2 hét 1000 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Német tanfolyam Münchenben

Tanulj németül és fedezd fel Bajorország fővárosát, az egymillió lakossal rendelkező "falucskát"!

A bajor metropolisz modern múzeumaival, vidám sörkertjeivel, mozival, BMW-vel és menő klubokkal bűvöli el látogatóit. Emellett számos sportolási lehetőséget is biztosít: szörfözés az Eisbach folyón az Angol kertben, éjszakai görkorcsolyázás 20.000 résztvevővel, biciklitúra a hegyekben. Itt szinte bármit megtehetsz! Szeretnél találkozni a FC Bayern Munich sztárjaival? Vagy részt vennél a világ legnagyobb szabadtéri fesztiválján, az Oktoberfesten? München a sör, a tiroli nadrág és a dirndli kultuszának központja! Németországi tanfolyamunk pedig a leghatékonyabb módja annak, hogy a lehető leggyorsabban bővítsd német nyelvtudásod.

Multikulturális közösség

Szerezz új barátokat a világ minden tájáról!

Központi elhelyezkedés

Iskolánk a népszerű Schwabing negyedben található

Szabadidős programok

A sportok, a kultúra szerelmeseinek - és nem csak!

Szórakozás

Suli után fedezd fel a várost és ne hagyd ki a tipikus német sörkertet sem!

Német tanfolyamok Münchenben

Ebben a csodás városban a német nyelv elsajátítása gyerekjáték lesz. A német kurzusok széles választékában minden diák megtalálhatja a számára megfelelő lehetőséget. Egy olyan tanfolyamba fektethetsz időt és pénzt, amely segít megvalósítani nyelvtanulási céljaidat és egy semmihez sem hasonlíthatóan színes városba kalauzol. 

A tanulók kényelmes és nyugodt környezetben tanulhatnak a Sprachcaffénál, így mindvégig megmarad a nyelvtanulás iránti motiváció és lelkesedés.

Válaszd azt a tanfolyamot, ami segít elérni a kitűzött nyelvtudási szintet adott idő alatt, mi pedig emellé még egy életre szóló utazási élménnyel is gazdagabbá teszünk.


Miért válaszd a müncheni tanfolyamokat?
Többet kapsz egy egyszerű tanfolyamnál. Szakképzett, német anyanyelvű oktatóktól sajátíthatod el a nyelvet és ezzel egyidőben megismerheted Európa egyik legszebb városát. Szabadidődben kellemes estéket tölthetsz a hagyományos sörkertekben, elmerülhetsz a bajor kulináris élvezetekben és izgalmas programokon vehetsz részt. Egy Müncheben végzett tanfolyam szélesíti a látókörödet és betekintést ad a bajorok életébe. Szerezz új barátokat az Angol kertben és a modern klubokban, ússz egy jót a közelben lévő festői szépségű tavakban vagy kirándulj a hegyekben, így biztosan mozgalmas hétvégéd lesz. A kikapcsolódás garantált: egy müncheni tanfolyam végtelen számú lehetőséget kínál!

Müncheni nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

München felnőtteknek

Müncheni nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

München fiataloknak


Német tanfolyamok felnőtteknek Münchenben

Utazz Münchenbe németet tanulni és válaszd a Sprachcaffe nyelviskolát! Mi segítünk, hogy gyorsan és hatékonyan elsajátítsd a német nyelvet. Iskolánk egy gyönyörű, barokk stílusú épületben található, amely az 1900-as években épült. Ez egy felújított, négyemeletes épület. Emellett még több osztálytermünk van a Franz-Joseph Straße környékén. Összesen hét terem áll rendelkezésre, melyből négy a Franz-Joseph Straßen 48., három pedig a Bauerstraße 2. szám alatt található.

A müncheni iskola felszereltsége

Müncheni nyelviskolánk egy elegáns, klasszikus épületben található, a tantermekben stílusos bútorok kapnak helyet. A tanulók nagy része Európából, Ázsiából és Észak-Amerikából érkezik hozzánk. 

Nyelviskolánk az alábbiakat kínálja:

  • Metró-, busz- és villamosjáratok a közelben
  • Gyalog elérhető hangulatos kávézók, éttermek
  • Felújított, modern és világos tantermek
  • Német nyelvtanfolyamok széles választéka
  • 7 tanterem, két különböző épületben, melyek gyalog sincsenek távol egymástól
  • Társalgószobák a tanulóknak
  • Ingyenes Wi-Fi

A müncheni német nyelviskola elhelyezkedése

A nyelviskola a városközponthoz közel, Nyugat-Schwabing  élettel teli városrészében található, amely gyalog megközelíthető 50 étteremmel, bárokkal és mozival vár. Az Elisabethplatz sarkán foglal helyet, amely Sissiről (Erzsébet magyar királyné, aki 1854-ben lett Ferenc József felesége) kapta nevét. Több mint 100 éven át egy híres piac foglalt itt helyet.

A nyelviskola csak 15 percre van az Englischer Gartentől, amely a világ legnagyobb belvárosi parkja. Gyalog 20 perce van az óvárostól és metróval vagy villamossal is könnyen megközelíthető. 

  • Metró (U-Bahn): U3 – U6 (Hohenzollernplatz megálló)
  • Villamos: 27 -28 (Kurfürstenplatz megálló)

Az nyüzsgő egyetemi negyeden áthaladva egyenesen a városközpontba jutsz, itt kezdődhet a városnéző körút. Sok látványosság, például az Operaház, gyalog is elérhető.

Nyáron szinte minden héten utcai bulik, ősszel pedig az Oktoberfest várja a 6,5 millió látogatót szerte a világból. A világklasszis infrastruktúrának köszönhetően könnyen megközelíthetők a hangulatos tavak és a hegyek, de a helyiekhez hasonlóan kocogni is járhatsz az Angol kertbe. 


Német tanfolyamok felnőtteknek Münchenben- A tanfolyamok leírása

A Sprachcaffe német tanfolyama a legmegfelelőbb módja annak, hogy gyorsan és hatékonyan gyarapítsd nyelvtudásod, emellett pedig szórakozz is. A Sprachcaffe müncheni nyelviskolája olyan oldott környezetet teremt, amely már első naptól kommunikációra ösztönzi a tanulókat.

A szakképzett és tapasztalt, német anyanyelvű oktatók tematikus tananyaggal dolgoznak és olyan kreatív tanulási módszereket alkalmaznak, mint például a szerepjáték és kommunikációs gyakorlatok, melyek során hamar magabiztosan beszélsz majd németül. Az órán részt vevő hallgatók a világ számos pontjáról érkeznek hozzánk, egy szintfelmérő teszttel biztosítjuk, hogy a számodra megfelelő csoportba kerülj. Nyelviskolánk mindenkinek nyitva áll, céljaidtól és követelményeidtől függetlenül. Az oktatás minden héten hétfőtől péntekig tart.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ TELC
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 8 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Megjegyzések:

A német nyelvtanfolyamokra 18 év feletti hallgatók jelentkezhetnek, 16 éven felüli diákokat csak különleges kérésre fogadunk

Müncheni nyelvtanfolyamunkról

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskola németországi nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja. Általános tanfolyamoktól egyéni, személyre szabott foglalkozásokon át mindent biztosítunk annak érdekében, hogy a tanulók garantáltan megvalósíthassák céljaikat a rendelkezésükre álló idő alatt. Müncheni iskolánk olyan kellemes, nyitott és barátságos környezettel büszkélkedhet, amely elősegíti a zavartalan tanulást és a kommunikációt. Tehetséges és szakképzett tanáraink nyugodt oktatási közeget biztosítanak, ez nem csak hatékonnyá, hanem szórakoztatóvá és mindenki számára élvezhetővé teszi a tanulást. Segítőkészek, személyre szabott oktatást kínálnak és csak a legújabb tanítási eszközöket használják fel. Az izgalmas és szórakoztató nyelvoktatási módszereink segítségével a tanulók saját ütemükben haladva sajátítják el a nyelvet és közben megismerik a német nyelvi közeget is.

Német tanfolyam felnőtteknek Münchenben - Szállás

Különleges élményben lehet részed, ha ellátogatsz Münchenbe és egyik családunknál foglalsz szállást. A Sprachcaffénál jól tudjuk, hogy az otthon nyugalma igen fontos szempont ahhoz, hogy igazán élvezhesd nyelvtanulással egybekötött kirándulásod. Azért ajánljuk ezt a szálláslehetőséget, hogy a diákok otthonuktól távol is otthon érezhessék magukat valahol a tanórák előtt és után.

Vendégcsalád

✔ Egyágyas szoba
✔ Reggeli vagy félpanziós ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: 45 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Ha érdekel a müncheni utazással egybekötött nyelvcsomagunk, látogasd meg Árak és szolgáltatások lapunkat.

Szabadidős tevékenységek felnőtteknek Münchenben

Városnézés Münchenben

Nyelviskolánktól néhány percnyi gyaloglásra található az Angol kert, a világ egyik legnagyobb városi parkja. Ez a hely menedéket nyújt a hűsölni vágyóknak, a sportrajongóknak és a sörivóknak, emellett pedig egy kis tavat és a híres Művészetek Házát (Haus der Kunst) is magában rejti. Innen nagyon közel van a Müncheni Rezidencia ("königlichen Residenz") is. Folytasd utadat a 3 km hosszú sétáló utcán, amelyen számtalan bolt és utcai zenész fogad. A múzeumi negyed szintén közel van, itt megtekintheted a múzeumok legújabb kiállításait. Kicsit távolabb a Bavaria Filmstudios épületét is megtalálhatod, ahol elmerülhetsz a filmek világában.

Szabadidős tevékenységek Münchenben

A sportrajongók otthon érezhetik magukat Münchenben. Rengeteg fitneszközpont és úszási lehetőséget nyújtó fürdő található itt. Emellett az Olympiaparkba is érdemes ellátogatni, mivel sporteseményeknek -  például a világhírű FC Bayern Munich labdarúgó-mérkőzéseinek -  és számtalan zenei rendezvénynek ad otthont. A nagyobb stadionokban éjszakai görkorcsolyázásra és koncertekre is lehetőség van. München mindenhol tele van klubokkal és éttermekkel. A Nymphenburgi kastély megtekintése is elengedhetetlen ahhoz, hogy jobban megismerd München kultúráját és történelmét. A megszokott nemzetközi specialitások mellett Schwabigban számos bajor vendéglátóhelyet is találsz, ahol megismerkedhetsz a bajor konyhával, megkóstolhatod például a “Schweinebraten mit Knödel und Krautsalat”-ot, amely nyárson sült malac knédlivel és káposztasalátával. München világklasszis infrastruktúrájának köszönhetően a közeli német települések és könnyen elérhetők. 

Egyéb tevékenységek: Fedezd fel Németországot hétvégi kirándulásainkon!

Szeretnéd jobban megismerni Németországot a tanfolyam ideje alatt? Akkor gyere és látogasd meg a legizgalmasabb német városokat hétvégi kirándulásainkon! Minden hétvégén kirándulásokat szervezünk, amelyek esélyt adnak neked arra, hogy még közelebb kerülj a német kultúrához és szokásokhoz.

Kirándulás a Chiemsee-hez és a Herrenchiemsee kastélyhoz

Fedezd fel Bajorország legnagyobb tavát és a tó egyik szigetén található Herrenchiemsee kastélyt, melyet II. Lajos király építtetett. A kirándulás ára 95 euró, ez tartalmazza az idegenvezetést, csomagolt ebéd és az utazási költséget.

Kirándulás a Neuschwanstein kastélyhoz

A Neuschwanstein kétségtelenül az egyik legszebb kastély a világon, ezt az is bizonyítja, hogy az épület ihlette a Disney Csipkerózsika című rajzfilmjében látható kastélyt. Lajos király nem építészmérnökkel, hanem díszlettervezővel készítette az építmény terveit és az volt a célja, hogy életre keltse az ősi germán mitológiai világot. Habár nem minden szoba készült el, a Neuschwanstein így is rengeteg csodás termet rejt. Különösen gyönyörű például a trónterem, melynek mozaikpadlója több, mint 2 millió kőből áll. A hegyekben álló kastély minden ablaka lenyűgöző kilátást nyújt a síkságra és a hegyvidékre, mely fölött egykor Lajos király uralkodott. A kirándulás idegenvezetéssel, csomagolt ebéddel és utazással együtt 95 euróba kerül.

Látogatás az Allianz arénához

Látogass el a különböző színekben pompázó Allianz arénába, a Bayern München otthonába csupán 50 euróért.

BMW Welt és BMW múzeum látogatása

Vegyél részt tárlatvezetésen a BMW Welt élményközpontban és a BMW múzeumban. A két egymással szemben található épület bemutatja a BMW egyedülálló történetét. A látogatás ára 50 euró.

Hofbräuhaus sörfőzde

50 euróért betekintést nyerhetsz a sörfőzés rejtelmeibe Németország egyik legrégebbi hagyományos sörfőzdéjében.

Német tanfolyam felnőtteknek Münchenben - Árak és szolgáltatások

Tanulj németül Európa egyik legfejlettebb városában. Az értékteremtő tanórákat német anyanyelvű oktatóink tartják, akik garantálják a kiváló eredményeket, emellett pedig remek szállást is biztosítunk. Széles körben elismert német tanfolyamunk jutányos ár-érték aránnyal rendelkezik és széleskörű szolgáltatásaival kiemelkedik a nyelviskolák sorából.

A választott időszaktól függően esetleges pótdíjat számolhatunk fel.

Repülőtéri transzfer

A müncheni repülőtéri transzfert a nyelvtanuló bonyolítja le. A Lufthansa busz kb. 9 euró, a vonat kb. 8 euró, a taxi kb. 60 euró a központi pályaudvarig. Előre megrendelt, csoportos transzfer is szervezhető. Utazási idő kb. 30-45 perc.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!