Sprachcaffe máltai nyelvi utazás koronavírus járvány idején

Végre ismét megnyílnak a máltai nyelviskola kapui! 2021. június 1-től a Sprachcaffe a megszokott programmal várja a diákokat, felejthetetlen nyaralási élményt és hatékony angol nyelvtanfolyamot kínálva a napsütötte szigetországban. A Sprachcaffe-nál egy mindenre kiterjedő biztonsági szabályzatot dolgozott ki, amely lehetővé teszi a gondtalan nyaralást Máltán. Emellett még extra előnyökben is részesülhet az, aki idén utazik.

Málta újra erlérhető!

Sokak örömére a máltai angol nyelvi utazás idén is megszervezésre kerül. A Sprachaffe minden biztonsági előírásnak eleget tesz és mindenre kiterjedő forgatókönyvet dolgozott ki annak érdkében, hogy az utazók járvány idején is biztonságban érezhesség magukat. Ez tartalmazza többek között a szabadban megtartott órákat, a távolsági és higiéniai előírásokat, valamint a hatóságilag is előírt intézkedések betartását. Közkedvelt Sprachcaffe campusunk tágas, szabadtéri területeivel a máltai nyelvi utazás nagyszerű élmény lesz - még a megváltozott körülmények között is! Tudj meg többet nyaralási tervünkről »

Foglalj nyelvi utazást Máltára és részesülj akár 300 eurós támogatásban!

Minden Máltán töltött napra 10 eurós utalványt kapsz ha 15-30 éjszaka között foglalsz angol nyelvtanfolyamot. Ezt a vouchert a sziget különböző üzleteiben vásárolhatod le. Foglalj most máltai angol tanfolyamot, hogy biztosan ne maradj le erről az ajánlatról.

Tanúsított COVID-19 biztonsági protokoll

A máltai Sprachcaffe Campus új biztonsági protokollját a Máltai Idegenforgalmi Hatóság "Certified Compliant COVID-19 Safety Protocol" -nak minősítette! Ez azt jelenti, hogy a Sprachcaffe minden téren eleget teszt a járványügi előírásoknak és a hatóságok által előírt biztonsági követelményeknek.   A nyelvi táborok megszervezése során személyzetünk és résztvevőin egyaránt kötelesek betartani ezeket a követelményeket. További információt a tanúsításról az mta.com.mt webhelyen találsz.

Ajánlatok

Nyelvi tábor fiataloknak

</b>Javítsd angol nyelvtudásod a nyári szünidő alatt, miközben nagyszerű élményekben lesz részed és új barátságokat kötsz!

Nyelvi tábor Máltán

Nyelvi tábor felnőtteknek

Tölts el néhány kellemes napot vagy hetet a napfényes szigetországban és fejleszd tökéletesre angol nyelvtudásod!

Tanfolyam Máltán

Nyelvi tábor gyerekeknek

A gyerekek játszva sajátíthatják el az angol nyelvet és a világ minden tájáról érkező diákokkal ismerkedhetnek meg.

Angol tábor Máltán