2 hét 932 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Spanyol nyelvtanfolyam Havannában

A külföldi spanyol nyelvtanfolyam Havannában is várja a Sprachcaffe diákjait. A város, amelyet már Ernest Hemingway is nagyra tartott, a műemlékvédelem alatt álló óvárosával, hangulatos bodegáival sajátosan kubai életörömöt sugároz. A város többek között építészeti alkotásaival, csodaszép tengerparti sétányaival varázsolja el a látogatókat. A spanyol nyelvtanfolyam mellett számos szabadidős programmal is várunk. A 47 kilométeres partszakaszból 20 kilométer strand, ahol a napozás mellett lehetőség van búvárkodásra vagy mélytengeri halászatra is. Órák után Santa Maria del Mar hosszú, fehér homokos strandján süttetheted a hasad. egy pálmafa árnyékában. A sportkedvelőknek óriási élmény lesz a helyi baseball-csapat meccse. Vedd át a kubai ritmust és tanulj salsát, meregue-t, bachatát, tangót vagy reggaetont. Nálunk spanyol nyelvtanfolyam mellett tánctanfolyamra is jelentkezhetsz.

Egyedülálló város

Havanna városa a gyarmatosítás időszakába és a hidegháború éveibe röpíti látogogatóit, a történelem nyomai itt még igen szembetűnőek

Látnivalók

Sétálj a híres part menti sétányon, a Malecon-on, fedezd fel a világörögség részét képező óvárost és élvezd a napsütést a strandon

Kirándulások

Fedezd fel Kuba hihetetlenül változatos tájait, utazz el a környező szigetekre, vegyél rész szervezett kirándulásokon!

Tántanfolyam

Salsa, Merengue, Bachata, Tango vagy Reggaeton? Kuba a táncosok paradicsoma! Iratkozz be te is egy tánctanfolyamra!

Havannai nyelviskolánkban tanulóink kötetlen, anyanyelvi környezetben tanulhatják a spanyol nyelvet. Spanyol nyelvtanfolyamaink széles választékában részidős és intenzív tanfolyamokat is találhatsz. Ha délelőttjeid spanyol nyelvtanulásra szánnád, az általános spanyol nyelvtanfolyam ajánlott, ha pedig minden kihasználható idődet spanyol tudásod fejlesztésére fordítanád, az intenzív spanyol nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Az egyéni spanyol nyelvtanfolyam hatékony, rugalmas és gyors fejlődést biztosít.
A szabadidő megszervezéséhez bátran kérd nyelvtanáraink tanácsát. Kollégáink mindenben szívesen segítenek diákjainknak.

Miért érdemes spanyol nyelvtanfolyamra jönni Havannába?

A spanyol nyelvtanfolyam Havannában igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. A spanyol tanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre. Fedezd fel Kuba mesés fővárosát egy híres oldtimer autóval, sétálj a tengerparton, próbáld ki a kubai szivart és minden erőfeszítés nélkül sajátíthatod el a nyelvet. Utazz és tanulj Kuba legnagyobb városában és biztos lehetsz benne, hogy a Sprachcaffe havannai spanyol nyelvtanfolyam feledhetetlen élmény lesz!


Spanyol nyelviskola Havanna

A Sprachcaffe havannai nyelviskolája

Próbáld ki a Sprachaffe havannai nyelviskola magas színvonalú spanyol nyelvtanfolyamát! Az anyanyelvi környezetben minden erőfeszítés nélkül, kellemes és nyugodt környezetben sajátíthatod el a nyelvet.

A Sprachcaffe Languages Plus havannai spanyol nyelviskoláját 2001-ben alapították, ezért új, tágas tantermekkel várja a diákokat. Egy kétemeletes épületben található, amely nyugodt környezetet biztosít a spanyol nyelvtanuláshoz.

A Sprachcaffe havannai spanyol nyelviskola az alábbi szolgáltatásokat nyújtja diákjainknak:

 • 6 légkondicionált tanterem, audiovizuális berendezéssel
 • Közösségi terem, társalgó
 • Számítógép-sarok internet hozzáféréssel
 • Kávézó

Havannai nyelviskolánkban többféle spanyol nyelvtanfolyam foglalható.

Spanyol nyelviskolánk elhelyezkedése Havannában

Havannai spanyol nyelviskolánk a gyönyörű Miramar városrészben helyezkedik el. Ez Havanna egyik legelőkelőbb partszakasza, amely szállodáknak, nagykövetségeknek és nemzetközi cégeknek ad otthont, a bárok és a klubok pedig az éjszakai életről gondoskodnak. A yacht kluboknak köszönhetően Miramar az 1950-es években Havanna egyik legcsillogóbb negyedének számított.

Ezt a városrészt a New York-i Manhattan mintájára tervezték, erre különösen a Quinta Avenida, Miramar főutcája emlékeztet, melyet még mindig Kuba egyik legszebb utcájaként tartanak számon. Ma a város legmodernebb és legelőkelőbb szállodái Miramarban találhatók, akárcsak több nagykövetség, konzulátus és számos nemzetközi szervezet.

Havannai spanyol nyelviskolánk másik nagy előnye az, hogy a tenger közvetlen közelében található, emellett innen számos parkhoz és nevezetességhez is könnyen eljuthatsz.

Szabadidő Havanna városában

Egy olyan városban, mint Havanna, mindenki találhat kedvére való programot:

 • A Santa Maria del Mar hosszú, fehér homokos strandján egy pálmafa árnyékába húzódva hűsölhetsz
 • A sportkedvelők többféle vízi sport közül választhatnak. Ezenkívül a helyi baseball-csapat meccse is óriási élmény
 • Tánctanulási lehetőséget is kínálunk: salsa, meregue, bachata, tangó vagy reggaeton
 • A múzeumokba is érdemes ellátogatni, hogy többet megtudj Kuba történelmi múltjáról

A szabadidő megszervezésénél bátran kérd nyelvtanáraink tanácsát, munkatársaink mindig örömmel segítenek.


Spanyol nyelvtanfolyamok Havannában

A spanyol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így megspórolható a helyszínen ezzel eltöltendő idő. A spanyol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap kézhez, mely tanúsítja, hogy a spanyol nyelvtanfolyamot elvégezte.

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Havannában

Havannai iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk spanyol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A spanyol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe havannai spanyol tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek.

Havannai iskolánk az alábbi spanyol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a spanyol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak havannai spanyol nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak és fejlesszék nyelvtudásukat.

Diákjaink annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva spanyol nyelven kommunikálnak és a spanyol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és elmélyül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek diákjainknak.


Szállás Havannán

Akik külföldön tanulnak nyelvet azok számára kiemelten fontos a szállás helyezkedése és minősége. Különböző szálláslehetőségeket kínálunk diákjainknak: Havannában a standard apartman és a három csillagos Starfish Montehabana szálloda közül választhatsz.

Mindenhol lehetőséged kínálkozik arra, hogy használd a nyelvet és barátokat szerezz. Gyakorlatba ültetheted a nyelvórán tanultakat és az élő nyelvvel kerülsz kontaktusba a tankönyvek sablonos leckéi helyett. A tanulótársaiddal közös kirándulásokon is részt vehettek.

Az alábbi szálláslehetőségeket kínáljuk Havannában:

Standart Apartman

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 20 perc gyalog

Részletek

Hotel Starfish Montehabana

✔ Úszómedence
✔ 10 percre a tengerparttól
✔ Légkondicionált, TV, hajszárító
✔ Étterem, bár,
✔ 1 km távolságra az iskolától

Részletek

A standard apartman komplexum Havanna Miramar negyedében található, ahol számos luxushotel és klub is helyet kapott. A híres konferencia központ, a Palacio de las Armas, csak pár percre van innen. Az apartmanok kétemeletes bungalókban találhatók, kert és medence is járul az épülethez. Takarítást, ágyneműt és törölközőt is biztosítunk. Az apartman komplexumban boltok, éttermek, bárok, kávézók, medencék, és napozóterasz is található. Emellett van itt edzőterem, röpladba pálya, szauna, teniszpálya és búvárkodási lehetőség is.

