Francia nyelvtanfolyam Marokkóban

Miért éppen Marokkó?
  • megismersz egy európaitól eltérő kultúrát
  • általános, intenzív és egyéni francia tanfolyamon is részt vehetsz
  • vendégszerető helyiek, gazdag kultúra és csodás tájak

Francia tanulás Marokkóban:

Európa kapuja Afrikába a külföldi francia nyelviskola egyik legjobb helyszíne, ahol az afrikai és európai kultúra különleges ötvözetével találkozhatsz. Marokkó volt francia gyarmat, ezért francia történelmi múlttal rendelkezik és a nyelv ma is az ország egyik hivatalos nyelve. A francia nyelvtanfolyam Marokkóban, egy pazar afrikai városban, meglehetősen izgalmas lehetőség. Vesd bele magad a multikulturális közegbe, tanulj franciát könnyen és gyorsan!

Marokkó az Atlanti-óceán és a Szahara sivatag között helyezkedik el és lenyűgöző tájakkal várja a turistákat. Az ország történelmi változásainak tulajdoníthatóan a keleties varázs és az európai szemlélet jól megférnek egymás mellett az afrikai közegben.

A nyelvtanulók felfedezhetik Marokkó csodálatos vidékeit, feledhetetlen élményeket szerezve a nyelvtanfolyam ideje alatt. A marokkói konyha kihagyhatatlan ízei, a mesés tájak és sokszínű kultúra még különlegesebbé teszi a francia nyelviskola helyszínét, Rabatot.

Itt még többet olvashatsz a rabati francia nyelvtanfolyam kínálta lehetőségekről. Engedd, hogy elvarázsoljon Marokkó és szerezz életre szóló élményeket, mialatt elsajátítod a francia nyelvet. Marokkóban nem csak francia, hanem arab tanfolyam is vár.

Nyelviskola Rabatban - Marokkó fővárosa

✓ Afrikai és európai hangulatú modern metropolisz
✓ Lenyűgöző kultúra
✓ Fehér homokos strand és kellemes idő

Részletek

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus