Eljutás Los Anglesbe

Utazás Los Angelesbe
  • Reptér: Los Angeles Nemzetközi Repülőtér
  • Jól használható tömegközlekedés
  • Buszok, vonatok, taxi a reptérről a belvárosba

A Sprachcaffe segít diákjainak, hogy a los angelesi nyelvtanfolyamra való eljutás kényelmes és gördülékeny legyen. Célunk, hogy az utazás komplikációktól mentesen történhessen.

Köszönhetően az általunk biztosított információknak, könnyen meg fogja találni az utat a los angelesi nyelviskolához és a szálláshoz is.

A Los Angeleshez legközelebbi repülőteret Los Angeles Nemzetközi Repülőtérnek hívják. A repteret többek között a követekző légitársaságokkal érhetik el:

A repülőtérről Los Angelesbe

A Los Angeles Nemzetközi Repülőtérről többféleképpen is eljuthatnak a belvárosba. Csak válassza ki az Önnek kedves utazási módot:

    • Busszal: A reptérre történő érkezés után kövesse a táblákat a buszterminálokhoz. Innen indulnak buszok melyek elviszik a belvárosába vagy olyan közlekedési csomóponthoz ahol másik járatra átszállhatnak. Bővebb információért látogasson el a Los Angeles Repülőtér honlapjára.
    • Taxival: A repülőtéri taxitársaságok legtöbbször fix áron szállítják az utasokat különböző távolságokba. Taxival körülbelül 30 perc alatt elérhet a belvárosába.

      Bővebb információért látogasson el a Los Angelesi Reptér honlapjára.