2 hét 720 €-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőttek | Fiatalok

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Spanyol nyelvtanfolyam Malagán

Külföldi spanyol nyelvtanfolyam és pihentető üdülés Andalúzia méltán kedvelt városában. A Földközi-tenger partján, vagy más néven a Costa del Sol-on, elhelyezkedő Malaga Spanyolország második legnagyobb kikötője. A város a spanyol nyelvtanfolyamok mellett pezsgő kulturális élettel és kikapcsolódási lehetőségekkel vár: színházak, mozik, múzeumok, az éjszakai élet forgataga és csodálatos tengerpartok teszik emlékezetessé az itt töltött időt.

A tartomány éghajlatának köszönhetően itt az év 326 napján ragyog a nap. A város egyedi jellegét és báját a szaracén és mór népek által hátrahagyott kulturális örökségnek köszönheti. A város peremén fekvő Pedregalejo területén békés környéket találtunk iskolánk számára, mely mind a spanyol nyelvtanuláshoz, mind a nyaraláshoz ideális környezetet biztosít. A virágzó, élettel teli Andalúzia felejthetetlen élményekkel és hatékony spanyolországi nyelvtanfolyammal gazdagítja látogatóit.

Kellemes időjárás

Örök napsütés, meleg éghajlat és kihagyhatatlan látványosságok. Kell ennél több?

Strand

A Playa de Malagueta világhírű strandján pihenhetsz órák után és a mesés türkiz vízben is csobbanhatsz

Beach bár

Iskolánknak saját tengerparti bárja is van, a La Tortuga. Itt ismerkedhetsz a tanfolyam többi résztvevőjével egy kellemes ital mellett

Előnyös elhelyezkedés

Iskolánk a tengerpart közelében helyezkedik el, úgyhogy órák után egyenesen a strand felé veheted az irányt, hogy csobbanj egyet

A környékről csodálatos helyekre kirándulhatsz, megnézheted a nyáron is hófödte Sierra Nevada csúcsait, Granadát az Alhambra otthonát vagy Cordobát. A parti sétány bárokkal és éttermekkel vár mindenkit. Akármerre megyünk, mindenhol vibrál az élet. Andalúzia lakosai igazi életművészek, vendégszeretetük egyedülálló.

Malagai nyelviskolánkbiztosítja, hogy diákjaink anyanyelvi környezetben tanulhatják a spanyolt. Diákjainknak számtalan alkalmuk nyílik arra, hogy a spanyol nyelvtanfolyam óráin tanultakat valódi élethelyzetekben gyakorolják. A spanyol nyelvtanfolyamok Malaga városában minden nyelvtanuló számára hasznosak lehetnek.

Miért érdemes spanyol nyelvtanfolyamra jönni Malagára?
A spanyol nyelvtanfolyam Malagán igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt a kurzus anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre, másrészt az itt töltött idő alatt felfedezheted Andalúzia és Spanyolország egyik legizgalmasabb városát. Az ide érkező nagyszámú turista ellenére a város megőrizte sajátos báját. Lehetőséged nyílik arra is, hogy bepillants a spanyolok hétköznapi életébe, új barátokat szerezz és megismerd a spanyol kultúrát. El Palo és Pedregalejo gyönyörű tengerpartjai igen népszerűek a helyi fiatalok körében. Itt található a Sprachcaffe nyelviskolája is. A környék nem csak pihenéshez kiváló, de minden nap kipróbálhatod a friss grillezett ételek nyújtotta gasztronómiai élvezeteket is. Ezután vesd bele magad a vidám és színes éjszakai életbe. Kirándulj el Ronda, Granada, Sevilla vagy Gibraltár látnivalóihoz is. Fedezd fel Andalúzia legnagyobb városát és biztos lehetsz benne, hogy a malagai spanyol nyelvtanfolyam a Sprachcaffe-val felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Malagai nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Malaga felnőtteknek

Malagai nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Malaga fiataloknak


Spanyol nyelviskola Malagában

A Sprachcaffe spanyol nyelviskola Malagán

A Sprachcaffe malagai spanyol nyelviskola három, egymástól 25 méterre elhelyezkedő épületből áll. Ezek az épületek valódi andalúz villák, a tengerparttól 100 méterre. A nyelvórákat alkalmanként a kertben vagy a tetőteraszokon tartják.

A Sprachcaffe Malaga spanyol nyelviskola felszereltsége:

  • 13 légkondicionált tanterem
  • Recepció
  • Kis bár, La Tortuga
  • Terasz csodás kilátással

A spanyol nyelviskolánk elhelyezkedése Malagán

A malagai spanyol nyelviskola egy régi, andalúz villában található a városközponttól 2 km-re és a tengerparttól kevesebb, mint 100 méterre. Ez a hely ideális a spanyol nyelvtanuláshoz és a kikapcsolódáshoz. Itt élvezheted a külvárosok nyugalmát, de könnyen eljuthatsz Malaga éjszakai életének központjába, El Palo-ba is.

