2 hét 836 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Máltán - St. Julian's

A külföldi angol nyelvtanfolyam Máltán a legjobb választás! Ez Európa legdélibb pontja, kellemes mediterrán éghajlat és önfeledt kikapcsolódás vár rád. Málta szigete Afrika északi partja és Szicília között helyezkedik el a Földközi-tengeren. A sziget Afrikához hasonló tájai egész évben napfényben úsznak. A föníciaiak, rómaiak, franciák mind többször megfordultak Máltán itt feledve egy-egy darabot kulturális értékeikből. Most az angol nyelvtanfolyamok és az ide érkező diákok Mekkája a sziget. A főváros, Valetta, 2018-ban Európa kulturális fővárosa címet is elnyerte!
 

Bár és étterem

Nyelviskola, szállás, bisztró és medence egy campuson belül

Mediterrán hangulat

Ebben a mediterrán országban, szinte egész évben süt a nap!

Ingyenes Wi-Fi

Azonnal feltöltheted a legújabb képeid :)

Nemzetközi környezet

Tanulj, ismerkedj és szórakozz együtt a világ minden tájáról érkező diákokkal

Málta elkötelezett katolikus ország; nem véletlen, hogy lépten-nyomon templomokra bukkanunk, és az sem, hogy nagyon sok szabadnap kötődik a vallási ünnepekhez. Mint bármely más korábbi gyarmaton, a törvényhozás és közigazgatás a brit mintára történik. Az angol az első hivatalos és kulturális nyelv. Az oktatási rendszer erősen brit jellegű. Ennek köszönhető, hogy a máltai nyelviskolák és az itt szervezett angol nyelvtanfolyamok egész Európában elismertek.

A máltai emberekre a mediterrán mentalitás jellemző, amely kellemes keveréke az olasz, spanyol és brit vérmérsékletnek. Bal oldalon vezetnek (mint a britek), de ragaszkodnak a délutáni sziesztához (akárcsak a spanyolok vagy az olaszok). A máltaiak toleránsak és befogadóak, nyitottak más kultúrákra és igazán mókáskedvűek.

Máltán minden nyelvtanuló jól érzi magát! St. Julian’s-i nyelviskolánkban angol nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk: általános, intenzív, kiscsoportos vagy egyéni angol nyelvtanfolyam, hosszútávú és üzleti angol tanfolyam vár. Emellett lehetőség van akár speciális nyelvvizsga előkészítő angol nyelvtanfolyamon is részt venni. 

A máltai angol nyelvtanfolyamok az angol nyelvtanulás mellett ahhoz is hozzájárulnak, hogy megismerkedj a máltaiak mindennapjaival, különleges gasztronómiai élményekben legyen részed, megcsodáld az ország történelmet és művészetet, pihenj és rögtön a hétköznapokban használd azt, amit az angol nyelvtanfolyamon tanultál.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni St. Julian's-be?

Az angol nyelvtanfolyam Máltán különleges élményekkel halmoz majd el. Anyanyelvi tanároktól tanulhatsz a gyönyörű St.Julian's-en, Málta egyik legismertebb üdülőhelyén. Mindeközben felfedezheted a napos mediterrán szigetet. Kapcsolódj ki a tengerparton és élvezd a kellemes környezetet. A külföldi angol nyelvtanfolyam életre szóló befektetés, és ezzel együtt egyedülálló helyeket látogathatsz meg, hasznos ismereteket szerezhetsz és új barátságokat is köthetsz.

A Sprachcaffe máltai nyelviskola komplexuma óriási medencével, étteremmel, a helyszínen található tantermekkel és szálláslehetőségekkel várja az angol nyelvtanfolyamra érkezőket. Málta nagyszerű hely azok számára is, akik a változatosságot kedvelik: Paceville bulinegyede, számos étterem, bár, klub és kaszinó várja a látogatókat. Ezen kívül a sziget kulturális és történelmi öröksége is felfedezésre vár. Látogass el hozzánk és és tapasztald meg, mennyi előnye lehet egy máltai angol nyelvtanfolyam elvégzésének!  

Máltai nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Málta felnőtteknek

Máltai nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Málta fiataloknak


Angol nyelviskola Málta - St. Julian's

A St. Julian’s- i angol nyelviskola egy régi brit létesítményben kapott helyet, mely ma műemléki védettség alatt áll. A nyelviskola kampuszként működik vagyis különböző szolgáltatások találhatók itt meg egy helyen. A Sprachcaffe máltai nyelviskolájában a tantermeken és apartmanokon kívül bár, étterem és diszkó, is rendelkezésre áll, annak érdekében, hogy diákjaink minél kellemesebben tölthessék szabadidejüket. Az épületet körülvevő kert varázslatos hangulatot biztosít, ahol diákjaink jól érezhetik magukat és nyugodtan tanulhatnak is.

Málta, St. Julian's-i angol nyelviskola szolgáltatásai:

 • Otthonosan berendezett tantermek
 • Légkondicionált helyiségek
 • Könyvtár és olvasóterem a tanuláshoz
 • Internet hozzáférés
 • Közösségi terem, ahol TV, DVD, billiárdasztal, stb. található

A Sprachcaffe máltai kampuszán medence és strandröplabdapálya is van a sportolni vágyók számára. A közelben búvárközpont található, ahol mind kezdők, mind haladók számára indítanak tanfolyamokat.

FELTOM akkreditáció

A FELTOM (Máltai Angol Nyelvoktató Szervezetek Szövetsége) szigorú kritériumok szerint rendszeresen ellenőrzi és biztosítja a nyelviskola színvonalát. Az akkreditációs rendszer biztosítja a tudományos kiválóság elérését és fenntartását. A FELTOM-mal közösen arra törekszünk, hogy minőségi normákat állítsunk fel a máltai tartózkodás minden vonatkozásában, ideértve a hallgatók biztonsággal, jólléttel, szállással és szabadidõvel szemben támasztott követelményeit is.

Cambridge előkészítő központ

A Spraccaffe máltai nyelviskolája hivatalos Cambridge előkészítő központ. Nálunk felkészülhetsz az angol bizonyítvány megszerzésére, majd leteheted a választott Cambridge nyelvvizsgát. A nyelvvizsga előkészítőkről a Tanfolyamok menüpon alatt olvashatsz.

A máltai nyelviskola elhelyezkedése

A Sprachcaffe máltai angol nyelviskola a festői szépségű főváros, Valetta közelében, a lenyűgöző St. Julian’s-ben található. Az egykori halászfalu látványát mesebeli házak és színesre festett, régi halászcsónakok teszik egyedivé. A városka számos turistát vonz  és még a máltaiak számára is rejteget meglepetéseket!

Minden diákunkat lenyűgözi angol nyelviskolánk görög stílusú kőépülete. Az angol nyelviskola a St. Julian’s öböl nyugodt szakaszán helyezkedik el, ugyanakkor nincs messze Paceville-től sem, az éjszakai élet központjától. Itt közel 350 bár, klub és söröző várja a vendégeket – a máltai éjszakai élet minden ízlésnek megfelel!

Szabadidő Máltán

St. Julian’s – i angol nyelviskola szabadidős tevékenységek sokaságát kínálja diákjainknak. Múzeumok, piacok, strandok, kirándulások – és ezzel még nincs vége a nagyszerű programok sorának! Barátságos csapatunk szívesen ad tájékoztatást a nyelviskola programjairól és a további szabadidős lehetőségekről.


Angol nyelvtanfolyamok Máltán

Heti rendszerességgel indul angol nyelvtanfolyam Málta szigetén, a teljesen kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga- előkészítő nyelvtanfolyamokig. Az kurzus hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg.

A minimális tartózkodás egy hét. Diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek a Sprachcaffe programján! Tanfolyamaink szállás igénylése nélkül is igénybe vehetők. A szükséges tananyag beszerzése kb 65 euró.

Maren nagyon élvezte a St. Julian's-i kirándulásokat és a Sprachcaffe multikulturális közegét.

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Sztaniszlav egy hónapot töltött Máltán és nagyon élvezte az angolórákat, bármikor szívesen visszamenne!

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Kahina, állítása szerint, élete legjobb vakációját töltötte a máltai Sprachcaffénál

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe angol tanfolyam Máltán

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így a helyszínen már nem kell ezzel tölteni az időt. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte az kurzust.

Máltai iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14 fő

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS, FCE vagy CAE
✓ Heti 20 - 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Iskolánk hivatalos Cambridge központ.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Az angol nyelvtanfolyam Máltán a stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak . Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak és fejlesszék nyelvtudásukat.

Diákjaink kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, ezért gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével az elsajátított szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal szolgálnak kulturális- vagy sporteseményekkel kapcsolatban, így segítik a tanulókat a szabadidő megtervezésében is.


Szállás Máltán - St. Julian's

Máltán három különböző szálláslehetőséget kínálunk diákjainknak. Mindenki kiválaszthatja azt, ami igényeinek leginkább megfelel. Célunk, hogy mindenki otthon érezze magát!

Ajánljuk apartmanjainkat, ahol a világ minden tájáról érkező diákok izgalmas lakóközösséget alkotnak; választhatod  a saját fürdőszobával és teakonyhával  felszerelt stúdiókat vagy vendéglátó családjainkat is.

Bármelyik típusú szállást választod, mindenhol megvan a lehetőséged arra, hogy kapcsolatba kerülj más emberekkel és használd az angolt. A helybeli és külföldi csoporttársakkal folytatott beszélgetések során a nyelvórákon tanultakat rögtön gyakorlatban is alkalmazhatod.

Beach Club Residence

A Beach Club Residence közvetlenül a tengerparton található, a Sprachcaffe campuszhoz közel. A szállás a Paceville kerületben található, amely Málta legnépszerűbb éjszakai szórakozóhelyeinek is otthona.
Ha bulizni, táncolni, kikapcsolódni, pihenni szeretnél, a Beach Club Residence mindegyik esetben tökéletes megoldás lehet, az adottságai és az elhelyezkedése miatt is.

Ha nincs kedved a nyüzsgéshez, bulihoz, kirándulásokhoz, hanem csak egy kis nyugalomra vágysz, akkor élvezd a Beach Club Residence békés kertjét, a medencét vagy a tengerpartot. A Beach Club Residence nyaralás luxuskivitelben, amelyet garantáltan nem fogsz elfelejteni.

Tengerparti kilátás

A szállás közvetlenül a tengerparton helyezkedik.

Paceville-ben

Légy az események középpontjában, Paceville kerület közepén.

Saját fürdőszoba

Saját fürdőszoba a szállásodon

Pihenés és kikapcsolódás

Pihenj a békés kertben, a medencében vagy a tengerparton.

Ez a közös máltai szálláshelyeinkben

Számos lehetőség

Válassz apartman, stúdió, kollégium vagy Beach club rezidencia közül.

Érkezés

Az érkezés mindig vasárnap, a távozás pedig szombaton van.

Jó közérzet mindenütt

Minden egyes szállás gondosan kiválasztott és előkészített

Élj a campuszon

Élj közvetlenül a Sprachcaffe campuszunkon, vagy a campuszhoz közel

A Club Village szállás típus, a Sprachcaffe campuszán található, vagyis közvetlen az iskola területén. A helyszínen minden megtalálható, amire egy nyelvi utazás alkalmával csak szükség lehet.
A hatékony nyelvtanfolyamhoz szükséges jól felszerelt tantermek mellett, a Sprachcaffe campuszán a kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz szükséges szükséges létesítmények is várnak rád, mint medence, étterem, bár, strandröplabda-pálya. A Club Village szállás típus segítségével a nyelvtanulás és a szórakozás tekintetében is az események kellős közepén állhatsz, mindentől karnyújtásnyira.

Ezek az apartman szállások a Club Village területén találhatók

Standard apartman

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔ A campuson vagy max. 10 percre az iskolától

Részletek

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós ellátás
✔ Max. 30 percre az iskolától gyalog vagy busszal
✔ Tipikus vidéki berendezés
✔ A konyha és a fürdőszoba közös
✔ WLAN

Részletek

Studió

✔ Választható reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás
✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Takarítás naponta
✔ A campuson található
✔ Saját konyha és fürdőszoba

Részletek

Hotel BB

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Választható reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás
✔ Légkondi
✔ Saját fürdőszoba és főzési lehetőség
✔ Takarítás naponta
✔ WLAN

Részletek

Komfort apartman

✔ Választható reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás
✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Nemzetközi lakótársak
✔ Takarítás minden második nap
✔ A campuson található
✔ Magasabb színvonal, tágasabb szobák
✔ Közös konyha és fürdőszoba

Részletek

Természetesen apartman vagy studió választása esetén a Club Village kampusz szolgáltatásait is igénybe veheted:

 • Mosógép és szárító (felár ellenében)
 • közösségi TV szoba és biliárd terem, röplabdapálya
 • Internet és WLAN (felár ellenében)

Az apartmanokat és a studiót rendszeresen takarítják.

Sprachcaffe társalgó, bár és étterem a kampusz területén

A Sprachcaffe kampuszán található bárban és étteremben, finom italokat és mediterrán ételeket fogyaszthatsz, mindezt hangulatos miliőben, pálmafák alatt. Legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora, éttermünk egész nap látogatható, és tökéletes helyszínt biztosít a jó ízű, jó hangulatú étkezésekhez. Éttermünk bel és kültéren is vár, a külső rész pálmafák alatt található a medencénk közelében.

Legyen az egy finom aperitif a bárban vagy egy kiadós vacsora az étteremben, a helyszín mindegyikhez tökéletes, sőt akár egy buli előtti alapozáshoz is, hisz a kampusz 10 perc sétára taláható Pacevilletől, Málta híres bulinegyedétől.Szabadidős kurzusok Máltán

Málta mindenkinek kínál izgalmakat és nem csak a víz alatt! A sziget elég kicsi, így a látnivalók közel vannak egymáshoz. Minden elérhető busszal. Színes ünnepségek, kultúra, kiállítások, zene, színház, sport, mozi, és éjszakai élet - Máltán mindent megtalálsz!

Csodáld meg a lenyűgöző épületeket, a természeti szépségeket. Pihenj, Valetta egyik nyugodt parkjában vagy sétálj az ősi Mdina utcácskáin. Merülj el Paceville pezsgő éjszakai életében! A művészet kedvelői se fognak unatkozni, számos múzeum és galéria várja a látogatókat.

Ha mindez nem lenne elég, érdemes áthajózni Szicíliára, ahol további szépségek várnak. Egyszóval Máltán nem lehet unatkozni! Fedezd fel a sokszínű szigetet, miközben észrevétlenül is ragad rád az angoltudás!

Heti szabadidős programjaink - példák

Az alábbi táblázatban egy máltai nyelvi utazás heti beosztása található. A példában általános tanfolyam szerepel és csak szemlélteti, körülbelül mire számíthatsz a Sprachcaffénál. Ezek a programok nem kötelezők és további programlehetőségekkel bővíthetők. 

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés/röplabda-bajnokság

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kirándulás Valettába

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Comedy-est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Sétahajókázás

Este:
Barbecue

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Röplabda-bajnokság

Este:
Borkóstoló

Szombat

Napközben:
Kirándulás Málta legszebb látványosságaihoz

Este:
Buli

Vasárnap

Délelőtt és délután:
Gozói kirándulás

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára 10-50 euró között van.

Választható tevékenységek: Búvár tanfolyamok

Búvárkodj velünk és fedezd fel a Földközi-tenger világát. A víz alatti világ mindenkit elkápráztat: barlangok, sziklák, halrajok, színes zátonyok, tiszta és mélykék víz.

A sziget körül egész évben lehet búvárkodni, a víz hőmérséklete 23 °C nyáron, télen pedig 13 °C- 15 °C fok körül alakul, mely még mindig kellemes.

Tanfolyamaink kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelnek. Nálunk biztonságos merülésre, kiváló minőségű felszerelésre és türelmes oktatókra számíthatsz.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a fenti táblázat csak példa, ezért a valóságos szabadidős programok indulása és a napi beosztás változhat az általad foglalt kurzusnak megfelelően. A szabadidős programok/ kirándulások a helyszínen foglalhatók kb. 10-50 EUR közötti árakon.

(megfelelő kezdőknek is)

Ár: 300 EUR / fő

Az ár tartalmaz:

 • 3 búváróra medencénkben
 • 2 nyílt vizi merülés a tengerben
 • 3 elméleti óra
 • Szakképzett búvár oktató

(megfelelő kezdőknek is)

Ár: 460 EUR /fő

Az ár tartalmaz:

 • Szakképzett búvár oktató
 • 5 elméleti óra
 • 5 merülés medencénkben
 • 4 nyílt vízi merülés a tengerben

(haladó búvároknak)

Ár: 260 EUR/fő

Az ár tartalmaz:

 • 6 merülést a tengerben oxigén palackkal
 • Transzferek a merülés helyszínére
 • Búvárfelszerelés

Árak és szolgáltatások

Áraink csomagárak, melyek a legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazzák. A további kiadások az indulási időpontjától függően a szezonális felárak mértékével változhatnak.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel válaszolunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!