2 hét 2040 CAD-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam Torontóban fiataloknak

Kanada kapuja

A torontói angol nyelvi táborban a világ legnagyobb találkozóhelye vár rád - Az indiánok nyelvén a torontó szó pontosan ezt jelenti. Itt az amerikai életstílus brit eleganciával párosul, a kínai szokások pedig a mediterrán temperamentummal élnek egyszerre. Stílusok, nemzetiségek, régmúlt és modernség sajátos keverékét találhatod itt.

Kanada legnagyobb városa mindenben lépést tart a divatos Londonnal vagy a modern New York-kal. Olyan olvasztótégely, ahol több mint 100 nemzetiség 5 millió képviselője él együtt. Ez a hegyek és vizek között fekvő sokszínű metropolisz Észak- Amerika legtisztább és legbiztonságosabb városa. Fedezd fel Toronto városát a diákoknak szóló angol nyelvi tábor keretében!

Látnivalók

edezd fel ezt a lenyűgöző kanadai várost szabadidős programjaink keretén belül. Vár a CN Tower!

Metropolisz

5 milliós lakosságával Torontó valódi világváros, ahol sosem unatkozhatsz: városnézés és hegymászás akár minden nap!

Felügyelet

Csapatvezetőink ügyelnek biztonságodra, programokat szerveznek Neked és megmutatják a várost

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

Toronto olyan város, ahol minden vágyad teljesülhet és ahol minden nap valami újdonságot fedezhetsz fel. Érdemes meglátogatni a hatalmas parkokat, ahol kedvedre pihenhetsz szabadidődben. A város tele van látnivalókkal, színházak, galériák, múzeumok, mozik, koncertek és kulturális események várják a látogatókat. Toronto és a Sprachcaffe angol tábora egész biztos, hogy téged is rövid idő alatt levesz a lábadról!

A külföldi angol nyelvtanfolyamon sok fiatallal találkozhatsz, akik a világ legkülönbözőbb tájairól azért utaznak a kanadai nagyvárosba, hogy együtt tanuljanak angolul.

Miért érdemes Torontóban angol nyelvtanfolyamra járni?

Az angol nyelvi tábor Torontóban életre szóló élményt nyújt: anyanyelvi tanáraink segítségével hamar megtanulsz angolul és ezzel egy időben felfedezheted Torontót, a világ egyik legizgalmasabb városát is. Tapasztald meg a sok nemzet együttélésének harmóniáját Kanadában és ismerd meg a helyiek mindennapjait! Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam Torontóban lehetőséget nyújt arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazás és angol tanulás - ez a legjobb vakáció!


Torontói angol nyelviskola

A Sprachcaffe angol nyelviskola Toronto óvárosában található, csak pár percre a Yonge Street-től, amelyet a Guiness Rekordok könyvében a világ leghosszabb utcájaként tartanak számon. Az iskola épületétől a város számos látnivalója - CN torony, a Sportcsarnok, a kikötő - is könnyen elérhető.

A környező kávézók, éttermek, és boltok rövid sétával megközelíthetők és más érdekes helyekre is gyorsan eljuthatsz busszal vagy metróval a belvárosból.

A nyelvórákat a hatékony angol nyelvtanulás érdekében szakképzett, anyanyelvi tanárok oktatnak, maximum 15 fős csoportokban. A tananyagot is biztosítjuk az angol nyelvtanfolyam idejére.


Angol nyelvtanfolyam Torontóban fiataloknak

A Sprachcaffe lehetővé teszi számodra, hogy angol nyelvtudásodat külföldi angol nyelvtanfolyam keretében fejleszd, a gyönyörű Torontóban. Az általános angol nyelvtanfolyam heti 20 tanórából áll, mely napi 4 tanórát jelent, míg az intenzív tanfolyam heti 30 tanóra, mely napi 6 órát tartalmaz. Így, amellett, hogy nyelvtudásod garantáltan gyorsan fejlődik, bőven marad időd a városnézésre is.

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam hatékonysága kiváló nyelvtanárainknak köszönhető. Az angol nyelvtanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod az angol nyelvtanfolyamon kívül is, gyorsan magabiztossá válsz a beszédben.

Angol nyelvtanfolyamok diákoknak

Torontóban az ifjúsági nyelvtanfolyamra jelentkezve többféle nyelvtanfolyamon fejlesztheted angol nyelvtudásokat. Választhatsz általános tanfolyamot vagy intenzív tanfolyamot, ha több órában szeretnéd az osztályteremben gyakorolni az angolt.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Workshopok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Üzleti angol, kommunikációs készségfejlesztő, álláskérelem és interjú, nyilvános beszéd és prezentáció

Részletek

Mivel egész nap angol nyelvi környezetben vagy, és diáktársaiddal is az angol a közös nyelv, mind a nyelvórán, mind a nyelvórán kívül rengeteg alkalmad van gyakorolni és tanulni. Meglátod, néhány nap alatt magabiztosan fogod használni az angolt és gond nélkül elcsevegsz a helybeliekkel vagy újdonsült barátaiddal!

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő tesztet kell kitöltened. A nyelvi szinted pontos felmérése lehetővé teszi, hogy hozzád hasonló angoltudású tanulók közé kerülj és együtt gyorsan fejlődjetek. Az angol nyelvtanfolyam végén okleveletadunk, amely tanusítja, hogy sikeresen elvégezted a Sprachcaffe torontói angol nyelvtanfolyamát.


Szállás Torontóban fiataloknak

Bár Torontó soha nem alszik, neked azért biztosan jól esik a pihenés egy hosszú és tartalmas nap. Torontói nyelviskolánk kollégiumi elhelyezést biztosít diákjainak, ennek köszönhetően kezdettől fogva jól érezheted magad a többi diák társaságában és együtt tölthetitek szabadidőtöket. Választhatsz vendéglátó családot is, amelynek az az előnye, hogy megismerheted a kanadai emberek hétköznapjait.

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba és konyha
✔ Távolság az iskolától: 25 perc

Részletek

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ A felszereltség családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 30-45 perc tömegközlekedéssel

Részletek

A kollégiumban egy- vagy kétágyas szobákban kínálunk szállást, így angol tudásodat rögtön kipróbálhatod, és rövid időn belül új barátokat is szerezhetsz. A kollégium 15 perc sétára található a nyelviskolától. A vendéglátó családoknál szintén egy- vagy kétágyas szoba vár. A családok kb. 45 perc utazásra laknak az iskolától tömegközlekedéssel.

Az angol nyelvi tábor Kanadában valódi kaland. Az angol nyelvtanfolyam mellett folyamatosan szervezünk szabadidős programokat is, amelyeknek köszönhetően megismerheted Kanada kultúráját. A nyelvi tábor idején teljes ellátást biztosítunk, hogy bőven legyen energiád: a reggelit és a meleg vacsorát a választott szálláson fogyasztod el, ebédre pedig csomagolt élelmet kapsz.

Transzfer

Érkezés / távozás Toronto Pearson International (YYZ) reptérre 09:00-21:00 között. Más időpont csak külön kérésre.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.

Szabadidős programok Torontóban

Torontó mindenki számára tartogat valamit! Szereted a természetet? Látogass el az Ontario-tóhoz vagy a világhírű állatkertbe. Ha a művészet és a kultúra érdekel, végigjárhatod a múzeumokat, az Ontario Galériát vagy a Fort York-ot. Buli is akad bőven - iskolánk nemzetközi összejöveteleket szervez diákok számára a világ minden tájáról.

Hétvégente izgalmas kirándulásokon ismerheted meg jobban a környéken. Rengeteg látnivaló van, köztük a torontói állatkert, a CH torony és a híres Niagara vízesés.

Torontóban számos vásárlási lehetőség is van. Ha jó vásárt szeretnél csinálni, vagy divatholmit vennél, Torontó bevásárlóutcáin a legjobb helyen jársz! A rengeteg kisebb és nagyobb üzlet mellett a népszerű Eatoon Center -be is érdemes ellátogatni.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt
Tanítás

Délután:
Ripley's Aquarium*

Este:
Film est

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Canadian National Tower

Este:
Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kenuzás a Toronto szigetén*

Este:
Harbourfront Center

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Strandolás, játékok és sport

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás a Niagara-vízeséshez vagy Wonderlandbe*

2 hetes vagy annál hosszabb időtartamú utazás esetén az ár egy egész napos kirándulást tartalmaz

Vasárnap

Szabad program

Intenzív szabadidős program - még több szórakozás

Még több szórakozás felár ellenében (pl Ripley's Aquarium vagy kajakozás)!

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Torontóban és környékén. Ismerd meg jobban az Kanadát, tekintsd át kanadai útikönyvünket!

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező. 

Transzfer: érkezés / távozás Toronto Pearson International (YYZ) reptérre 09:00-21:00 között. Más idopont csak külön kérésre.

Angol nyelvi tábor Torontóban – Árak és szolgáltatások

Szeretnéd, hogy a következő nyári szünetet izgalmasabb legyen, mint az eddigiek? Ha igen, akkor a torontói nyelvi tábort neked találták ki. A program során magasan képzett, anyanyelvi tanároktól tanulhatsz és az angol nyelvtanfolyam mellett számos alkalmad lesz megismerni a kanadai kultúrát és életmódot.

A tanórák után sem fogsz unatkozni, mert érdekes szabadidős programokat szervezünk neked. Ideális alkalom, hogy még többet megtapasztalj a fogadó ország mindennapjaiból és megismerd diáktársaidat.

Torontóban vendéglátó családnál vagy kollégiumban szállhatsz meg. Mindkét szállás esetén teljes ellátást biztosítunk számodra.

Ezen az oldalon megtalálod a U20 nyári angol táborokhoz tartozó árakat és az indulási időpontokat is.

Jelentkezz és tölts el velünk pár feledhetetlen hetet Kanadában!

Transzfer:

Reptéri transzfert a Torontó repülőtérre (YYZ) érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 9.00.- 19.00 óra között tudunk biztosítani. Külön kérésre egyéb időpont is megoldható.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri.

Biztosítás:
Javasoljuk utasbiztosítást. Magad is megkötheted, de erre lesz lehetőséged első nap az iskolában is.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!