China Adult

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Kínai nyelvtanulás Kínában

A kínai nyelvtanulás Kínában egy remek lehetőség arra, hogy ne csak a nyelvet, hanem a kultúrát is megismerd! Az úgynevezett Középső Királyságba mindenképpen érdemes ellátogatni, mert a kínai nyelvtanulás mellett változatos és elbűvölő tájak, egyedülálló kulturális örökség és legendás kínai vendégszeretet vár.

Kína a képírás hazája, ahol magával ragad a színek, illatok és hangok kavalkádja. Ez a birodalom az első pillanatban elvarázsolja látogatóit és időutazásra visz, melynek során megismerheted a misztikus múlt történeteit. A kínai tanfolyam Kínában feledhetetlen élményekkel tesz gazdagabbá!

Nyelviskolánk Kínában

Utazz és tanulj Kínában! Peking, a kínai főváros a tradicionalizmus és modernitás kettősségével, csodálatos látványosságaival és változatos konyhaművészetével hamar rabul ejt mindenkit. A Tiltott Városban található Sprachcaffe kínai nyelviskola tárt kapukkal vár!

A Sprachcaffe pekingi nyelviskolájában számos kínai nyelvtanfolyam közül választhatsz. Ha úgy érzed, több szabadidőt szeretnél, de a délelőttjeit kínai nyelvtanulásra szánnád, az általános kínai nyelvtanfolyamot ajánljuk. Ha időd nagyrészét kínai nyelvtudásod csiszolására fordítanád, az intenzív kínai nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. A kínai nyelvtanulás leghatékonyabb módja az egyéni kínai nyelvtanfolyam, ahol te határozhatod meg az órák témáját és időpontját is. Iskolánk ezen kívül hosszútávú kínai nyelvtanfolyamot is  kínál.

A kínai nyelvtanulás Kínában minden erőfeszítés nélkül fog menni. Ismerd meg ezt az elragadó várost, és fejleszd tökéletesre kínai nyelvtudásod a Sprachcaffe-val!

Általános információk Kínáról

  • Neve: Kínai Népi Köztársaság
  • Terület: 9,596,960 km²
  • Népesség: 1, 306 millió lakos
  • Főváros: Peking
  • Államforma: Szocialista Köztársaság
  • Hivatalos nyelv: Kínai, mandarin és 8 egyéb nagy dialektus
  • Valuta: Jüan
  • Vallás: Kína hivatalosan ateista ország, de a fő vallások a buddhizmus, konfucianizmus, taoizmus, iszlám, kereszténység
  • Etnikumok: Kínai 91 % és 55 különböző kisebbség (mongol, madzsuk, tibeti)

Miért érdemes kínai nyelvtanulás helyszínéül Kínát választani?

Nem csak a kínai nyelvtanulás miatt érdemes Kínát választani, hanem azért is mert megismerhetsz egy izgalmas országot. Kína egyre inkább a turisták kedvelt utazási célpontjává válik és gazdaságilag is gyorsan fejlődik. Kalandozz és fedezd fel ezt a csodaszép, óriási országot, amely számos rejtett kincset tartogat látogatói számára. A kínai nyelvtanfolyam ideje alatt megismerheted a kínai szokásokat, hagyományokat,  betekintést nyersz az emberek hétköznapjaiba és új kulináris élményekkel lehetsz gazdagabb. Válaszd a Sprachcaffe kínai nyelvi programját!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus