2 hét 836 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam Máltán - St. Julian's

A külföldi angol nyelvtanfolyam Máltán a legjobb választás! Ez Európa legdélibb pontja, kellemes mediterrán éghajlat és önfeledt kikapcsolódás vár rád. Málta szigete Afrika északi partja és Szicília között helyezkedik el a Földközi-tengeren. A sziget Afrikához hasonló tájai egész évben napfényben úsznak. A föníciaiak, rómaiak, franciák mind többször megfordultak Máltán itt feledve egy-egy darabot kulturális értékeikből. Most az angol nyelvtanfolyamok és az ide érkező diákok Mekkája a sziget. A főváros, Valetta, 2018-ban Európa kulturális fővárosa címet is elnyerte!
 

Páratlan helyszín

Campusz nyelviskolával, szállással, medencével, bárral, étteremmel és még sok mással egy helyen

Tanfolyamok mindenkinek

Angol nyelvtanfolyamok a nyelvtudásodhoz szabva. Máltán szinte egész évben süt a nap!

Nemzetközi környezet

Tanulj, ismerkedj és szórakozz együtt a világ minden tájáról érkező diákokkal

Úszómedence

Élvezd hatalmas medencénkből a szabadidőt, barátkozz, lazulj

Málta elkötelezett katolikus ország; nem véletlen, hogy lépten-nyomon templomokra bukkanunk, és az sem, hogy nagyon sok szabadnap kötődik a vallási ünnepekhez. Mint bármely más korábbi gyarmaton, a törvényhozás és közigazgatás a brit mintára történik. Az angol az első hivatalos és kulturális nyelv. Az oktatási rendszer erősen brit jellegű. Ennek köszönhető, hogy a máltai nyelviskolák és az itt szervezett angol nyelvtanfolyamok egész Európában elismertek.

A máltai emberekre a mediterrán mentalitás jellemző, amely kellemes keveréke az olasz, spanyol és brit vérmérsékletnek. Bal oldalon vezetnek (mint a britek), de ragaszkodnak a délutáni sziesztához (akárcsak a spanyolok vagy az olaszok). A máltaiak toleránsak és befogadóak, nyitottak más kultúrákra és igazán mókáskedvűek.

Máltán minden nyelvtanuló jól érzi magát! St. Julian’s-i nyelviskolánkban angol nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk: általános, intenzív, kiscsoportos vagy egyéni angol nyelvtanfolyam, hosszútávú és üzleti angol tanfolyam vár. Emellett lehetőség van akár speciális nyelvvizsga előkészítő angol nyelvtanfolyamon is részt venni. 

A máltai angol nyelvtanfolyamok az angol nyelvtanulás mellett ahhoz is hozzájárulnak, hogy megismerkedj a máltaiak mindennapjaival, különleges gasztronómiai élményekben legyen részed, megcsodáld az ország történelmet és művészetet, pihenj és rögtön a hétköznapokban használd azt, amit az angol nyelvtanfolyamon tanultál.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni St. Julian's-be?
Az angol nyelvtanfolyam Máltán különleges élményekkel halmoz majd el. Anyanyelvi tanároktól tanulhatsz a gyönyörű St.Julian's-en, Málta egyik legismertebb üdülőhelyén. Mindeközben felfedezheted a napos mediterrán szigetet. Kapcsolódj ki a tengerparton és élvezd a kellemes környezetet. A külföldi angol nyelvtanfolyam életre szóló befektetés, és ezzel együtt egyedülálló helyeket látogathatsz meg, hasznos ismereteket szerezhetsz és új barátságokat is köthetsz. A Sprachcaffe máltai nyelviskola komplexuma óriási medencével, étteremmel, a helyszínen található tantermekkel és szálláslehetőségekkel várja az angol nyelvtanfolyamra érkezőket. Málta nagyszerű hely azok számára is, akik a változatosságot kedvelik: Paceville bulinegyede, számos étterem, bár, klub és kaszinó várja a látogatókat. Ezen kívül a sziget kulturális és történelmi öröksége is felfedezésre vár. Látogass el hozzánk és és tapasztald meg, mennyi előnye lehet egy máltai angol nyelvtanfolyam elvégzésének!  

Máltai nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Málta felnőtteknek

Máltai nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Málta fiataloknak


Angol nyelviskola Málta - St. Julian's

A St. Julian’s- i angol nyelviskola egy régi brit létesítményben kapott helyet, mely ma műemléki védettség alatt áll. A nyelviskola kampuszként működik vagyis különböző szolgáltatások találhatók itt meg egy helyen. A Sprachcaffe máltai nyelviskolájában a tantermeken és apartmanokon kívül bár, étterem és diszkó, is rendelkezésre áll, annak érdekében, hogy diákjaink minél kellemesebben tölthessék szabadidejüket. Az épületet körülvevő kert varázslatos hangulatot biztosít, ahol diákjaink jól érezhetik magukat és nyugodtan tanulhatnak is.

Málta, St. Julian's-i angol nyelviskola szolgáltatásai:

 • Otthonosan berendezett tantermek
 • Légkondicionált helyiségek
 • Könyvtár és olvasóterem a tanuláshoz
 • Internet hozzáférés
 • Közösségi terem, ahol TV, DVD, billiárdasztal, stb. található

A Sprachcaffe máltai kampuszán medence és strandröplabdapálya is van a sportolni vágyók számára. A közelben búvárközpont található, ahol mind kezdők, mind haladók számára indítanak tanfolyamokat.

Minden egy helyen

Tantermek, szállás, medence, étterem, bár és strandröplabda pályák

Szabadtéri órák

Az órák klimatizált tantermekben vagy a kertben árnyas fák alatt

További előnyök

Könyvtár, társalgó, recepció, ingyenes wifi, tananyagok

Elhelyezkedés

A nyelviskola közvetlenül a Sprachcaffe campuszunkon található

FELTOM akkreditáció

A FELTOM (Máltai Angol Nyelvoktató Szervezetek Szövetsége) szigorú kritériumok szerint rendszeresen ellenőrzi és biztosítja a nyelviskola színvonalát. Az akkreditációs rendszer biztosítja a tudományos kiválóság elérését és fenntartását. A FELTOM-mal közösen arra törekszünk, hogy minőségi normákat állítsunk fel a máltai tartózkodás minden vonatkozásában, ideértve a hallgatók biztonsággal, jólléttel, szállással és szabadidõvel szemben támasztott követelményeit is.

Cambridge előkészítő központ

A Spraccaffe máltai nyelviskolája hivatalos Cambridge előkészítő központ. Nálunk felkészülhetsz az angol bizonyítvány megszerzésére, majd leteheted a választott Cambridge nyelvvizsgát. A nyelvvizsga előkészítőkről a Tanfolyamok menüpon alatt olvashatsz.

A máltai nyelviskola elhelyezkedése

A Sprachcaffe máltai angol nyelviskola a festői szépségű főváros, Valetta közelében, a lenyűgöző St. Julian’s-ben található. Az egykori halászfalu látványát mesebeli házak és színesre festett, régi halászcsónakok teszik egyedivé. A városka számos turistát vonz  és még a máltaiak számára is rejteget meglepetéseket!

Minden diákunkat lenyűgözi angol nyelviskolánk görög stílusú kőépülete. Az angol nyelviskola a St. Julian’s öböl nyugodt szakaszán helyezkedik el, ugyanakkor nincs messze Paceville-től sem, az éjszakai élet központjától. Itt közel 350 bár, klub és söröző várja a vendégeket – a máltai éjszakai élet minden ízlésnek megfelel!

Szabadidő Máltán

St. Julian’s – i angol nyelviskola szabadidős tevékenységek sokaságát kínálja diákjainknak. Múzeumok, piacok, strandok, kirándulások – és ezzel még nincs vége a nagyszerű programok sorának! Barátságos csapatunk szívesen ad tájékoztatást a nyelviskola programjairól és a további szabadidős lehetőségekről.


Angol nyelvtanfolyamok Máltán

Heti rendszerességgel indul angol nyelvtanfolyam Málta szigetén, a teljesen kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga- előkészítő nyelvtanfolyamokig. Az kurzus hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg.

A minimális tartózkodás egy hét. Diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek a Sprachcaffe programján! Tanfolyamaink szállás igénylése nélkül is igénybe vehetők. A szükséges tananyag beszerzése kb 65 euró.

Tanfolyam részletek a máltai nyelvi utazáshoz

Tanfolyamok hatalmas választéka

Legyen az általános, vagy intenzív tanfolyam, te határozod meg a nyelvtanfolyam intenzitását.

Kis létszámú tanulócsoportok

Az angol nyelvtanfolyamok 6 és 15 fő közötti csoportokban indulnak, így a legoptimálisabb a tanulás.

Magasan képzett nyelvtanárok

Nyelvtanáraink anyanyelvi szinten beszélnek angolul, szakmailag rendkívül elhivatottak.

Elvégézst igazoló oklevél a tanfolyam végén

Mindegyik diák a tanfolyam elvégzését igazoló Sprachcaffe bizonyítványt kap.

Sprachcaffe angol tanfolyam Máltán

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így a helyszínen már nem kell ezzel tölteni az időt. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte az kurzust.

Máltai iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14 fő

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ CAMBRIDGE ESOL, IELTS
✓ Heti 20 - 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Az angol nyelvtanfolyam Máltán a stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak . Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak és fejlesszék nyelvtudásukat.

Diákjaink kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, ezért gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével az elsajátított szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal szolgálnak kulturális- vagy sporteseményekkel kapcsolatban, így segítik a tanulókat a szabadidő megtervezésében is.

A tankönyvek letéti díja 30€. A tankönyvek bérelhetőek 7,50€ heti-díj ellenében, vagy meg is vásárolhatóak. Ha a könyv jó állapotban marad, nincs telefirkálva stb, akkor a nyugta ellenében visszatérítjük a letéti díjat, ami:
• 22.50€ egy hetes tanfolyam esetén
• 15€ két hetes tanfolyam esetén
• 7.50€ három hetes tanfolyam esetén


Szállás Máltán - St. Julian's

Máltán három különböző szálláslehetőséget kínálunk diákjainknak. Mindenki kiválaszthatja azt, ami igényeinek leginkább megfelel. Célunk, hogy mindenki otthon érezze magát!

Ajánljuk apartmanjainkat, ahol a világ minden tájáról érkező diákok izgalmas lakóközösséget alkotnak; választhatod  a saját fürdőszobával és teakonyhával  felszerelt stúdiókat vagy vendéglátó családjainkat is.

Bármelyik típusú szállást választod, mindenhol megvan a lehetőséged arra, hogy kapcsolatba kerülj más emberekkel és használd az angolt. A helybeli és külföldi csoporttársakkal folytatott beszélgetések során a nyelvórákon tanultakat rögtön gyakorlatban is alkalmazhatod.

Ez a közös máltai szálláshelyeinkben

Számos lehetőség

Válassz apartman, stúdió, kollégium vagy Beach club rezidencia közül.

Érkezés

Az érkezés mindig vasárnap, a távozás pedig szombaton van.

Jó közérzet

Minden egyes szállás gondosan kiválasztott és előkészített

Élj a campuszon

Élj közvetlenül a Sprachcaffe campuszunkon, vagy a campuszhoz közel

Club Village a Sprachcaffe campuszán

Mi vár itt rád

A Club Village a Sprachcaffe Campuszát jelenti, a nyelvi utazásod origóját, a történések szíve-lelkét, ez ugyanis a tanulás, a szórakozás, az étkezés helyszíne, illetve a szállásodé is ha ezt választod. A Club Village-ben mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet, egy nyelvi utazás alkalmával. A hatékony nyelvtanfolyamhoz szükséges jól felszerelt tantermek mellett, a kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz szükséges szükséges létesítmények is várnak rád, mint medence, étterem, bár, strandröplabda-pálya. A Club Village-ben a nyelvtanulás és a szórakozás tekintetében is az események kellős közepén találod majd magad, mindentől karnyújtásnyira.

Szálláslehetőségeink

Standard apartman

Standard apartmanunk kényelmes szállást kínál, opcionális étkezési lehetőséggel, egy vagy kétágyas szobákban, nemzetközi lakótársakkal, közös konyhával és fürdőszobával. A campusz területén vagy legfeljebb 10 perces sétára található.

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔ Rendszeres takarítás

Részletek

Komfort apartman

Komfort apartmanunk első osztályú szállást kínál, választható étkezési lehetőségekkel (reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás), egy vagy kétágyas szobákban. Egy nemzetközi csoport tagja leszel, beszélgethettek, szórakozhattok a közös helyiségekben.

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Magasabb színvonal, tágasabb szobák
✔ Takarítás minden második nap

Részletek

Ezek az apartman szállások a Club Village területén találhatók

Studió

Stúdió apartmanunkban kérhetsz reggelis, félpanziós vagy teljes ellátást, egy vagy kétágyas szobákban, takarítás naponta. Előnye, hogy a Club Village-ben fogsz lakni, közvetlenül a Sprachcaffe campuszán. Minden stúdióapartmanhoz saját fürdőszoba és főzési lehetőség tartozik.

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Saját konyha, saját fürdőszoba, főzési lehetőség
✔ Takarítás naponta

Részletek

Superior apartman

Ha prémium és luxus szálláslehetőségre vágysz, ahova elmenekülhetsz a campusz nyüzsgése elől, a Superior apartmanjaink kínáljlák a tökéletes megoldást.

Az iskolától sétatávolságra található apartmanok kifinomult kényelemmel, a campuszon kívüli nyugalommal várnak. A béke oázisa vár ahol zavartalanul pihenhetsz, tanulhatsz, nyugodt környezet vár.

Részletek

Vendégcsalád

Ha szeretnéd testközelből megtapasztalni az autentikus máltai életet, akkor számodra a vendégcsaládnál való elszállásolás lehet a megfelelő megoldás, akiknél megismerheted a tipikus máltai hétköznapokat, a ritmust, a családi hangulatot, sajátos berendezési tárgyakat. A fogadó család számos olyan ötletet, tippet adhat, amelyeket az átlagos turisták nem ismerhetnek.

Amit kínál:
✔ Egy vagy kétágyas szobák
✔ Félpanzió
✔ Max. 30 percre a Sprachcaffe campuszától
✔ Az országra jellemző szoba berendezés
✔ A fürdőszoba és a konyha közös

Természetesen apartman vagy studió választása esetén a Club Village kampusz szolgáltatásait is igénybe veheted:

 • Mosógép és szárító (felár ellenében)
 • közösségi TV szoba és biliárd terem, röplabdapálya
 • Internet és WLAN (felár ellenében)

Az apartmanokat és a studiót rendszeresen takarítják.

Sprachcaffe társalgó, bár és étterem a kampusz területén

A Sprachcaffe kampuszán található bárban és étteremben, finom italokat és mediterrán ételeket fogyaszthatsz, mindezt hangulatos miliőben, pálmafák alatt. Legyen az reggeli, ebéd vagy vacsora, éttermünk egész nap látogatható, és tökéletes helyszínt biztosít a jó ízű, jó hangulatú étkezésekhez. Éttermünk bel és kültéren is vár, a külső rész pálmafák alatt található a medencénk közelében.

Legyen az egy finom aperitif a bárban vagy egy kiadós vacsora az étteremben, a helyszín mindegyikhez tökéletes, sőt akár egy buli előtti alapozáshoz is, hisz a kampusz 10 perc sétára taláható Pacevilletől, Málta híres bulinegyedétől.Szabadidős tevékenységek Máltán

A campusz területén

Strandröplabda, úszómedence, bár, étterem, kirándulások, szervezett szabadidős programok, rengeteg jófej ember

Tevékenységek

Strand, búvárkodás, sportok, vásárlás, kiállítások, fesztiválok, éjszakai élet, bárok, városnézés, számtalan látnivaló

Környezet

St. Julians Bay, Spinola öböl, napsütés & vízi sportok, The Point Shopping Mall, Dragonara Casino, Paceville

Szabadidő Máltán

Málta mindenkinek kínál izgalmakat és nem csak a víz alatt! A sziget elég kicsi, így a látnivalók közel vannak egymáshoz. Minden elérhető busszal. Színes ünnepségek, kultúra, kiállítások, zene, színház, sport, mozi, és éjszakai élet - Máltán mindent megtalálsz!

Csodáld meg a lenyűgöző épületeket, a természeti szépségeket. Pihenj, Valetta egyik nyugodt parkjában vagy sétálj az ősi Mdina utcácskáin. Merülj el Paceville pezsgő éjszakai életében! A művészet kedvelői se fognak unatkozni, számos múzeum és galéria várja a látogatókat.

Ha mindez nem lenne elég, érdemes áthajózni Szicíliára, ahol további szépségek várnak. Egyszóval Máltán nem lehet unatkozni! Fedezd fel a sokszínű szigetet, miközben észrevétlenül is ragad rád az angoltudás!

Választható tevékenységek: Búvár tanfolyamok

Búvárkodj velünk és fedezd fel a Földközi-tenger világát. A víz alatti világ mindenkit elkápráztat: barlangok, sziklák, halrajok, színes zátonyok, tiszta és mélykék víz.

A sziget körül egész évben lehet búvárkodni, a víz hőmérséklete 23 °C nyáron, télen pedig 13 °C- 15 °C fok körül alakul, mely még mindig kellemes.

Tanfolyamaink kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelnek. Nálunk biztonságos merülésre, kiváló minőségű felszerelésre és türelmes oktatókra számíthatsz.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a fenti táblázat csak példa, ezért a valóságos szabadidős programok indulása és a napi beosztás változhat az általad foglalt kurzusnak megfelelően. A szabadidős programok/ kirándulások a helyszínen foglalhatók kb. 10-50 EUR közötti árakon.

(megfelelő kezdőknek is)

Ár: 300 EUR / fő

Az ár tartalmaz:

 • 3 búváróra medencénkben
 • 2 nyílt vizi merülés a tengerben
 • 3 elméleti óra
 • Szakképzett búvár oktató

(megfelelő kezdőknek is)

Ár: 460 EUR /fő

Az ár tartalmaz:

 • Szakképzett búvár oktató
 • 5 elméleti óra
 • 5 merülés medencénkben
 • 4 nyílt vízi merülés a tengerben

(haladó búvároknak)

Ár: 260 EUR/fő

Az ár tartalmaz:

 • 6 merülést a tengerben oxigén palackkal
 • Transzferek a merülés helyszínére
 • Búvárfelszerelés

Árak és szolgáltatások

Áraink csomagárak, melyek a legfontosabb szolgáltatásokat tartalmazzák. A további kiadások az indulási időpontjától függően a szezonális felárak mértékével változhatnak.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel válaszolunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!