Malaga központjába könnyen és gyorsan eljuthatsz busszal - a legközelebbi buszmegálló a spanyol nyelviskola mellett található.

A tengerparti sétány mentén sok bár és étterem várja a vendégeket, köztük a nyelviskola saját étterme, a La Tortuga. Hétfőnként itt tartjuk az ismerkedő bulikat, a tengerparti bár pedig a legideálisabb hely ahhoz, hogy újabb barátokat szerezz és ismerkedj.


Spanyol nyelvtanfolyamok Malagán

A malagai nyelvtanfolyamon az érkezésétől kezdve a kommunikáció fejlesztésén lesz a hangsúly. Gyorsan fog fejlődni szókincsed és hamar elkezded majd használni a nyelvet. A tanfolyamon csak magasan képzett anyanyelvi tanárok oktatnak, akik igyekeznek a diákok egyéni igényeit is szem előtt tartani. A tanárok az órák után is a diákok rendelkezésére állnak, ha kérdésük van vagy segítségre van szükségük. A spanyol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető. A kurzus végén oklevelet kapsz, amely igazolja a tanfolyam elvégzését.

Kim 10 hónapig élvezte a malagai napsütést és lenyűgözte a spanyol tanárok felkészültsége

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Ida gyönyörű tengerparti apartmanban lakott. Legjobban az órákat és a tájat szerette.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Bart rajong a spanyol konyháért és a mediterrán időjárásért. Élvezte kiscsoportos órák hangulatát

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Malaga városában

Malagai iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk spanyol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. A tanfolyam hétfőtől péntekig tart, hétvégén nincs oktatás. A spanyol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe tanfolyamain Malagán diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Iskolánk Malagán az alábbi spanyol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ DELE
✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 4 hét
✓ Csoportlétszám: max 10

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett a spanyol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak malagai spanyol nyelvtanfolyamon. A rugalmas tanmenet és a diákközpontú oktatás hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladj.

Annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva spanyolul beszélsz és órák után is spanyol nyelvi környezetben tartózkodsz, gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével az elsajátított szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, felkészült spanyol anyanyelvű tanárok dolgoznak. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén. Emellett hasznos tippeket adhatnak, ha a város felfedezésére indulsz.


Szállás Malagán

Célunk, hogy Malagán mindenki otthon érezze magát, ezért kétféle szálláslehetőséget is kínálunk neked.

Bármelyik típusú szállást választod is, mindenhol megvan a lehetőséged arra, hogy használd a spanyolt, társalogj és ismerkedj. A helybeliekkel és a külföldi csoporttársakkal folytatott beszélgetések során a nyelvórákon tanultakat rögtön gyakorlatba ültetheted.

Érkezés mindegyik szállástípus esetében: 14.00 és 22:00 óra között.

Az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Standard apartman

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 5-20 perc gyalog vagy tömegközlekedéssel

Részletek

Studió

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Közös konyha és fürdőszoba
✔Távolság az iskolától: 5-20 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós ellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: 5-20 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós ellátás
✔ Közös fürdőszoba
✔ Távolság az iskolától: kb 8 perc gyalog

Részletek


Szabadidő Malagán

Szabadidő

Malaga egy igazán eredeti stílusú város, amelynek két arca van. Egyrészt beváltja a nyugalmas tengerparti kikapcsolódásról szóló ígéreteket: az időjárás mindig tökéletes, egész évben süt a nap, ezért kiváló hely a pihenéshez. Másrészt viszont olyan pezsgő nagyváros, amely és izgalmas programokat, spanyol temperamentummal átitatott kalandokat kínál.

Malaga időjárása ideális a szabadtéri programokhoz, legyen szó golfról, teniszről, biciklizésről vagy strandröplabdáról. A kultúra iránt érdeklődőket történelmi emlékek és múzeumok várják városszerte. A központi piac és a környező boltok igen népszerűek a turisták körében. Ha csendre vágysz, érdemes ellátogatni a helyi botanikus kertbe is.

Süttesd a hasad a tengerparton és próbáld ki a számtalan bár, étterem, kávézó egyikét. Este mozi vagy klubok biztosítanak szórakozást.

Mivel Malaga életében nagyon fontos szerepet játszik a turizmus, a város igyekszik megőrizni és ápolni az autentikus spanyol hagyományokat. Büszkék a flamencora, a bikaviadalokra, melyek hozzátartoznak Andalúzia kultúrájához.


Árak és szolgáltatások

Oldalunkon megtalálod a nyelvi utazások csomagárait. Olvass bővebben szolgáltatásainkról. Jelentkezz online gyorsan és egyszerűen!

Fontos:
Érkezés: 14:00-00:00 óra között.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!