A Sprachcaffe utazási magazin

A honvágy időnként mindenkit a karmai közé kaparint ha messzire utazik az ember, mindattól amit ismer és szeret. Minél fiatalabb az ember annál védtelenebbül tud rátörni ez a különös szörnyeteg, főleg esténként bújik elő amikor minden elcsendesedik és magadra maradsz. Megpróbálunk néhány tanácsot adni ellene.

Bővebben

Lloret de Mar vagy Málta? Málta vagy Lloret de Mar? Biza nem könnyű választani két ilyen gyönyörű nyaralási helyszín közül. Néhány főbb szempont szerint megpróbáljuk bemutatni mindegyik helyszín sajátosságait, jellegét, hogy valamelyest megkönnyítsük számodra a folyamatot. Bármelyiket is válaszd csalódni lehetetlen!

Bővebben

Végre ismét megnyílnak a máltai nyelviskola kapui! 2021. június 1-től a Sprachcaffe a megszokott programmal várja a diákokat, felejthetetlen nyaralási élményt és hatékony angol nyelvtanfolyamot kínálva a napsütötte szigetországban. A Sprachcaffe-nál egy mindenre kiterjedő biztonsági szabályzatot dolgozott ki, amely lehetővé teszi a gondtalan nyaralást Máltán. Emellett még extra előnyökben is részesülhet az, aki idén utazik.

Bővebben
Boston

Szeretnél kapni néhány tippet, mielőtt Bostonba utazol? Ez az amerikai város nem szűkölködik kulturális és történelmi értékekben: nyüzsgő város számtalan hely felfedezésére ad lehetőséget. Olvass tovább, hogy megismerj párat ezek közül.

Bővebben
Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyság nem csak globális trend setter a divat és a stílus területén, hanem olyan kulturális sajátosságokkal rendelkezik, amelyek sok embert inspirálnak. Az kétségtelen, hogy érdemes ellátogatni ide, viszont tanácsos elkerülni bizonyos hibákat, amelyeket a turisták és látogatók ejtenek. Az alábbi lista segít neked ebben, rávilágítva a nyelvhasználattal, közlekedéssel és egyéb kultúrával kapcsolatos eltérésekre, hogy ne kerülj kínos…

Bővebben
Bournemouth kikapcsolodas

Függetlenül attól, hogy egyéni, családi, páros vagy csoportos vakációzásról van szó, Bournemouth kivételesen megfelelő hely mindenki számára. Anglia titkos ékköve rejtve van a nagy nyilvánosság elől, de cikkünkből megtudhatod, miért érdemes ide utaznod legközelebb.

Bővebben
Frankfurt város

Frankfurtról elsőre biztosan az üzleti életre és a nemzetközi reptérre asszociálsz, de a város ennél sokkal többet kínál. Ez a cikk bemutat néhányat a számtalan kulturális esemény és fesztivál közül, melyeket semmiképpen nem érdemes kihagyni, ha Frankfurtba utazol.

Bővebben
Valletta

Az Eurpai Unió minden évben két várost választ, amelyek egy évig viselhetik a kulturális főváros címét. Idén a választás a máltai fővárosra, Valettára esett. Éppen ezért igen szerencsésnek mondhatod magad, ha idén nyáron máltai nyelvi utazáson veszel részt. A szigeten egész évben izgalmasabbnál izgalmasabb rendezvényeken vehetsz részt. 

Bővebben
Firenze

Az olasz nyelvtanfolyam Firenzében kiváló alkalmat szolgáltat arra, hogy szabad estéidet vagy délutánjaidat kellemes hangulatban töltsd egy fesztiválon, helyi ünnepségen vagy egyéb rendezvényen. A Sprachcaffe nyelviskola összegyűjtötte neked a legfontosabb firenzei események naptárát. A városnézés során nem csak a kultúrát ismered meg, hanem gyakorolhatod az olasz nyelvet és új olasz barátokat szerezhetsz. Firenzében rengeteg lehetőség kínálkozik…

Bővebben
Creative pictures - Travel photography

Szeretéd megtudni, hogyan hozhatod ki a legtöbbet fényképezőgépedből a következő utazás során? Ebben a cikkben 10 könnyű ötletet adunk ahhoz, hogy szép és kreatív képeket készíts vakációd során. Megismerhetsz néhány alapvető módszert és pár haladónak való technikát is.

Bővebben