2 hét 920 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Német nyelvtanfolyam Frankfurtban

A külföldi német nyelvtanfolyam Németországban, a Majna-partján fekvő sokszínű nagyvárosban feledhetetlen élmény lesz! Bájos óvárosával és lélegzetelállító banknegyedével Frankfurt ideális helyszín a külföldi német nyelvtanfolyamhoz. Szabadidődet a folyóparton lévő múzeumokban, a római kori emlékek között és a Sachsenhausen-ben meghúzódó almaboros kiskocsmákban töltheted.

Sokszínűség

Multikulturális nagyváros a Majna partján

Két nyelv

A német mellett az angolt is széles körben beszélik

Látnivalók

A Bank-negyed, az óváros, A Rathausplatz a Römer és a Zeil bevásárlóutca

Felhőkarcolók

Történelmi épületek és Európában egyedülálló felhőkarcolók egy helyen

 

A német nyelvtanulás leghatékonyabb módja, ha Németországban végzel nyelvtanfolyamot. A Sprachcaffe frankfurti nyelviskolájában diákjaink kötetlen formában, anyanyelvi környezetben tanulhatják a német nyelvet, miközben megismerkedhetnek Németország kultúrájával és jellegzetességeivel.

Válassz németországi nyelvkurzust és ismerd meg Frankfurt am Main izgalmas városát!

Miért érdemes német nyelvtanfolyamra jönni Frankfurtba?
A német nyelvtanfolyam Frankfurtban igazán különleges élményeket tartogat a számodra. Az itt töltött idő alatt felfedezheted az egyik legizgalmasabb Majna-parti várost és német anyanyelvű oktatóktól sajátíthatod el a nyelvet. Ismerd meg a modernitás és a hagyományok tökéletes egyvelegét Frankfurtban. A Majna egyik partján felhőkarcolók csillognak, míg a másik oldalon középkort idéző, apró macskaköves utcákon sétálhatsz. Kóstold meg a frankfurtiak kedvenc italát, az almabort vagy a különleges helyi söröket. A város piacán nem szabad kihagyni az isteni "curry wurst" -ot sem. Érdemes ellátogatni a frankfurti állatkertbe és a város kellemes parkjaiba. Ismerd meg Németország egyik legfontosabb gazdasági központját!

Frankfurti nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Frankfurt felnőtteknek

Frankfurti nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Frankfurt fiataloknak


Német nyelviskola Frankfurtban

Sprachcaffe nyelviskola Frankfurtban

A Sprachcaffe frankfurti német nyelviskola hangulatos kávézóval vár mindenkit. Terasz is tartozik hozzá, ez diákjaink kedvenc találkozóhelye. A modern berendezésű tantermek az emeleten vannak, nyugodt környezetet biztosítanak a tanuláshoz. Diákjaink többsége Európa, Ázsia és Dél-Amerika különböző országaiból érkezik. Átlagosan 500 diák látogatja a Sprachcaffe német nyelvtanfolyamokat Frankfurtban.

A frankfurti német nyelviskola a következő szolgáltatásokat kínálja:

  • Recepció
  • Kis kávézó, terasszal
  • Felújított, modern tantermek

A Sprachcaffe nyelviskola tanfolyamok széles választékát kínálja a németországi nyelvtanulás céljával érkező diákoknak. További információt a Tanfolyamok menüpont alatt találsz.

Német nyelviskolánk elhelyezkedése Frankfurtban

A Sprachcaffe frankfurti német nyelviskola Sachsenhausenben található, amely a város egy elegáns és biztonságos része. Innen néhány perc alatt elsétálhatsz a belvárosba. A német nyelviskola környékén több kávézó, étterem és üzlet található.

A német nyelviskola, melynek egy régebbi épület ad otthont, barátságos és tapasztalt csapattal várja diákjait.

A Schweizer Platz-i metrómegálló alig 5 percre van az iskolától; ha pedig a másik irányba mész, a Majna fölött átívelő Eisernes Steg fölött átsétálva néhány perc alatt a város központjába érhetsz.

Szabadidő Frankfurtban

Frankfurti német nyelviskolánk kedvező elhelyezkedésének köszönhetően gyalog eljuthatsz a Museumsufer-re, a Majna folyó múzeumokkal övezett partjára. Az itt álló múzeumokban megtekintheted Frankfurt, Hessen tartomány és Németország történelmi emlékeit. A német nyelvtanulás révén mélyebben megismerheted a német kultúrát és a helyieket.

A Sachsenhausennek nevezett városrész, ahol a német nyelviskola is található, a város legelegánsabb környéke. Két része van: a régebbin macskaköves utcák kanyarognak kicsi, nyeregtetős házak között. Almaborukra méltán büszke pubok sorakoznak itt egymás hegyén-hátán. Sachsenhausen újabb, divatos része pedig elegáns kávézókkal és butikokkal büszkélkedhet.

A nyári hónapokban szinte hetente van valamilyen utcai rendezvény a városban.


Német nyelvtanfolyamok Frankfurtban

A német nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így időt spórolhatsz.

A német nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte a német nyelvtanfolyamot.

Eri eleinte tartott az óráktól, de hamar rájött, hogy nagyon sokat tanulhat németül.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Onurnek tetszett a tanárok felkészültsége és a szabadidős programokkal is elégedett volt.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Hyo örült a kiscsoportos tanításnak, mert így jobban érvényesült és gyorsabban fejlődött.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Frankfurtban

Frankfurti iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk német nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A német nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe frankfurti tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át részt vehetnek!

Frankfurti iskolánk az alábbi német nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ TestDAF és TELC
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 8 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Intenzív Nyelvvizsga/Egyetemi előkészítő

✓ TestDAF és TELC
✓ Max heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 8 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a német nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a frankfurti német nyelvtanfolyamon. Emellett olyan tananyagokat bocsátunk tanulóink rendelkezésére, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak.

Annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva német nyelven kommunikálnak és a német nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, diákjaink gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és elmélyül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és a nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat. A szabadidő megtervezésében is örömmel segítenek neked.


Szállás Frankfurtban

Annak érdekében, hogy élvezetessé tegyük a frankfurti nyelvi kirándulást, háromféle szálláslehetőséget ajánlunk diákjainknak.

Nálunk otthon érezheted magad és kipihenheted a nap fáradalmait.

Vendégcsalád

✔ Kétágyas szobák
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 50 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Standard apartman

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: az iskola épületében vagy gyalog 10 percre

Részletek

Komfort apartman

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Színvonalasabb, tágasabb szoba
✔ Távolság az iskolától: az iskola épületében vagy gyalog 10 percre

Részletek

*csak közös utazás esetén

Bejelentkezés minden szállástípus esetén 14:00-20:00 óra között.


Szabadidő Frankfurtban

A hesseni pénzügyi központban, Frankfurt am Mainban, bőven akad felfedeznivalód. Az iskola Frankfurt szívében fekszik, így minden könnyedén elérhető. Városnézés és a sportolás is gyorsan megoldható.

A Majna csak néhány perc sétára van az iskolától. A folyót átszelő hidak közül a legismertebb az "Iron Bridge", amely 1868-ban épült, és összeköti Frankfurt déli és északi városrészét. A híd lábánál indul a Múzeum part, ahol számos múzeum közül válogathatsz.

Művészeti galériák, állatkert, történelmi épületek és a több, mint egy kilométer hosszú bevásárló utca, a Zeil is könnyen megközelíthető az iskolából. Más nagy bevásárlóközpontok csak néhány megállóra találhatók az S-és U-Bahn segítségével.

A sportrajongók se fognak unatkozni Frankfurtban. Számos különböző fitnesz központ, uszodák és vízi parkok várnak.

Éjszakai bárok és éttermek mindenütt találhatók Frankfurtban. Ahhoz, hogy megismerd Frankfurt kultúráját, mindenképpen látogass el egy almabort is árusító vendéglőbe. A régi Sachsenhausenben sok hagyományos étterem vár, ahol megkóstolhatod a helyi konyha híres ételeit, mint például a "Frankfurter Grüne Soße" vagy a "Handkäse mit Musik"

Új! Kulináris élménytúra

Joachim Georg segít neked a Sachsenhausen környék felfedezésében és bevezet a helyi konyha sajátosságaiba.

A változatos ételeket kínáló éttermek sorában hét állomást vállasztott ki, ahol nem csak hagyományos, hanem szokatlan fogásokat is megkóstolhatsz. Ízletes harapnivalók, kiadós főételek és ínycsiklandó desszertek várnak a frankfurti kulináris élménytúrán.

Joachim emellett anekdotákkal is szórakoztatja a résztvevőket, melyek segítenek még jobban megismerni a várost. 

A program ára 45€.


Árak és szolgáltatások

Frankfurti német nyelvtanfolyamainkhoz tartozó árak csomagárak, ami azt jelenti, hogy minden alapvető szolgáltatást tartalmaznak, ami a nyelvi utazáshoz kell. Válassz nyelvtanfolyamot, a szállást és időtartamot.

Foglalj egyszerűen online!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!