2 hét 1380 GBP-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol tábor Londonban fiataloknak

Egy lépéssel mások előtt

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam Londonban, a nyüzsgő nagyvárosban többet jelent egy egyszerű tanfolyamnál. Ez a város egy pillanattal mindig előbb jár, mint más világvárosok. A Temze partján fekvő milliós nagyváros soha nem pihen. Londonban már ma mindent láthatsz és hallhatsz amit a világ többi része majd csak később fedez fel. Tapasztald meg ezt a hihetetlen várost, ismerd meg az itt élő embereket, látogass el a látványosságokhoz és ültesd gyakorlatba az angol nyelvtanfolyam óráin tanultakat nap mint nap! A külföldi angol nyelvtanfolyamok páratlan lehetőséget biztosítanak a nyelvi fejlődésre, melyet feledhetetlenné tesz a társaiddal töltött szabadidő és a közös élmények is.

Előnyös elhelyezkedés

Kultúra, történelem, világhírű látványosságok és mozgalmas nagyárosi élet egy helyen

Nemzetközi környezet

Ismerj meg új embereket a világ minden tájáról és szerezz új barátokat!

Tanulás és szórakozás

Szervezett kirándulások, szabadidős programok és bulik a Sprachcaffe diákjaival

Változatos kínálat

A nyelvi tábor kapuja kezdő és haladó nyelvtanulók előtt egyaránt nyitva áll

Ahová mindenképpen érdemes elutazni

London belvárosa hangulatok, illatok és látványok csodálatos és lélegzetelállító forgataga, amely száz nyelven, száz országról mesél. Amit semmiképpen ne hagyj ki: a Big Ben, a Trafalgar tér, a Buckingham Palota, a Parlament, a Tower és a csoportos szabadidős programok. Ha az ember besétál a belvárosba, azt sem tudja hova nézzen és mit látogasson meg először. Az angol nyelvi tábor keretében választható általános angol nyelvtanfolyam vagy intenzív angol nyelvtanfolyam, attól függően, hogy mennyi időt fordítanál a tantermi tanulásra.

Miért érdemes Londonban angol nyelvtanfolyamra járni?

A diákoknak szóló angol nyelvi tábor Londonban életre szóló élményt nyújt: angol anyanyelvű tanáraink oktatási módszerei hatékony fejlődést biztosítanak és ezzel egy időben felfedezheted Európa egyik legizgalmasabb nagyvárosát. Engedd, hogy elvarázsoljon London! Amellett, hogy páratlan élményekben lesz részed, a jövőd építését is dolgozol és új barátságokat köthetsz.

Biztonság

Londoni nyelviskolánk nagy hangsúlyt fektet a diákok biztonságára, különös figyelmet fordítva a kiskorúak felügyeletére. Olvasd el védelmi intézkedéseinkről és gyermekvédelemről szóló nyilatkozatunkat.

Londoni angol nyelviskola

Angol nyelviskola Ealingben

A Sprachcaffe angol nyelviskolája London Ealing-nek nevezett városrészében, a brit főváros nyugati részén, csendes környéken helyezkedik el. Ealinget sok szép parkja miatt London zöld oázisaként is emlegetik. Külvárosi elhelyezkedés ellenére a nyelviskolától a főváros minden fontos pontja könnyen elérhető: Ealingből metróval 20 perc alatt a Heathrow repülőtéren vagy a belvárosban lehetsz.

A nyelvórákat lelkes, anyanyelvi tanárok tartják, akik a hatékony angol nyelvtanulás érdekében maximum 15 fős csoportokba osztják a tanulókat. 14-17 éves diákok jelentkezhetnek. A tananyagot is biztosítjuk a nyelvi tábor idejére.

Ealingi nyelviskolánkat akkreditálta:

Angol nyelvtanfolyam Londonban fiataloknak

Londoni nyelviskolánkban kétféle ifjúsági angol nyelvtanfolyamot kínálunk: általános és intenzív tanfolyamaink közül választhatsz. Bármelyikre is jelentkezz, garantáljuk a gyors fejlődést és a sikerélményt. Napi 4 illetve 6 tanóra elősegíti, hogy rövid időn belül folyékonyan használd a nyelvet, és mind társaiddal, mind a helybeliekkel gond nélkül elbeszélgess angolul.

Diákjainknak szóló angol nyelvtanfolyamaink hatékonysága motivált nyelvtanárainknak köszönhető. Az angol nyelvtanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod, gyorsan magabiztossá válsz akkor is, ha angolul kell beszélned.

Angol nyelvtanfolyamok diákoknak

A londoni ifjúsági angol nyelvtanfolyam alatt többféle nyelvtanfolyam közül választhatsz. Azok, akik a pihenést részesítik előnyben járhatnak általános tanfolyamra. Azok akik koncentráltabban szeretnék fejleszteni angol nyelvtudásukat választhatják az intenzív tanfolyamot.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ CAMBRIDGE ESOL, IELTS
✓ Heti 20 - 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fenntarjuk a jogot arra, hogy kivételes esetekben nagyobb létszámú csoportokat indítsunk, de törekszünk a maximális 15 fős létszámra

A Sprachcaffe nyelvtanárai az angolt anyanyelvként beszélő, kiválóan képzett pedagógusok, akik lelkesen és szenvedéllyel tanítanak. Nyelvhasználattal kapcsolatos kérdéseiddel egész nap fordulhatsz hozzájuk, akár a nyelvórák után is. Szívesen ellátnak hasznos információkkal akkor is, ha London felfedezésére indulnál.

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő nyelvi tesztet kell kitöltened. A nyelvi szinted pontos felmérése lehetővé teszi, hogy a nyelvi csoport számodra megfelelő legyen és hatékony legyen a tanfolyam. Az angol nyelvi tábor végén oklevéllel jutalmazunk, amely tanúsítja, hogy a Sprachcaffe londoni angol nyelvtanfolyamát sikeresen elvégezted.


Szállás Londonban fiataloknak

Ahhoz, hogy a külföldi nyelvtanfolyam kellemes élményt jelentsen számodra, a megfelelő nyelviskola mellett természetesen arra is szükség van, hogy a szálláson is jól érezd magad. Londonban is szükség van egy helyre, ahol kipihenheted magad, átgondolhatod mindazt, amit tanultál és ami történt veled.

Az angol nyelvi tábor résztvevőinek az idei évben vendéglátó családoknál biztosítunk szállást. A londoni angol nyelvtanfolyam ideje alatt lehetőséged van arra, hogy megismerj egy igazi brit családot, bepillants a hétköznapjaikba és az igazi brit konyhát is megízlelheted! A családok teljes ellátást biztosítanak. A reggelit és a vacsorát a családoknál fogyasztod el, a csomagolt ebédet magaddal viheted a nyelviskolába vagy a kirándulásokra. A vendégcsaládnál lakó diákok felügyelet nélkül utaznak az iskolába, de elkísérik őket a buszmegállóba, amikor hazafelé indulnak.

Vendéglátó család

Kétágyas szoba

Vendégcsaládoknál lakva a tanulók gyakorolhatják a nyelvet és megtapasztalhatják az angliai életet eredeti közegében.
Munkatársaink minden egyes családot meglátogattak, minden egyes család biztonságos, kellemes környéken él.
A vendéglátó családok maximum 40 percnyi távolságra találhatóak az Ealingi iskolától.

Felhívjuk figyelmed, hogy vendéglátó családoknál csak 14 éven felüli tanulók szállásolhatóak el, valamint a 16 éven aluli diákok maximum 28 napra foglalhatnak szállást vendéglátó családnál.

Szolgáltatások:

  • Takarítás: Hálószoba takarítás hetente egyszer; ágynemű biztosított. Kérjük a tanulókat, hogy saját törölközőt hozzanak magukkal.
  • Teljes ellátás
  • Mosás: Hetente egyszer, ha a tanulók 1 hétnél tovább maradnak.
  • WiFi: Igen
  • Különleges étrend: igénylés esetén

Hol laknak a vendéglátó családok?

A vendéglátó családok London egy kedves, vidéki negyedében, Ealingben laknak, ahol a nyelviskola is található. Egy rövidebb sétára vagy néhány buszmegállóra vannak az iskolától. A tömegközlekedéshez Oyster cardra vagy buszjegyre lesz szükséged. Az egyhetes buszbérlet £21.00 18 éven felülieknek és £10.50 a 16-18 éveseknek.* Emellett Oyster carddal is fizethetsz. Egy vonaljegy így £1.50 vagy maximum £4.40/nap a 18 év felettieknek és £0.75 vagy maximum £2.20/nap a 16-18 éveseknek.

A családok hasznos tanácsokkal láthatnak el, általuk megismerheted a londoniak hétköznapjait és arra is alkalmat kínál, hogy napi szinten gyakorold az angol nyelvet. Te is a család tagájnak érezheted magad, mert együtt étkeztek és megosztjátok a nappalit illetve egyéb helyiségeket. Egy család maximum 4 diákot szállások el. 

* Megjegyzés: 16-18 Oyster photocardra lesz szükséged. Részleteket ezen az oldalon találsz: www.tfl.gov.uk.

A vendéglátó család alkalmat ad arra, hogy sokat használd az angolt. Egész biztos, hogy érdekes beszélgetésekben lesz részed és elmondanak neked mindent, amit az angliai életről vagy London városáról tudnod kell. Fontos: Családoknál a szobákban 14 - 17 vagy 18 - 21 éves diákok kerülhetnek közös szobába.

Megjegyzés

  • a kollégium júliusban és augusztusban tart nyitva
  • csak 14-17 és 18-21 éves diákok kerülnek egy szobába
Transzfer: érkezés / távozás a London Heathrow (LHR) reptérre 09:00-19:00 között.

Szabadidős programok Londonban

Az angol tábor már önmagában elég izgalmas dolog - pláne, ha az úti cél egy olyan város, mint London. De akkor lesz igazán felejthetetlen a külföldi nyelvtanfolyam ebben a hatalmas nagyvárosban, ha a szabadidő is tartalmasan telik. Mi pedig erről is gondoskodunk.

Csoportvezetőink garantálják, hogy a londoni utazás felejthetetlen lesz számodra. Velük körbejárjátok ezt az izgalmas várost és annak látnivalóit: a Big Ben-t, a Parlamentet, a Tower-t, a Buckingham Palotát vagy a Westminster Apátságot. És itt még nincs vége a szabadidős programok sorának: filmnézéseket, hangulatos piknikeket és nemzetközi bulikat is szervezünk.

Londonban természetesen a divat szerelmesei is megtalálják a helyüket: a Camden Town-i bolhapiacot mindenkinek látnia kell. Néhány üzlet vasárnap is nyitva tart.

Hogy ne csak Londont ismerd meg, több kirándulást szervezünk London környékére. Ellátogatunk például a híres egyetemi városokba, Oxfordba és Cambridge-be vagy az Anglia déli partján fekvő fürdővárosba, Brightonba is.

Fontos tudni:

• a táblázatban bemutatott programok csak példaként szolgálnak, időjárástól és körülményeltől függően változhatnak
• minden szabadidős tevékenységen csapatvezetőink vállalnak felelősséget a diákok biztonságáért, a szálláson pedig este kijárási tilalom van a 18 év alatti diákoknak
• sok esetben a helyszínen is szerveznek extra kirándulásokat, melyekre ott lehet befizetni

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
City tour Londonban

Este:
Madame Tussauds*

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Piccadilly Circus

Este:
Musical est*

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Shoppingolgás Londonban

Este:
London Eye*

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
National Gallery*

Este:
Búcsúbuli, közös pizzázád

Szombat

Kirándulás Oxfordba

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Szabad program

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a Harry Potter Stúdió kirándulásunk alkalmával, Londonban.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

  • Utószezon: 27/03/2024 és 16/10/2024
  • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.

Intenzív szabadidős program:

Te is a leghíresebb varázslótanonc rajongója vagy egyszerűen csak vonzanak a filmvilág kulisszái? Mindössze 180 £ Font felár ellenében bepillantást nyerhetsz a Warner Brothers Studios díszleteibe, és átélheted a "Harry Potter készítése" túrát, amely az eredeti filmes kellékekbe kalauzol. Olyan további kirándulások és tevékenységek várnak rád, mint például hajókirándulás vagy egy utazás a London Eye-on. Utóbbi csomagot csak 120 £ felár ellenében kínáljuk.

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Londonban és környékén. Ismerd meg jobban Angliát, tekintsd át angliai útikönyvünket!

Fontos: 14-17 és 18-21 éves diákoknak külön szabadidős programot szervezünk.
Intenzív tanfolyam órarendje: 13.00-14.30 majd 15.00 - 18.15.

Fontos: Az esti programok 21.30-kor véget érnek, annak érdekében, hogy a diákok visszaérhessenek a vendéglátó családokhoz 22.00 óráig. Minden diákra csoportfelügyelő vigyáz, akik körbejárnak a vendéglátó családok és az iskola között, hogy ügyeljenek a fiatalok biztonságára.

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező. 

Ingyenes és fizetett kirándulások

Gyakran szervezünk kirándulásokat is, például Greenwich-be vagy Hampton Courtba, ezek benne vannak a csomagárban. Ezenfelül musicalekre, színházi előadásokra is ellátogatunk, ennek ára kb 40 GBP.

Angol nyelvi tábor Londonban – Árak és szolgáltatások

Vegyél részt londoni U20 nyelvi táborunkban és merülj el az angol kultúrában! Kedves tanáraink segítenek felfedezni az angol nyelvet és órák után is gyakorolhatod azt. A Sprachcaffe minden napra szervez valamilyen szabadidős programot is (költsége max 20 GBP), ami nem csak a város megismerését teszi lehetővé, hanem diáktársaidat is jobban megismerheted.

További érv a U20 program mellett, hogy gondoskodunk szállásodról és ellátásodról is. A lenti táblázatban megtalálod az ifjúsági nyelvi tábor csomagárait.

Utazz és tanulj Londonban, töltsd a szünidőt multikulti környezetben!

Transzfer:

Reptéri transzfert a London Heathrow repülőtérre érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 8.00.-20.00 óra között tudunk biztosítani.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri. Ára:100 GBP/út

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!