Málaga – Tiszta és tömény Andalúzia

A számtalan utazási helyszín és lehetőség ellenére Málaga még mindig rendkívül keresett. Talán a páratlan és gazdag történelme miatt, vagy talán a ragyogó éghajlata, vagy a végtelen éttermek, klubok sora, vagy a nyüzsgő nyáréjszakák okán. Megmondani pontosan ezt nem lehet, mert ezt látni kell…

Tevékenységek

A spanyolok imádnak szórakozni, és ez alól Málaga sem kivétel. Vendégszeretetükről is híresek, így te sem maradhatsz ki semmilyen mulatságból, átjár majd a spanyol party lélek. Lazuláshoz pedig ott a tengerpart, amely már Picassot is ámulatba ejtette.

Iskolánk, Pedregalejo, folyton nyüzsgő tengerparti negyedében található, 2 km-re Málaga központjától, és rövid sétára a tengerparttól. A tengerpart hemzseg a kellemes lokáloktól, a tenger legfinomabb gyümölcseit kínáló éttermektől, itt mindenki talál valami ízlésének megfelelőt. A Sprachcaffe málagai iskolája egy eredeti Andalúziai villában található, komoly felszereltségű oktatási intézményt képezve.Meleg szeretettel várjuk és köszöntjük tanulóinkat, tengerparti clubunkban, a "La Tortuga"-ban, vagyis a teknősben. Tömegközlekedés a közelben, gyorsan és könnyedén elérhetsz bárhova.

A Te nyelvtanfolyamod

A spanyol az anyanyelvi szinten beszélők számát tekintve, mára már a második nyelv a világon. Ezt szem előtt tartva indítottuk első osztályú nyelvoktatási szolgáltatásunkat Málagán, oly módon, hogy reggelente a standard tanfolyamon veszel részt, azt követően délután és az este folyamán pedig, mindenféle programokon, tevékenységeken, hogy nyelvtudásod és az adott országgal kapcsolatos tudásod mélyíthesd.
  Heti óraszám* Min. időtartam (hét) Csoportlétszám
Részidős tanfolyam 10 1 max 10
*1 tanóra=45 perc A tananyag az iskolában csekély összeg ellenében kölcsönözhető vagy megvásárolható.

Szállásod Málagán

Olyan studió lakásokad választottunk neked, amelyek minden várakozásodnak megfelelnek. Málaga központjában található, jól felszerelt, saját konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Több lakásnak saját erkélye vagy terasza is van.
  • Egy- vagy kétágyas szoba
  • Reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás
  • Távolság az iskolától: 5-20 perc tömegközlekedéssel
  • Légkondi
  • Saját fürdőszoba és főzési lehetőség

1. nap Vasárnap érkezel a málagai reptérre, innen a szállodádba szállítunk, aztán kicsomagolás, pihenés. 2. nap Egy pazar reggeli után irány a nyelviskola és kezdetét veszi a nyelvtanfolyam első órája. Innentől kezdve valós élethelyzetekben tanulod a nyelvet, bővül tudásod és szókincsed. Délután ismerkedés és vezetett városnéző túra. 3. nap Ellátogatunk a Málaga fölött tornyosuló Alcazaba és a Gibralfaro kastélyhoz, megismerjük az erődök történetét. Ne feledd a fényképezőgépet! 4. nap Mindazoknak akik egy kis nyugalomra, békére vágynak, a Málagai Botanikus Kertben biztosan jól érzik majd magukat. A csend oázisában, a madárcsicsergésen, és a vízesés zuhatagának zaján kívül más nem lesz hallható. Olajbogyó, narancs és citromfák között kalauzolunk és az otthoni termesztéshez és a kertészkedéshez is tippeket adunk! 5. nap A vidék leghíresebb szülöttét, Pablo Picassot is lenyűgözték a város kertjei. Ezen a napon a Pablo Picasso múzeumba látogatunk, hogy jobban megismerd életét, személyét és műveit. 6. nap Pénteken igazi spanyol módon búcsúztatjuk a hetet. A város legjobb tapas bárját keressük fel. Honnan tudjuk, hogy ez a legjobb? Megfigyelésünk bár nem tudományos, de igen alapos. Spanyol munkatársaink minden nap „tesztelik”, van, hogy naponta többször is! 7. nap A szombati napon végre megpillanthatod Andalúzia szimbólumát. Granada városa is kihagyhatatlan, továbbá  ott van még Alhambra is, amelynek eddig még senki nem tudott ellenállni. Ma ezeket látogatjuk sorra. 8. nap Mi történik, ha a spanyol temperamentumot keresztezik a francia művészettel? Erre a nemrégiben megnyílt Malágai Pompiduou Centreben derül fény. Imádjuk újra és újra meglátogatni. 9. nap Egy másik szintén nemrég megnyílt múzeum a Museo de Málaga. Lenyűgöző képzőművészeti alkotások, valamint a régészeti leletek a 19. századi Málagából. Ki ne hagyd! 10. nap Ez a nap a kulinaritásé és a főzésé. Közösen fogunk elkészíteni  egy tipikus andalúz paellat. A legjobbaktól lesheted el a trükköket. 11. nap Ideje ledolgozni a felhalmozott kalóriákat, ez a nap a mozgásé. Nincs is kalandosabb mint Málagából a tengerpartról a hegyekbe túrázni. Csatlakozz és fedezd fel az apró meglepetéseinket melyeket az úton tartogatunk számodra. 12. nap Málaga Katerdrálisát látogatjuk meg és a Római színházat. Bár közönség nem lesz de a taps és a kultúra valahogy a falakba ivódott. 13. nap Az utazás másik fontos kulináris élménye a Gallo Ronco étteremben lesz, ahol is a fantasztikus ízek mellett egy flamenco esten vehetsz részt. Életed egyik legemlékezetesebb estéje várható. 14. nap A pakolászás és a hazautazás napja. Végezetül egy jó tanács: minél kevesebb szuvenírt vásárolsz, annál hamarabb visszatérsz Andalúziába.

Résztvevők száma és a nyelvi szint:
  • Utazz egyedül és szerezz új barátokat 10 fős csoportokban szervezett kulturális programjainkon
  • A tanteremben maximum 10 ember lehet tanfolyamonként. A nyelvi szintedtől függően rendszeres nyelvi utazókkal is tanulhatsz.
  • A kulturális programokhoz az A2 és C1 közötti nyelvtudást ajánljuk.
  • Ha a vártnál kevesebb számú jelentkező van, a Sprachcaffe egyéni képzést vagy csoportos felnőtt képzést kínál.
Kedvezményes ár: Az ár magában foglal egy 2 hetes nyelvtanfolyamot, heti 20 x 45 perces tanórákkal, szállást studióban és a megadott kulturális programokat. Némi felár ellenében, a megadottakhoz képest, a katalógusból választhat másik tanfolyamot, másik repteret és / vagy foglalhat másik reptéri transzfert. A szabadidős program a körülményektől függően változhat, de erről időben belül tájékoztatunk.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!