6 hét 3740 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Francia nyelvtanfolyam Párizsban

A külföldi francia nyelvtanfolyam Párizsban egy egészen különleges élmény. Erről a városról már rengeteget írtak, de szépségét és vonzerejét szinte lehetetlen szavakba önteni. Párizst egyszerűen látni és megélni kell, erre pedig bőven lesz lehetőséged a párizsi francia nyelvtanfolyam mellett. Elég itt egy napot eltölteni, megnézni az Eiffel-tornyot, a Louvre-t és a Champs Elysées-t, és máris beleszeretsz a városba!

Diákjaink a Sprachcaffe párizsi nyelviskolájában izgalmas és kötetlen hangulatban zajló francia nyelvtanfolyamokon vehetnek részt. Nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk, hogy minden diákunk kiválaszthassa a számára leginkább megfelelőt.

Látnivalók

Látogass el a Louvre-be, nézd meg a Diadalívet, piknikezz a Szajna partján és menj el a Notre Dame-hoz is

Francia konyha

A franciák nagy ínyencek hírében állnak, úgyhogy mindenképpen érdemes kipróbálni pár helyi finomságot

A legendák városa

A szerelem városa Téged is lenyűgöz sajátos varázsával: fedezd fel Párizs ezer arcát!

Változatos programok

Szerezz új barátokat szervezett szabadidős programjaink keretében, ismerd meg a francia kultúrát és ikonikus helyszíneit

A francia tanfolyam Párizsban azért is hasznos, mert a megszerzett nyelvtudást azonnal gyakorlatba ültetheted, ha felfedezőútra indulsz a városba. Kezdetnek például tehetsz egy sétát a Szajna folyó mentén és betérhetsz az egyik hangulatos kávézóba. A franciaországi nyelvtanfolyam legnagyobb előnye, hogy valódi élethelyzetekben használod a tanult nyelvet!

A kurzus mellett arra is lehetőséged lesz, hogy felfedezd a várost és ellátogass a környező településekre is, ahol szintén varázslatos kis óvárosokat találhatsz. A francia nyelvtanfolyam Párizsban tehát a legideálisabb lehetőség arra, hogy francia nyelvtudásod rövid idő alatt és élvezetesen fejleszd!

Miért érdemes francia nyelvtanfolyamra jönni Párizsba?

A francia tanulás Párizsban igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt a nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre. Másrészt az itt töltött idő alatt a divat és a fények városa lesz otthonod. Tanulj új szavakat a többi diákkal a Szajna partján, vegyél részt hajókiránduláson, amelyen többet megtudhatsz a folyóparti épületek történetéről, eredetéről és új nézőpontból csodálhatod meg Párizs hídjait. Kóstold meg a világhírű francia sajtokat és péksüteményeket, melyek bearanyozzák a napod. Ízleld meg az isteni francia borokat jó társaságban egy napfényes kávézó teraszán! Ismerd meg Franciaország kedvenc városát és biztos lehetsz benne, hogy a párizsi francia nyelvtanfolyam a Sprachcafféval feledhetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Párizsi nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Párizs felnőtteknek

Párizsi nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Párizs fiataloknak


Francia nyelviskola Párizsban

Sprachcaffe párizsi nyelviskola

A Sprachcaffe párizsi francia nyelviskola diákjai a legmagasabb szintű nyelvoktatásban részesülnek. Nyugodt környezet, korszerű módszerek és kommunikáció központú oktatás jellemzi iskolánkat. A francia nyelvtanulás a Sprachcafféval szinte gyerekjáték, diákjaink nyelvtudása gyorsan fejlődik!

A tágas és kiválóan felszerelt tantermek mellett a párizsi francia nyelviskola az alábbi szolgáltatásokat biztosítja diákjai számára:

  • Recepció
  • Aula
  • Könyvtár
  • Kávézó
  • Internet hozzáférés

Párizsi francia nyelviskolánkban francia nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk

Francia nyelviskolánk elhelyezkedése Párizsban

A Sprachcaffe párizsi francia nyelviskolája 1986-ban nyitotta meg kapuit a diákok előtt. A francia nyelviskola a kilencedik kerületben, Párizs belvárosában, az ún. Cours Rougemont negyedben található és ezáltal a város kulturális, történelmi, művészeti és gazdasági központjában helyezkedik el.

A legközelebbi metrómegálló a Grands Boulevard, és számos múzeum, étterem, szálloda, több szórakozóhely és üzlet is karnyújtásnyira van. Tömegközlekedéssel a francia nyelviskolától könnyen eljuthatsz a Louvre múzeumhoz, a Notre Dame székesegyházhoz, a Charles de Gaulee téren álló Diadalívhez és egyéb látványosságokhoz.

Szabadidő Párizsban

Párizsban sosem fogsz unatkozni! A várost bejárva megtekintheted annak történelmi emlékeit, a Diadalívet, sétálhatsz egyet a Champs-Elyssée-n és nézegetheted a kirakatokat, vagy egyszerűen beülhetsz egy hangulatos kávézóba.


Francia nyelvtanfolyamok Párizsban

A francia nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így megspórolható a helyszínen ezzel eltöltendő idő.

A francia nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte a francia nyelvtanfolyamot.

Akyol franciát tanult Párizsban és első naptól fogva a Sprachcaffe-közösség tagjának érezte magát

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Gabriela négy hetet töltött a párizsi nyelviskolában. Elragadónak találja a várost és szívesen visszamenne.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Rodrigo teljesen kezdőként érkezett Párizsba és nagyon sokat fejlődött. Elégedett a tanárok munkájával.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Párizsban

Párizsi iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk francia nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A francia nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe párizsi francia tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át részt vehetnek!

Párizsi iskolánk az alábbi francia nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ DELF
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 8 hét
✓ Csoportlétszám: max 12

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy hatékony nyelvtanítási módszerének köszönhetően a fárasztó tanulási folyamat helyett a francia nyelvtanulás spontán élményét nyújtjuk diákjainknak párizsi francia nyelvtanfolyamon. Diákközpontú oktatási szemléletünk és rugalmas tanmenetünk teljes mértékben kielégítik a tanulók igényeit.

Gondolj csak bele: kezdettől fogva franciául kommunikálsz és a francia nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz, így pedig gyorsan és hatékonyan sajátítod el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők, akik nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal látnak el az aktuális lehetőségekről.


Szállás Párizsban

Párizsi diákjaink számára többféle szálláslehetőséget kínálunk. Célunk, hogy a francia nyelvtanfolyam ideje alatt minden diákunk jól érezze magát Párizsban, a nyelvórák előtt és után is. Úgy gondoljuk, hogy a szállás fontos szerepet játszik abban, hogy a franciaországi nyelvtanfolyam felejthetetlen élménnyé váljon. Párizsban kényelmes és hangulatos Hotel BB vár, itt pihenheted ki a kalandok és a tanulás fáradalmait.

Hotel BB

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás vagy teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba, tv, telefon
✔ Távolság az iskolától: 5 perc gyalog

Részletek

*Megjegyzés: Kétágyas szoba csak közös utazás esetén foglalható.


Szabadidő Párizsban

Szabadidő

A francia főváros olyan turisztikai látnivalókat tartogat, amelyeket feltétlenül látni kell a tanfolyam ideje alatt. A város főbb pontjai metróval bejárhatók. A Grands Boulevard megálló például nagyon közel van iskolánkhoz is.

A legkedveltebb látnivalók, mint az Eiffel-torony, a Louvre múzeum, a Sacre Coeur katedrális, a Moulin Rouge csak pár megállóra találhatók a nyelviskolától. Rövid séta alatt elérheti a Szajna folyót, ahol befizethetsz egy kellemes hajókázásra is.

Párizs múzeumai is feledhetetlen élményt jelentenek. Ne hagyd ki őket, amikor itt jársz! A francia konyhát is ki kell próbálnod: bagett, a pot-au-feu, crème brûlée és sajtkülönlegességek várnak. A belváros tele van kedvező árú divatüzletekkel, ahol ruhatáradat is bővítheted pár különleges darabbal.

Francia nyelvtanulás Párizsban - példahét

A táblázatban található példahét segítségével elképzelheted, hogyan telik nálunk egy hét, ha általános nyelvtanfolyamot választasz. Természetesen a programokon való részvétel nem kötelező. 

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Városnézés - Notre Dame

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Hajókázás a Szajnán

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kirándulás: Louvre

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kirándulás: Sainte Chapelle

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szombat

Kirándulás: Parque de la Science

Vasárnap

Kirándulás: Versailles

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok felára 10-50 euró között változik.


Árak és szolgáltatások

A Párizsban szervezett nyelvtanfolyamainkat csomagban kínáljuk, mely már tartalmazza a nyelvi utazáshoz elengedhetetlen szolgáltatásokat.

Foglalj gyorsan és egyszerűen online!

A következő táblázatban találod személyre szabott árajánlatainkat párizsi nyelvtanfolyamainkhoz. Válaszd ki a kurzust, a leginkább megfelelő szállást és az időtartamot. A foglaláskor extra szolgáltatásokat is igényelhetsz.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!