Spanyol nyelvtanfolyam Mexikóban

Spanyol nyelvtanfolyamok Playa del Carmen-en
 • Város a Karib-tenger partján van
 • A környéken ősi maja települések
 • Általános és intenzív spanyol nyelvtanfolyamok, egyéni és csoportos oktatás

A külföldi spanyol nyelvtanfolyam mexikói otthona Playa del Carmen tengerparti városában található. Playa mind tanuláshoz, mind kikapcsolódáshoz ideális. A Karib-tengeri város építészetével, fehér homokos tengerpartjával, magas pálmafáival, igazi latin-amerikai hangulatával  teszi élvezetessé és könnyeddé a spanyol nyelvtanfolyam melletti szabadidőt. A Sprachcaffe nyelviskolája Playa központjában helyezkedik el, ahol számos klub és bolt található. Az épület arculatában a klasszikus vonások tipikus mexikói jellegzetességekkel vegyülnek: a boltíves teraszok, a belső kertek, a nyitott uszoda, a szabadtéri tantermek, az étterem, a bár, a könyvtár és a tantermek mind ezt igazolják. A paradicsomi karibi tengerpart is csupán néhány perc séta! A kollégium teljesen légkondicionált, a szobákhoz kis teakonyha és fürdőszoba tartozik. 

Mexikói spanyol nyelvtanfolyamaink széles kínálatában biztos találsz számodra megfelelő tanfolyamot. Ha úgy érzed, délelőttjeid spanyol nyelvtanulásra szánnád, az általános spanyol nyelvtanfolyam ajánlott. Amennyiben minden kihasználható idődet spanyol tudásod csiszolására fordítanád, az intenzív spanyol nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Az egyéni spanyol nyelvtanfolyam hatékony, rugalmas és gyors fejlődést biztosít.

Playa a spanyol nyelvtanfolyamok mellett több kilométernyi fehér homokos parttal és egyedülállóan tiszta tengervízzel csábítja a látogatókat. Ez a hely azoknak való, akik igazi karibi tájakra vágynak. Rengeteg kiváló étterem és számos hotel működik itt, amelyek átlagon felüli szolgáltatásokkal várják vendégeiket.

A külföldi spanyol nyelvtanfolyam, mexikói-karibi hangulat, alabástromfehér tengerpartok, szörfözés és korallzátonyok - ez a Sprachcaffe Playa del Carmen! Bármit csinálsz, Playa-n nem kerülheted el a kristálytiszta tengert. Sokan a búvárkodási lehetőségek miatt látogatnak el ide, mások a mélytengeri halászat vagy a kajakozás miatt keresik fel a várost.

Miért érdemes spanyol nyelvtanfolyamra jönni Mexikóba?
A spanyol nyelvtanfolyam Mexikóban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt a spanyol nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre, másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted Mexikó egyik legszebb tengerpartját, Playa del Carment, és a karibi életstílust. Búvárkodj a világ második legnagyobb korallzátonyánál, merülj el a tengeri barlangok szépségben ahol cápákat és bálnékat is láthatsz. A spanyol nyelvtanfolyam életre szóló befektetés: megismersz egy csodás várost, felfedezel egy ismeretlen kultúrát és új barátokat szerzel. Kalandozz a közeli dzsungelben és látogasd meg az egykori maja romokat vagy Tulomot, ahol teknősökkel találkozhatsz. Fedezd fel Mexikó egyik kellemes tengerparti városát és biztos lehetsz benne, hogy a playa-i spanyol nyelvtanfolyam a Sprachcaffe-val felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Spanyol nyelviskola Mexikó

Spanyol nyelviskola Mexikóban
 • Spanyol nyelviskola és új kollégium a tengerpart közelében
 • Jól képzett, anyanyelvi tanárok
 • Kiválóan felszerelt tantermek

A Sprachcaffe mexikói a nyelviskola

Playa del Carmen-i spanyol nyelviskola 2005 óta indít spanyol nyelvtanfolyamokat. Mexikói spanyol nyelviskolánk sikerének köszönhetően, 2008-ban új iskolát és szállodát nyitottunk diákjaink számára. Az épületben több tanterem, étterem, tetőterasz és uszoda található. Spanyol nyelviskolánkban különböző spanyol nyelvtanfolyamokat kínálunk diákjaink számára.

Az épület arculatában a klasszikus vonások tipikus mexikói építészeti jellegzetességekkel vegyülnek: a boltíves teraszok, a belső kert, a nagy, nyitott uszoda, az étterem, a bár, és természetesen maga az iskola is erről tanúskodik a maga 60 helyiségével.

A Sprachcaffe mexikói spanyol nyelviskola felszereltsége:

 • 6 légkondicionált tanterem
 • Tetőterasz
 • Közösségi terem
 • Étterem és bár a kollégium területén
 • WiFi elérhetőség

A spanyol nyelvórákat alkalmanként a spanyol nyelviskola kertjében vagy a tetőteraszon tartjuk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Playa del Carmen városára.

Spanyol nyelviskolánk elhelyezkedése Playa del Carmen-en

A Sprachcaffe mexikói spanyol nyelviskola új épületét 2008-ban nyitottuk meg. A nyelviskola Playa del Carmen városától 4 km-re, és a tengerparttól csupán 4 utcányira található, így a diákok a nyelvórák után néhány percen belül a strandon lehetnek. A tengerparton aztán Piña Colada-t kortyolgatva, lábaidat a tengerbe lógatva gyakorolhatod az új ismereteket.

A híres Quinta Avenida is a közelben van, ahol kávézók, bárok, éttermek, internet kávézók és üzletek várják a látogatókat. A Sprachcaffe spanyol nyelviskola ideális kiindulópont ahhoz, hogy innen útra kelve felfedezd Playa del Carmen gyönyörű városát, és kirándulásokat tegyél a környék nevezetességeihez.

Látnivalók sokasága található a környéken: Cozumel, Cancun, és sok más történelmi nevezetesség, mint a Chicken Itza, amely a maja és tolték népek kultúrájáról mesél.

Vegyél részt magas színvonalú spanyol nyelvtanfolyamon Playa del Carmen városában. A Karib-tenger kellemes, nyugodt hangulata ideális a spanyol nyelvtanuláshoz. Utazz és tanulj Mexikóban!

Szabadidő Mexikóban

A Sprachcaffe spanyol nyelviskola sokféle szabadidős programot szervez azoknak, akik Playa del Carmenen vesznek részt spanyol nyelvtanfolyamon. A legjobban egyedül lehet felfedezni a város rejtett zugait, de idegenvezetőt is lehet igényelni. A Mexikói-öböl adottságait figyelembe véve semmiképp ne hagyjuk ki programjaink közül a hajókázást és búvárkodást sem. A spanyol nyelvtanulás lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerd a helyi kultúrát, mint egy egyszerű turista.

Tegyél egy kiadós sétát a városban vagy a városon kívül, kirándulj el a közeli falvakba; ülj be kávézni, próbáld ki az éttermeket. A strandon a helybeliekkel is ismerkedhetsz. Nem szabad kihagyni az egyedülálló maja piramisokat és a környék egyéb látványosságait sem.

Egyéb szabadidős programok:

 • Sport: strandröplabda, strandfoci, tenisz, kosárlabda, búvárkodás
 • Speciális tanfolyamok: mexikói főzőtanfolyam, salsa tánctanfolyam
 • A Sprachcaffe által szervezett programok: grillezés, tequila-, és mezcal kóstoló, közös vacsorák, koktélpartik, mozi, billiárd, bowling, kirándulások a környéken

Spanyol nyelvtanfolyamok Mexikóban

Playa del Carmen spanyol nyelvtanfolyam
 • Általános és intenzív spanyol nyelvtanfolyamok, egyéni oktatás
 • Szakképzett tanárok
 • Rugalmas tanmenet
 • A tanfolyam ára a szintfelmérő tesztet tartalmazza

A spanyol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető. A spanyol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte a spanyol nyelvtanfolyamot.

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Mexikóban

Playa del Carmen-i iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk spanyol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A spanyol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe spanyol tanfolyamain Mexikóban diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetsz!

Iskolánk Mexikóban az alábbi spanyol nyelvtanfolyamokat kínálja:

  Heti óraszám (45 perc/tanóra) Min. időtartam (hét) Csoportlétszám
Részidős tanfolyam 10 1 max. 14 fő
Általános tanfolyam 20 1 átlag 11 max. 14 fő
Intenzív tanfolyam 30 1 átlag 11 max. 14 fő
Egyéni oktatás 10, 20 vagy 30 1 max.1 fő

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

Ezen kívül foglalható tánc- és főzőtanfolyam is.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a spanyol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak mexikói spanyol nyelvtanfolyamon. Az izgalmas tananyag hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladj.

Diákjaink annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva spanyol nyelven kommunikálnak és a spanyol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. A nyelvórák után is készséggel állnak rendelkezésedre, ha kérdéseit vannak vagy segítségre van szükséged.


Szállás Mexikóban

Szállás Mexikóban
 • Többféle szállás Mexikóban
 • Kapcsolat a helybeliekkel és diáktársakkal
 • Vendéglátó család, apartman vagy kollégium

Playa del Carmen városában több különböző szálláslehetőséget kínálunk diákjainknak. Mindenki kiválaszthatja azt, ami igényeinek leginkább megfelel. Célunk, hogy Mexikóban mindenki otthon érezze magát!

Bármelyik típusú szállást választod, mindenhol megvan a lehetőséged arra, hogy beszélgess, használd a nyelvet. A helybeli és külföldi csoporttársakkal folytatott beszélgetések során a nyelvórákon tanultakat rögtön gyakorlatban is alkalmazhatod.

Playa del Carmen-en az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk: 

Szállástípus SzobaEllátásFelszereltségTávolság az iskolától
Komfort kollégium Egyágyas szoba vagy Kétágyas szoba reggeli a helyszínen foglalható egyszerűen berendezett, saját fürdő, TV, erkély, WLAN, konyhahasználat 50 méter
Standard kollégium Egyágyas szoba vagy Kétágyas szoba      
Vendéglátó családEgyágyas szoba vagy Kétágyas szoba Reggeli vagy FP Országonként változó 15 -20 perc gyalog

 

A Playa del Carmen-i kollégiumban a szálláson a többi nemzetközi diákkal fogsz osztozni. Ez egy jó lehetőség arra, hogy a tanórákon kívül is gyakoroljátok a nyelvet és együtt töltsétek a szabadidőt (kirándulás, sport, mozi). Ezáltal a nyelvtanulás még hatékonyabb lesz. 

A kollégium az iskola mellett található. 2008-ban nyílt meg a kollégium, mely 4 háztömbnyire található csupán a tengerparttól. Az épület egyesíti a tradicionális mexikói és a modern építészet elemeit. A kollégiumban van medence, kert, étterem, bár, autóbérlés, szobaszervíz és mosoda.

 

Apartmanok tekintetében választhatnak Standard és Komfort apartmanok közül:

Kollégium / Apartman

 • Egy vagy kétágyas szoba
 • Saját fürdő, WC
 • Mini-konyha
 • TV
 • Ventillátor
 • Széf
 • Internet
 • Telefon

Komfort kollégium

 • Egy vagy kétágyas szoba
 • Saját fürdő és WC
 • Konyhasarok, hűtővel, mikróval, kávéfőzővel, evőeszközökkel
 • TV
 • Légkondi
 • Széf
 • Internet
 • Telefon

Szabadidő Mexikóban

Szabadidős tanfolyam

★★★★☆     Evés - ivás
★★★☆☆     Vásárlás
★★★★★     Természet és pihenés
★★★★★     Fürdés és strand
★★★★★     Kultúra
★★☆☆☆     Közlekedés

Szabadidő

A Sprachcaffe mexikói nyelviskolája számos programot kínál Playa del Carmenen, melyek többségének van valami köze a vízhez. A csodaszép tengerpart, a pihentető természeti környezet, a remek vízminőség teszik az egykori halászfalut a vízisportok paradicsomává. Búvárkodás, snorkeling, halászat, kajaktúrák a legkedveltebb programok. Ezen kívül a strandon számos más egyéb program megvalósítható akár csapatban, akár párokban. Lehet röplabdázni, focizni vagy egyszerűen csak napozni.

Példahét- spanyol nyelvtanulás Mexikóban

A példahéten segít elképzelni, hogyan fog kinézni mexikói nyelvi utazásod általános nyelvtanfolyammal. Természetesen a programok opcionálisak. A táblázatban szereplőkön kívül a helyszínen további programokból is válogathatsz.
  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
Délelőtt Szintfelmérő /Spanyol tanórák Spanyol tanórák Spanyol tanórák Spanyol tanórák Spanyol tanórák    
Délután Ismerkedés a csoporttal Főzőtanfolyam Szabadidő Strandröpi bajnokság Szabadidő Kirándulás: Chichen Itza (egész napos) Kirándulás: Coba (egész napos)
Este Szabadidő Szabadidő Medence parti Tánctanfolyam Péntek esti vacsora    

Kérjük vedd figyelembe, hogy a fenti programok ajánlások. A pontos programról a nyelviskolában kapsz majd bővebb információt. Emiatt a helyszínek, időpontok változhatnak. A programok ára 10-50 USD között mozog és a helyszínen foglalhatók.

Tánc és főzőtanfolyam

A legjobb módja annak, hogy megismerd Mexikót az, ha elmerülsz a kultúrájában és konyhaművészetében. Utóbbira is alkalom kínálkozik nálunk. A mexikói konyha világhírű és a főzőtanfolyam remek lehetőség arra is, hogy gyakorold a nyelvet, miközben mexikói specialitásokat készítesz. Beiratkozhatsz tánctanfolyamra is, ahol felfedezheted a latin ritmusokat!


Árak és szolgáltatások

Az árak tartalma:
 • Nincs jobb, mint a mexikói tengerparton spanyolul tanulni. Válaszd Playa de Carment!
 • Ezeket a szolgáltatásokat tartalmazzák csomagjaink.
Mexikói nyelvtanfolyamainkat csomagban kínáljuk megkönnyítve az árak kalkulációját. A csomagárak a legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazzák.
Ha sikerült kiválasztani a tanfolyamot, a szállást és az időtartamot, az alábbi táblázatban megtalálod a hozzá tartozó árakat. Az iskolák munkaszüneti napokon zárva tartanak. Tanfolyamok indulnak egész évben meghatározott dátumokon. Az online foglalás a legkönnyebb módja a jelentkezésnek.