Eljutás Bostonba

Utazás Bostonba
  • Reptér: Bostoni Logan Nemzetközi Repülőtér
  • Jól használható tömegközlekedés
  • Buszok, vonatok, taxi a reptérről a belvárosba

A Sprachcaffe segít diákjainak, hogy a bostoni nyelvtanfolyamra való eljutás kényelmes és gördülékeny legyen. Célunk, hogy az utazás komplikációktól mentesen történhessen.

Köszönhetően az általunk biztosított információknak, könnyen meg fogja találni az utat a bostoni nyelviskolához és a szálláshoz is.

A Bostonhoz legközelebbi repülőteret Boston Logan Nemzetközi Repülőtérnek hívják. A repteret többek között a követekző légitársaságokkal érhetik el:

A repülőtérről Bostonba

A Boston Logan Nemzetközi Repülőtérről többféleképpen is eljuthatnak a belvárosba. Csak válassza ki az Önnek kedves utazási módot:

    • Busszal: A reptérre történő érkezés után kövesse a táblákat a buszterminálokhoz. Innen indulnak buszok melyek elviszik Boston belvárosába vagy olyan közlekedési csomóponthoz ahol másik járatra átszállhatnak. Bővebb információért látogasson el a Bostoni Repülőtér közlekedési honlapjára.
    • Taxival: A repülőtéri taxitársaságok legtöbbször fix áron szállítják az utasokat különböző távolságokba. Taxival körülbelül 20 perc alatt elérhet Boston belvárosába.

      Bővebb információért látogasson el a Boston Reptér honlapjára.