A három csillagos Starfish Montehabana Hotel 25 percnyi autóútra található a José Martí nemzetközi replőtértől, 300 méterre avagy körülbelül 10 perc séta távolságra tengerparttól és 1 km távolságra a nyelviskolánktól. Az öt csillagos Hotel Memories Miramar szállodával közös úszomedence is a rendelkezésedre áll, légkondicionált szobákkal, TV-vel, széffel, számos szabadidős tevékenységgel mint edzőterem, strandröplabda, teniszpálya, búvárkodás stb.

Check-in időpontok az összes szállás esetén. 16.00 - 24.00 óra között, kijelentkezés egészen 12:00 PM-ig.

Mindkét szállás típus közelében boltok, éttermek, bárok, kávézók, medencék, és napozóteraszok is találhatóak.


Szabadidő Kubában

Szabadidő

Kuba híres a rumról és a dohánytermékekről, ezeket érdemes kipróbálni. Sportolással, vásárlással, és városnézéssel is töltheted a nyelvtanfolyam utáni szabadidőt.

A szálláson egy teniszpálya is a diákok rendelkezésére áll. Érdemes élni a Sprachcaffe kínálta lehetőségekkel, mert kalandos kirándulásokat, búvártanfolyamot, tánctanfolyamot és biciklitúrákat is szervezünk.

Mindenképpen látogass el a városszerte megtalálható szuvenírboltokba. Akik nem feltétlenül szivart, kubai rumot vagy Che Guevara-s pólót szeretnének venni, javasoljuk, hogy az eldugottabb tengerparti boltokban keresgéljenek, ahol sok kincsre bukkanhatnak.

Jelentkezz kirándulásainkra is: városnéző körutat, varaderoi utazást és múzeumlátogatást is szervezünk. A kubai Rum múzeumba a 25 perces látogatás után meg is kóstolhatod az italkülönlegességeket. A sziget déli részén Trinidadba, Cienfuegosba vagy Cayo Largoba kirándulhatsz.

Salsa tánctanfolyam

A salsa az egyik legösszetettebb latin tánc. Valójában több, mint tánc: egy életstílus, melyet a karibi világ ihletett és mára már elterjedt szerte a világon. Sajtátítsd el ezt a salsát kubai partnered segítségével és mélyülj el a kultúra megismerésében. Nálunk életre szóló élményeket szerezhetsz! 5 délután hetente/10 lecke (hétfőtől péntekig), ára személyenként 100 euró.

Doboktatás

Egyedi foglalkozásainkon olyan ismeretekbe vezetjük be a nyelvi utazókat, amelyek minden kubai szívének kedvesek, Ez nem mást, mint a kubai ritmus, amelyre nem csak tánc, hanem dobolás útján is ráérezhetsz. A dobolás művészete új dimenziókat nyit a kultúra felfedezésében és még több élménnyel gazdagítja a résztvevőket.

Búvártanfolyam

 • SSI oklevél
 • 285€
 • SSI oklevél
 • feltétel: 24 merülés
 • 4 féle szakosodás
 • 140€ mindegyik
Egyéb információkért látogass a Sprachcaffe Adventures oldalra vagy tudj meg többet a havannai spanyol nyelvtanfolyamról is.

Árak és szolgáltatások

A csomagárak a nyelvi úthoz szükséges szolgáltatásokat tartalmazzák. Áraink szezononként változnak.

Foglalj online könnyen és gyorsan!

Válaszd ki a tanfolyamtípust, a szállást és az időtartamot. A lenti táblázatból máris megtudhatod nyelvi csomagod árát. Szállás nélkül is foglalhatsz nyelvtanfolyamot. A tanfolyamkezdési időpontok iskolánként változnak.

Az árak az alábbiakat tartalmazzák:

 • oktatási program a foglalás szerint
 • szállás a foglalás szerint
 • szintfelmérő teszt
 • tananyag kölcsönzéses alapon
 • oklevél

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!