Málta – Az örök változatosság

Jöhet egy kalandos vakáció a Mediterráneum kellős közepén? Az ellenállás hasztalan! Ekkora természeti vonzerő láttán nincs mit tenni, csak utazni, új barátságok és felejthetetlen kalandok felé. A nyelvtanfolyamnak köszönhetően aktív résztvevője és alakítója leszel az eseményeknek. Így a helyi lokálokban, strandröplabda közben, a medencében és a tengerben is úgy fogsz tanulni, hogy nem kerül erőfeszítésbe.

Tevékenységek

Magad mögött szeretnéd hagyni a gondokat, csak úgy sétálni a tengerparton és bámulni a halászokat? Máltán számtalan feltöltődési és kikapcsolódási lehetőség vár rád, ez a hely széltében és hosszában is egy felfedezésre váró kincses sziget. Víz alatti akvárium, Kék Barlang, borkóstolás és minden mi szem szájnak ingere, az Máltán megtalálható. A klíma, a kultúra, a mediterrán hangulat, a nyüzsgés, örökre emlékezetedben marad. A kaland tetőpontja a Hagar Qim meglátogatása lesz, egy újkőkorszaki templomegyüttesé, amely az angliai Stonehengehez hasonlatos. Engedd, hogy emellett további programjainkkal is meglepjünk!

Iskola és tanfolyam

A Sprachcaffe nyelviskola Pembroke városában található, a festői szépségű, St Julian's város közelében. Az iskola épületegyüttese illetve számos épület a szigeten a gyarmati korszakból való, így valódi brit stílusjegyeket visel.  St Julian's festői halászfalva 10 percnyi sétára található az iskolánktól, hangulatos kis házacskáiról, színes halászhajóiról ismert. Paceville város éttermei, lokáljai és nyüzsgő éjszakai élete a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Több mint 350 étterem, bár, pub és klub várja a kikapcsolódni vágyókat.

Szolgáltatásaink áttekintése

 • Mozgáskorlátozottak számára is elérhető jól felszerelt tantermek
 • Az iskola területén található mindegyik tanterem légkondicionált
 • Könyvtár és társalgószoba a tanuláshoz
 • Internet-hozzáférés – a recepción található számítógépekhez való szabad hozzáférés
 • Televízióval, DVD lejátszóval és műholdas adásvevővel ellátott társalgó
 • Játékterem biliárdasztallal, stb.
A tantermek és apartmanok mellett, bár, étterem és 24 órás recepció is található. A környező kert ideális és nyugodt légkört biztosít mind a pihenéshez, mind a tanuláshoz. Akik a tanórák előtt vagy után egy kis sportra, mozgásra vágynak, azok úszómedencét és röplabdapályát is találnak az iskola területén. Több búvárközponttal is szorosabb kapcsolatot ápolunk, így bárki belekóstolhat a merülésbe, a profik pedig haladó szinten búvárkodhatnak.

A Te nyelvtanfolyamod

Frissítsd fel angol szókincsedet a délelőtti tanórákon! Heti 20 lecke ideális lesz ehhez és a délután a kikapcsolódásé lehet. A máltai campus nagy előnye, hogy a tantermek mellett étterem, bár és 20 méter hosszú úszómedence is található az iskola területén.

Máltai angol nyelvtanfolyam

  Heti óraszám* Min. időtartam (hét) Csoportlétszám
Részidős tanfolyam 10 1 max 10
Általános tanfolyam - üzleti angol+magánóra 20 1 max 6

Szállásod Máltán

A campuson található komfort apartmanokban kínálunk szállást a tanfolyam idejére. Innen néhány perc alatt eljuthtasz az iskolába, a bisztróba vagy a medencéhez. Nyugodt körülmények között pihenheted ki a nap fáradalmait egy valódi mediterrán hangulatú épületben. 

Komfort apartman

 • Egy vagy kétágyas szoba
 • Reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás
 • A campus területén
 • Tágas szobák, légkondi
 • Közös konyha és fürdőszoba

1. nap

Érkezés után elviszünk szállásodra, ahol kényelembe helyezheted magad és csobbanhatsz egyet az iskola medencéjében.

2. nap

A tanfolyam hétfőn kezdődik. Órák után orientáció következik, megmutatjuk a környéket és segítünk eligazodni az új helyszínen.

3. nap

Egy 5D-s mozi segítségével megismerheted a szigetország egyedi kultúráját és történelmét, ezt követően pedig elindulunk felfedezni a máltai fővárost.

4. nap

Szerdán megismerheted a sokszínű máltai kultúrát és művészetet. Este folklór, vacsora és tánc vár.

5. nap

Szerdán ellátogatunk a kortárs művészeti múzeumba, amely első látásra régimódinak tűnhet, de rengeteg eltérő stílusú műalkotást rejt.

6. nap

A kulturális élmények után a Hypogeum of Ħal-Saflieni lesz következő úti célunk. Itt többet megtudhatsz a sziget misztikus múltjáról és ókori sírhelyeket is megtekinthetsz.

7. nap

Szombaton a főszerep a strandolásé. Elviszünk Gozo szigetére, ahol megnézzük a bazilikát és a Victoria katedrálist. Ezt követően a Ramla Beach-re megyünk, amely homokos tengerpartot kínál, ameddig csak a szem ellát.

8. nap

Málta Stonehenge-ének is nevezhető mai célpontunk, a Hagar Qim, amely egyben Európa egyik legrégebbi megalitikus templomegyüttese. Innen hajókirándulást szervezünk a Blue Grotto-hoz, ahol az algáknak köszönhetően türkiz, piros, zöld és kék színekben pompázik a víz.

9. nap

Tudtad, hogy a máltai borok nemzetközi hírnévre tettek szert? A sziget legnagyobb pincészete megnyitja kapuit a látogatók számára és betekintést enged a borkészítés rejtelmeibe. Természetesen a borkóstolás sem marad el.

10. nap

Saint Paul's Bay-be utazunk, ahol egy víz alatti alagúton keresztül szemlélhetjük a tigriscápákat és sok más vízi élőlényt. Kihagyhatatlan élmény!

11. nap

Felidézzük a moziban látott ismertetőt és teljes valójában elénk tárul az itt említett Mosta katedrális. Hatalmas dómja igazi építészeti műremek.

12. nap

A vallettai öböl túlsó oldalára is ellátogatunk, itt vár a The 3 Cities, melynek központi látványossága a Vittoriosa katonai múzeuma.

13. nap

Búcsúzásként egy tengerparti barbecue partit szervezünk. Grillezett ételek, italok és a jó hangulat garantált!

14. nap

Indulás haza. Reméljük, Málta olyannyira a szívedbe lopta magát, hogy hamarosan visszatérsz hozzánk!

 


Résztvevők száma és a nyelvi szint:
 • Utazz egyedül és szerezz új barátokat 10 fős csoportokban szervezett kulturális programjainkon
 • A tanteremben maximum 10 ember lehet tanfolyamonként.
 • A nyelvi szintedtől függően rendszeres nyelvi utazókkal is tanulhatsz.
 • A kulturális programokhoz az A2 és C1 közötti nyelvtudást ajánljuk. Ha a vártnál kevesebb számú jelentkező van, a Sprachcaffe egyéni képzést vagy csoportos felnőtt képzést kínál.
Kedvezményes ár: Az ár magában foglal egy 2 hetes nyelvtanfolyamot, heti 20 x 45 perces tanórákkal, szállást komfort apartmanban és a megadott kulturális programokat. Némi felár ellenében, a megadottakhoz képest, a katalógusból választhat másik tanfolyamot, vagy egyéb szolgáltatásokat. A szabadidős program a körülményektől függően változhat, de erről időben belül tájékoztatunk.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!