France Adult

Francia nyelvtanulás Franciaországban

A Francianyelvtanulás Franciaországban a legjobb, mivel itt anyanyelvi környezetben tanulhatsz. Ez a francia nyelvtanulás leghatékonyabb és egyben legizgalmasabb módja. A külföldi francia nyelvtanfolyam előnyei mellett azért is érdemes Franciaországot választani mert az ország gyönyörű természeti adottságokkal, gazdag művészeti és kulturális örökséggel rendelkezik. A mérsékelt éghajlat és a lenyűgöző tájak percek alatt elvarázsolják az ide érkezőket. Az Európai Unió legnagyobb országa több száz kilométernyi tengerparttal, sziklás hegyvonulatokkal és csendben kanyargó, hosszú folyókkal, nyüzsgő városokkal büszkélkedhet.

A romantikus zene és legendás konyhaművészet hazája közép-európai fekvésének köszönhetően ideális kiindulópont ahhoz is, hogy innen más országokba utazzunk tovább.

Valósítsd meg álmaid, utazz és tanulj franciául Franciaországban! Válaszd Nizzát, a Földközi-tenger partján fekvő divatos üdülővárost, vagy Párizst, a fények városát. Hamar rájössz majd, hogy ilyen környezetben a francia nyelvtanulás szinte gyerekjáték. 

A Sprachcaffe párizsi és nizzai nyelviskolájában számos francia nyelvtanfolyam közül választhatsz. Ha több szabadidőt szeretnél, az általános francia nyelvtanfolyamot ajánljuk. Amennyiben minden kihasználható idődet a francia nyelvtudásod csiszolására fordítanál, az intenzív francia nyelvtanfolyam a legideálisabb választás. Ezeken kívül a francia nyelvtanulás leghatékonyabb módja az egyéni francia nyelvtanfolyam, melynek tematikáját és időbeosztását is te határozhatod meg. Iskoláink ez kívül nemzetközi nyelvvizsga előkészítőt és kiscsoportos francia nyelvtanfolyamot is  kínálnak. 

A francia tanfolyam Franciaországban a változatos programoknak köszönhetően még érdekesebbé válik. bármikor kirándulást tehetsz a közeli tájakra és városokba is. Tartózkodásod ideje alatt megismered Franciaország látnivalóit, jellegzetességeit.

Párizs

A művészetek, divat és romantika rajongóinak

Általános információk Franciaországról:

  • Neve: Franciaország
  • Terület: 674.843 km²
  • Népesség: 63,056,200 lakos
  • Főváros: Párizs
  • Államforma: Parlamentáris Köztársaság
  • Hivatalos nyelv: Francia
  • Valuta: Euro
  • Vallás: Az ország lakosságában 88%-a katolikus és kb. 5 %- a muszlim
  • Politikai rendszer: Az állam 26 adminisztratív régióból, megyéből áll.
  • Időzóna: GMT + 1 (télen) and GMT + 2 (március-október)

Miért érdemes francia nyelvtanulás helyszínéül Franciaországot választani?

A francia nyelvtanfolyam Franciaországban nem csak nyelvi készségeidet fejlesztheti, hanem megismerheted Európa legrégibb demokráciáját és egy fantasztikus országot is. A normandiai partszakasz csak egy kőhajításnyira van a francia fővárostól. Bretagne elbűvölő tájai szintén könnyen megközelíthetők Párizsból. A francia nyelvtanulás déli otthonából, Nizzából ellátogathatsz a világhírességek kedvenc nyaralóhelyeire: Cannes-ba, St. Tropez-be, Antibes-ba. A francia nyelvi utazás felülírja a nyelvtanfolyamokról alkotott elképzeléseid!

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus