2 hét 1040 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőttek | Fiatalok

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Spanyol nyelvtanfolyam Barcelonában

A nyelvtanfolyam Spanyolország északi partján, a Costa Brava-n fekvő Barcelonában, egész évben napos és meleg éghajlattal várja látogatóit. Majdnem 2 millió ember él itt, növelve a város népszerűségét és vendégszeretetét. A messziről érkezőket lebilincseli a katalán kultúra bölcsőjeként is ismert Barcelona kulturális sokszínűsége. Ez a divatos és nyüzsgő város gazdag és mozgalmas kulturális élettel dicsekedhet. Nem csak a spanyol nyelvtanfolyam óráin, de azon kívül is mindenhol kellemes izgatottság vibrál a levegőben.

És mégis, a nyugodt és barátságos emberek soha nem mulasztják el, hogy néhány jó pillanatot szerezzenek nekünk, egy-egy mosollyal gazdagítsanak minket. Ilyen inspiráló környezeteben igazán élvezetes a spanyol nyelvtanfolyam. Barcelona az utóbbi időben nagyon divatossá vált az utazók körében. Nincs még egy város, amely ennyi neves fotóst, reklámügynökséget és művészt vonz magához. Itt eljuthatsz a legnagyobb zenészek koncertjeire, jazz bárokba, a legmodernebb színházakba, kiállításokra, galériákba, éttermekbe és avantgárd klubokba. Barcelona építészeti szempontból is rendkívül sokszínű. Igazi élmény megtapasztalni valami olyat, ami teljesen felülírja eddigi elképzeléseinket. A spanyol nyelvtanfolyam mellett lesz elég szabadidőd felfedezni ezt a sokarcú várost.

Központi elhelyezkedés

Iskolánk Boston belvárosában található, így innen indulhatsz a város felfedezésére

Az egyik legszebb amerikai város

A keleti parton található történelmi jelentőségű várost a legszebb úti célok között tartják számon

Változatos programok

Fedezd fel a város csapatvezetőink segítségével és vegyél részt szervezett szabadidős programjainkon!

Kikapcsolódás

Függetlenül attól, hogy gourmet vagy, a kultúra iránt érdeklődsz vagy belevetnéd magad az éjszakai életbe, itt mindent megtalálsz

Barcelonai nyelviskolánk lehetővé teszi, hogy diákjaink anyanyelvi környezetben tanuljanak spanyol nyelvtanfolyamokon. A város nyújtotta környezetben, felkészült tanáraink segítségével a spanyol nyelvtanulás könnyedén, gyorsan megy. Bármennyire is pörög itt az élet, nyelviskolánkban mindenki megtalálja a megfelelő spanyol nyelvtanfolyamot és a tanuláshoz szükséges nyugalmat. Utazz velünk Barcelonába és fedezd fel a nagyváros kincseit!

Miért érdemes spanyol nyelvtanfolyamra jönni Barcelonába?
A spanyol nyelvtanfolyam Barcelonában igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt a spanyol tanulás anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre. Másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted Spanyolország egyik legizgalmasabb városát. A Ramblas-on történő vásárolgatás után számos pihentető lehetőség közül választhatsz. Foglalj helyet az egyik utcai kávézóban vagy élvezd a Parque Guell nyújtotta csodás kilátást. Fedezd fel Spanyolország kedvenc városát és biztos lehetsz benne, hogy a barcelonai spanyol nyelvtanfolyam a Sprachcaffe-val felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Barcelonai nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Barcelona felnőtteknek

Barcelonai nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Barcelona fiataloknak


Spanyol nyelviskola - Barcelona

Sprachcaffe Barcelona: a nyelviskola

A barcelonai spanyol nyelviskola felszereltsége dióhéjban:

  • Fényes, légkondicionált, modern tantermek
  • Társalgó italautomatával
  • Közösségi terem tanuláshoz és kikapcsolódáshoz
  • Számítógépes terem internethasználati lehetőséggel
  • Spanyol könyvek kölcsönzése ingyen

Spanyol nyelviskolánk elhelyezkedése Barcelonában

A barcelonai spanyol nyelviskola az izgalmas és élénk nagyváros szívében, Barcelona kulturális központjában található. Akit érdekel a spanyol nép kultúrája, és aki testközelből szeretné megtapasztalni a spanyol mindennapokat, az a legjobb helyre jön, ha minket választ!

Innen gyorsan és könnyen el lehet jutni a város fontos és népszerű helyeire, a város nagy nevezetességeihez. A közelben van Ramblas is, Barcelona legnagyobb bevásárlónegyede, mely mindig tele van emberekkel. Ha inkább tapas-bárba, galériába, butikba, zeneboltba mennél, akkor sem kell messzire utazni, itt szinte minden egy saroknyira található.

Lehetnek bármennyire forgalmasak Barcelona utcái, a spanyol nyelviskola minden diákunknak biztosítja a tanuláshoz szükséges nyugalmat. A modern berendezés és a felszereltség hozzájárul a hatékony tanuláshoz és a kellemes hangulathoz.

Szabadidő Barcelona városában

Barcelona egy különleges és egyedülálló hely csodálatos látnivalókkal. A katalán fővárosban mindenki talál magának valamit: aki vásárolni szeret, azt üzletek hada várja, a vízimádók számára ott a tengerpart, a kultúra szerelmesei pedig múzeumokat, galériákat és koncerteket látogathatnak.

 


Spanyol nyelvtanfolyamok Barcelonában

A spanyol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így időt spórolhatsz. A spanyol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja a spanyol nyelvtanfolyamot elvégzését.

Spanyol nyelvtanfolyamaink széles palettája mindenki számára kínál valamit a Sprachcaffe barcelonai nyelviskolájában. Az általános spanyol nyelvtanfolyam mellett elég szabadidőd marad felfedezni a város. Az intenzív spanyol nyelvtanfolyam ideális azoknak, akik minden idejüket spanyol nyelvtudásuk fejlesztésére fordítanák. Az egyéni spanyol nyelvtanfolyam a leghatékonyabb megoldás. A nyelvvizsga előkészítő spanyol nyelvtanfolyam azokra vár, akiknek speciális céljaik vannak a külföldi nyelvtanulással.

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Barcelonában

Barcelona iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk spanyol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A spanyol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe tanfolyamain Barcelonában diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Iskolánk Barcelonában az alábbi spanyol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Mindezek mellett csatlakozhatsz a tanulóklubhoz is, ahol heti két órában választ kaphatsz a kérdéseidre, segítséget nyújtanak neked a házi feladatok megoldásában vagy egyéb nehézségek esetén.

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel biztosíthatjuk a részvételt.

Gergő Magyarországról érkezett és spanyolul tanult Barcelonában. Elégedett volt iskolánkkal és tanárainkkal.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Monika egy spanyol családnál szállt meg a barcelonai spanyol nyelvtanfolyam idejére, hogy beolvadjon a környezetbe.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Gala nagyon szerette, hogy tengerpart közel van az iskolához és órák után szívesen csobbant egyet vagy napozott a parton.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a spanyol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a barcelonai spanyol nyelvtanfolyamon. Emellett rugalmas tanmenet és naprakész tananyagok teszik érdekessé és hatékonnyá a nyelvtanulást.

Annak köszönhetően, hogy diákjaink kezdettől fogva spanyol nyelven kommunikálnak és a spanyol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és beépül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintik. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek diákjainknak.


Szállás Barcelonában

Barcelonaban kényelmes egy és kétágyas kollégiumi (Residence) szálláslehetőségek várnak, amelyek további előnye, hogy diáktársaiddal lakva is gyakorolhatod a nyelvet. A helybeli és külföldi csoporttársakkal folytatott beszélgetések során a nyelvórákon tanultakat rögtön gyakorlatban is alkalmazhatod.

Érkezés mindegyik szállástípus esetében: 10.00 és 20:30 óra között.

Barcelonában az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: a campuson található

Részletek

Barcelonában a kollégium az iskola épületében található, modern, fiatalos berendezésű szobákkal. A teljes ellátás reggeliből, vacsorából és csomagolt ebédből áll. Takarítás hetente, ágynemű, törölköző csere biztosított, önkiszolgáló mosoda, játék szoba, fitnesz terem, tanuló szoba mind mind a rendelkezésedre áll a kollégium épületében.

Jelentkezz könnyen és egyszerűen online!

Ez vár a barcelonai kollégiumban

Általában kétágyas szoba vár, egy másik diákkal, teljes ellátással, ami három teljes étkezést jelent, meghatározott időpontokban. A városközpont és a strand gyorsan elérhető, a szobában található a szobatárssal közös fürdőszoba, illetve kis konyha is, hűtőszekrénnyel. A hűtőszekrény tökéletes az italok és a víz hidegen tartására, így könnyebb átvészelni a meleg napokat a tengerpart közelében.


Szabadidő Barcelonában

Szabadidő

Barcelona elképesztő város tele jelentős kulturális eseményekkel, csodaszép építészeti remekművekkel és pezsgő éjszakai élettel. A széles programkínálatot és a látnivalókat végignézni, illetve kipróbálni szinte lehetetlenség egyetlen nyaralás alatt.

Vannak olyan turisztikai célpontok, amiket nem szabad kihagyni: ezek a barcelonai múzeumok, valamint Antoni Gaudi gótikus temploma és a Barrio Gotico városnegyed.

Ezen kívül Barcelona híres bevásárlóparadicsom is, ahol a vásárlás fantasztikus élmény: a Las Ramblas a bevásárló- és sétálóutca igazi kincsesbánya!


Árak és szolgáltatások

Ezen az oldalon találod csomagárainkat, melyek tartalmazzák a legfontosabb szolgáltatásokat. Indulási dátumától függően számolni kell a lehetséges szezonális felárakkal.

Válaszd ki a tanfolyamtípust, a szállást és az indulási időpontot és azonnal láthatod a nyelvi utazás költségeit. Foglalható csak nyelvtanfolyam is.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!