Rabat Adult

Arab nyelvtanulás Marokkóban

Az arab nyelvtanulás Marokkóban izgalmas, egyedi élmény. Afrika kapuja a Földközi-tenger, az Atlanti-óceán, és a Szahara végtelen homok-, és kőtengere között helyezkedik el. A Marokkói Királyság nyelvtanulási és szórakozási lehetőségek sokaságát kínálja: változatos és látványos természeti tájak, mediterrán éghajlat, egyedülálló és hagyományokban gazdag kulturális örökség várja itt az arab nyelvtanulásra készülőket.

Az Atlasz-helység, a forró sivatag, a termékeny földek vagy a tölgyerdők minden vendég számára egyedülálló élményt nyújtanak. Az élénk színek, bizarr illatok, és az ezeregyéjszaka sejtelmes meséi téged is rabul ejtenek!

Nyelviskolánk Marokkóban

A Sprachcaffe nyelviskolája Rabat városában található. A város híd a tradicionális múlt és a modern jelen között, így ideális helyszín arab nyelvtanulásra. A Sprachcaffe rabati nyelviskolájában többféle arab tanfolyam közül választhatsz. Ha a nyaralást szeretnéd összekötni arab nyelvtanulással, válaszd az általános arab nyelvtanfolyamot. Ha sok időt fordítanál a nyelvtanulásra, az intenzív arab nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Ezeken kívül az arab nyelvtanulás leghatékonyabb módja az egyéni nyelvtanfolyam, mert itt te szabod meg az időpontot és az órák témáját.

Nem csak a kultúra iránt rajongóknak és a napfény szerelmeseinek tartogat érdekességeket a város. Mindenki megtalálja számítását ezen az egzotikus helyen, legyen szó kulináris élvezetekről, vagy szabadidős programokról. A város látnivalói és programlehetőségei tökéletes sok izgalmat ígérnek az arab nyelvtanfolyam mellett.

Általános információk Marokkóról

  • Neve: Marokkói Királyság
  • Terület: 710,850 km²
  • Népesség: 31,6 millió lakos
  • Főváros: Rabat
  • Államforma: Alkotmányos Monarchia (1956 óta)
  • Hivatalos nyelv: Arab
  • Valuta: Dirham
  • Vallás: Muzulmán

Miért érdemes arab nyelvtanulás helyszínéül Marokkót választani?

Nem csak az arab nyelvtanulás miatt érdemes Marokkót választani, hanem azért is, mert egy csodás országot fedezhetsz fel. Az észak-afrikai ország igazán elbűvölő és különleges úti cél. Itt megismerheted a misztikus keletet, miközben az európai vívmányokról sem kell lemondanod. Az arab tanfolyam Marokkóban a Sprachcaffe nyelvi utazás keretén belül biztonságos, szórakoztató és hasznos kikapcsolódást kínál.

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok

INGYENES online katalógus