Spain Adult

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Spanyol nyelvtanulás Kubában

Spanyol nyelvtanulás Kuba fővárosában: ennél jobb helyet aligha találnál a spanyol nyelvi utazás célpontjának. Kuba a szenvedélyes dallamok és a szivar hazája. Az ország változatos tájakkal, csodálatos szubtrópusi klímával és egyedülálló művészeti és kulturális alkotásokkal várja látogatóit. Ismerd meg a kubai sziget csodáit spanyol nyelvtanulás közben!

A spanyol tanfolyam Kubában hatékony nyelvtanulást és emlékezetes nyaralást ígér! Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, belekóstolhatsz az ország kultúrájába, megismerheted annak hagyományait és jellegzetességeit.

Nyelviskolánk Kubában

Nyelviskola Havannában - Kuba izzó fővárosa

✓ A szigel kulturális központja számtalan látnivalóval
✓ Csodás tengerpartok
✓ Tánctanfolyam is igényelhető

Részletek

 

A Karib-tengeren fekvő, Kuba szigetén található nyelviskolánk a gyönyörű fővárosban, Havannában található. A spanyol nyelvtanulás mellett megkóstolhatod a különleges rum-koktélokat, megmártózhatsz a türkizkék tengerben és megcsodálhatod a fehér homokos tengerpartot. A spanyol tanulás Kubában gyorsan és könnyedén megy! A Sprachcaffe havannai nyelviskolájában számos spanyol nyelvtanfolyam közül választhatsz. Ha a nyaralásra szeretnél összpontosítani, válaszd vakációs spanyol nyelvtanfolyamunkat. Ha úgy érzed, délelőttjeid spanyol nyelvtanulásra szánnád, az általános spanyol nyelvtanfolyamot ajánljuk. Ha pedig minden kihasználható idődet spanyol nyelvtudásod csiszolására fordítanád, az intenzív nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Ezeken kívül a spanyol nyelvtanulás leghatékonyabb módja az egyéni nyelvóra, melynek tematikáját és időbeosztását is te határozhatod meg. Utazz és tanulj Kubában! Kirándulj a környező területekre és járd be a mesés kisvárosokat. Fedezd fel a tenger csodálatos élővilágát és tapasztald meg a kubai nép legendás vendégszeretetét! 

Általános információk Kubáról

 • Neve: Kubai Köztársaság
 • Terület: 110.861 km²
 • Népesség: 11.5 millió lakos
 • Főváros: Havanna
 • Államforma: Szocialista Köztársaság
 • Hivatalos nyelv: Spanyol
 • Valuta: Konvertibilis Pezo és Kubai Pezo
 • Vallás: A lakosság 60%-a katolikus 5% -a protestáns és százalékosan nem kimutatható, de vannak más keresztény egyházakhoz tartozó csoportok is.
 • Etnikumok: A lakosság 65,5 %-a európai felmenőkkel rendelkezik (spanyol, francia, portugál), 10,08% nyugat - afrikai ősöket tudhat magáénak, 23,84 % egykori spanyol bevándorlók, dél-amerikaiak leszármazottai, 1,03% kínai.
  .

Miért érdemes spanyol nyelvtanulás helyszínéül Kubát választani?

A spanyol nyelvtanfolyam Kubában valódi kikapcsolódás lesz, hiszen egy csodálatos szigetet is felfedezhetsz a kurzus ideje alatt. Merülj el az ellentétek országában és hagyd, hogy a itt lakók laza életmódja magával ragadjon! Élvezd a karibi hangulatot és a sziget sajátos életstílusát. Próbálj meg beszédbe elegyedni a helyi lakosokkal, ismerd meg szokásaikat, hagyományaikat! Hangulatos fesztiválok, kiváló kubai ételek és italok- mindez és még sok más vár rád a kubai spanyol nyelvtanfolyamon!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus