Nyelvtanulás Nizzában

Nizza több, mint a Cote d’Azur fővárosa: Franciaország ötödik legnagyobb városa egyben elegáns és népszerű üdülőhely is. Érdekes történelmi és kulturális emlékeivel, lenyűgöző építészetével Nizza külföldi nyelvtanfolyamok szempontjából az egyik legkedveltebb célpont. A Földközi-tenger partján, a francia Riviéra nyugati csücskében elhelyezkedő város emlékművekkel, régi romokkal, múzeumokkal, butikokkal és hangulatos terekkel büszkélkedve várja látogatóit.

Diákjaink a Sprachcaffe nizzai nyelviskolájában barátságos és kötetlen környezetben tanulhatják a francia nyelvet. Utazzon velünk ebbe a csodálatos városba és vegyen részt senior francia nyelvtanfolyamon! Fedezze fel Nizza kincseit!

Nyelviskolánk

A Sprachcaffe nizzai nyelviskolája egy gyönyörű századfordulós épületben található; közel a Notre Dame katedrálishoz, a busz-, és a vasútpályaudvarhoz.

Az iskola kellemes és világos tantermekkel várja a diákokat, a társalkodóban mindenki számára biztosítjuk az internet hozzáférést is. Nizza városa, iskolánk jellege és kislétszámú csoportjaink ideálisak azok számára, akik családias, barátságos környezetben érzik magukat a legjobban.

Nizza ideális kiindulópont ahhoz, hogy innen kirándulásokat tegyünk a környező városokba, például Monaco-ba, St. Tropez-be vagy Cannes-be.


Francia nyelviskola Nizzában

Színvonalas francia tanfolyammal várjuk 35 év feletti utazóinkat nizzai nyelviskolánkban. Tanulj kellemes, nyugodt környezetben, ismerd meg a francia kultúrát és szerezz életre szóló élményeket! Jól felszerelt iskolánkban barátságos légkörben sajátíthatod el a nyelvet, tanáraink pedig mindig örömmel állnak rendelkezésedre.

Az iskola felszereltsége:

 • Tágas, felszerelt tantermek
 • Légkondi minden teremben
 • Könyvtár
 • Internet
 • Egy társalgó, ahol van TV, DVD-lejátszó és ping-pong asztal
Válaszd a számodra leginkább megfelelő tanfolyamtípust attól függően, hogy milyen arányban szeretnél tanulni és szórakozni. A tanulócsoportok maximális létszáma 12 fő.

Tanfolyam

A Sprachcaffe francia nyelvtanfolyama azért olyan hatékony, mert anyanyelvi környezetben órák után is gyakorolhatod a nyelvet. Az alábbi tanfolyamtípusok közül választhatsz:
  Heti óraszám* Min. időtartam (hét) Csoportlétszám
Részidős tanfolyam 10 1 max 12
Általános tanfolyam+magánóra 20 1 max 12
*1 tanóra=45 perc A tananyag az iskolában csekély összeg ellenében kölcsönözhető vagy megvásárolható.

Szállás Nizzában

Egy nizzai vendéglátó családnál kínálunk szállást, ahonnan könnyen és gyorsan eljuthatsz a látványosságokhoz és az iskolába is. Reggelit vagy félpanziós ellátás is igényelhetsz a szállásadótól. 

Vendégcsalád

 • Többágyas szoba
 • Ellátás
 • Távolság a iskolától 10-30 gyalog vagy busszal
 • Felszereltség: családonként változó

Útiterv

1. nap Vasárnap érkezés a Nizzai repülőtérre. Innen rövidke utazás a városközponton át a szállásra. Kipakolás, kényelembe helyezkedés, pihenés. 2. nap Reggel kezdetét veszi az első francia órád, délután pedig Nizza óvárosába látogatunk egy vezetett túra keretében. 3. nap Délután irány a várhegy (Colline du Chateau) teteje, hogy aztán fentről Nizza csodálatos panorámájában gyönyörködhess. Egy délutáni pikniknél nincs is jobb módja a reggel elsajátított nyelvtudás gyakorlásának. 4. nap A művészetek Nizza szerves részét képezik. Szerdán a Szépművészeti Múzeumba (Musée des Beaux-Arts) látogatunk, hogy megismerd a francia festészet nagyjait. 5. nap Ezen a napon Nizza, Európában teljesen egyedülálló botanikuskertje (Phoenix Parc Floral de Nice) vár rád, 150 állatfajjal, 2500 növényfajtával, 6 éghajlati övből. 6. nap A hetet pénteken egy pazar étteremben zárjuk, ahol kifinomult francia ételeket és borokat kóstolhatsz. Készítsd az ízlelőbimbóid! 7. nap Monaco nélkül nincs Côte d'Azur! Itt a gyönyörűség találkozik a gazdagsággal és keveredésükből létrehozzák azt a stílust, amelyet nem felejtesz. 8. nap Vasárnap a kötetlen barangolásé. Szabadon kalandozhatsz a partokon, fagylaltozhatsz, sétálhatsz, amihez csak kedved szottyan! Bármerre is indulsz, nem dönthetsz rosszul. 9. nap Franciaország a legnagyobb hírű borok bolcsője. Ez a nap professzionális borkóstolás égisze alatt zajlik majd. Santé! 10. nap Kedden a francia Riviéra menti hajóútra indulunk. A hajó fedélzetének perspektívájából csodálhatod a partokat, a kék árnyalataiban játszó tengert, házakat, tájakat. 11. nap Franciaország egy olyan ország amelyben minden csepp finom borra jut egy pazar, zamatos sajtszelet. Ezen a napon a francia kultúra egy egészen másik oldaláról rántjuk le a leplet, egy tejgazdaságot látogatunk meg, hogy bepillanthass a sajtkészítés kulisszatitkaiba.  12. nap A századforduló (Belle Epoque) művészete, helyi története a Masséna Múzeumban megtekinthető, szinte tapintható. Festmények, szobrok, különféle művészeti alkotások, ékszerek, bútorok őrzik a régi korok lenyomaté. Bonaparte Napóleon maszkját és első feleségének gyöngyházas fejdíszét is itt őrzik. 13. nap Az utolsó napon egy színdarabon teheted próbára milyen magasságokba is emelkedett francia nyelvtudásod, ezen a napon ugyanis egy igazi nizzai komédiát nézünk meg a színházban. 14. nap A pakolás és a búcsú ideje. Nyelvtudással és rengeteg élménnyel megpakolva térsz haza.

Résztvevők száma és a nyelvi szint:
 • Utazz egyedül és szerezz új barátokat 10 fős csoportokban szervezett kulturális programjainkon
 • A tanteremben maximum 12 ember lehet tanfolyamonként. A nyelvi szintedtől függően rendszeres nyelvi utazókkal is tanulhatsz.
 • A kulturális programokhoz az A2 és C1 közötti nyelvtudást ajánljuk.
 • Ha a vártnál kevesebb számú jelentkező van, a Sprachcaffe egyéni képzést vagy csoportos felnőtt képzést kínál.
Kedvezményes ár: Az ár magában foglal egy 2 hetes nyelvtanfolyamot, heti 20 x 45 perces tanórákkal, szállást vendégcsaládnál és a megadott kulturális programokat. Némi felár ellenében, a megadottakhoz képest, a katalógusból választhat másik tanfolyamot és egyén szolgáltatásokat. A szabadidős program a körülményektől függően változhat, de erről időben belül tájékoztatunk.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!