Nyelvi tábor fiataloknak Németországba

Az német nyelvi tábor Németországban feledhetetlen kaland!

Válassz helyszínt

Nyelvtanulás Németországban - nyelvi tábor fiataloknak

A németországi Sprachcaffe nyelvi tábor segít neked a világ első számú nyelvének elsajátításában. Ha úgy gondolod, az iskolai angolórák nem elég érdekesek és szeretnél külföldön nyelvet tanulni, gyere el hozzánk Németországba. Az nyelviskola kiváló angol tanfolyamokat kínál kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Próbáld ki egyik legnépszerűbb tanfolyamunkat! Az angoltanítás az egyik fő szakterületünk, a siker garantált.

Az angol nyelvi tábor Németországban remek lehetőségarra, hogy elsajátíts egy nyelvet, új országokat fedezz fel és új barátokra tegyél szert.

A Sprachcaffe ifjúsági angol nyelvtanfolyama azért kap otthont Frankfurtban, mert ez Európa egyik legfontosabb gazdasági központja. Ezért a német mellett az angol nyelv ismerete itt szinte kötelező.

Tanulj multikulturális közegben, vakációzz és szórakozz! Válaszd Frankfurtot, ahol izgalmas tanórák, kedves tanárok és számtalan szórakozási lehetőség vár.

Berlin

A kultúra és a vásárlás szerelmeseinek

Az angol nyelvi tábor Németországban lehetőséget kínál neked arra, hogy tökéletesítsd angoltudásod és új embereket ismerj meg. A németországi angol tanfolyam ideje alatt ismerkedhetsz, kirándulhatsz, szórakozhatsz, felfedezheted a város kínálta  lehetőségeket. Feledhetetlen élmények és kalandok várnak rád Frankfurtban!  Kényelmes, előnyös elhelyezkedésű szállásokat kínálunk, ahol otthon érezheted magad és nyugodt körülmények között készülhetsz az órákra. Emellett számos iskolán kívüli tevékenységet szervezünk: bulik, kulturális- és sporttevékenységek, szervezett kirándulások teszik emlékezetessé a nálunk töltött időt.

Angol tanfolyam Németországban - növeld esélyeidet munkaerőpiacon

A németországi angol tanfolyam kaput nyit neked új karrierlehetőségek felé. Nem csak egy fontos nyelv ismeretének birtokába kerülsz, hanem betekintést nyersz egy rohamosan fejlődő gazdasági központ működésébe.

Online angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Tanulj felhasználóbarát virtuális osztálytermünkben. Jelentkezz online nyelvtanfolyamra, hogy a megszokott Sprachcaffe minőséget kaphasd, felkészült anyanyelvi oktatókkal és multikulturális diákközösséggel.

Jelentkezz most online nyelvtanfolyamra!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus