Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvvizsga előkészítő tanfolyam

Szeretnél hivatalos bizonyítványt szerezni spanyol nyelvtudásodról? Válaszd a DELE-t!

A D.E.L.E. nyelvvizsgát (Diploma de Español Como Lengua Extranjera) a spanyol Oktatási Minisztérium bocsátja ki és hivatalos elismerése a vizsgázó spanyol nyelvtudásának.

A heti 20 tanórás tanfolyamon egyaránt nagy hangsúly kerül az írásbeli és a szóbeli nyelvtudás valamint a nyelvtani ismeretek fejlesztésére. Az általános nyelvtanuláson kívül a diákok specifikusan a D.E.L.E. nyelvvizsgára, a várható feladatokra és egyéb nyelvi kihívásokra készülnek.

DELE spanyol nyelvvizsgának 3 szintje van:

  • Certificado Inicial de Español
  • Diploma Básico de Español
  • Diploma Superior de Español

A nyelvvizsga teszteli a diákok írott szövegértési, beszélt- és hallott szövegértési készségeit. A nyelvvizsgázónak boldogulnia kell különböző kommunikációs szituációkban, értenie kell egyszerűbb írott szövegeket, cikkeket és képesnek kell lennie arra, hogy egy egyszerűbb személyes levelet megfogalmazzon vagy jegyzeteket készítsen egy találkozón.

 

DELE Spanyol nyelvvizsga előkészítő Spanyolországban

A spanyol nyelvvizsga felkészítőre mindegyik spanyol nyelviskolánkban lehetőség van. A tanfolyam hossza 8 hét, a tanulócsoport maximális létszáma 10 fő. A kurzus elvégzése után oklevelet kapsz, amely segíthet a későbbi elhelyezkedésben.  A vizsgák időpontjai nyelvvizsga központtól függően változnak. A nyelvvizsga díja és a tananyag ára nincs benne a felkészítő csomagárában.  A sikeres nyelvvizsgára Spanyolországban készülhetsz fel, Madridban, Barcelonában vagy Malagán, továbbá választhatod az online felkészítőt is.

Kérdéseid mertültek fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? 

Írj nekünk!