2 hét 2040 CAD-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Torontóban fiataloknak

Kanada kapuja

A torontói angol nyelvi táborban a világ legnagyobb találkozóhelye vár rád - Az indiánok nyelvén a torontó szó pontosan ezt jelenti. Itt az amerikai életstílus brit eleganciával párosul, a kínai szokások pedig a mediterrán temperamentummal élnek egyszerre. Stílusok, nemzetiségek, régmúlt és modernség sajátos keverékét találhatod itt.

Kanada legnagyobb városa mindenben lépést tart a divatos Londonnal vagy a modern New York-kal. Olyan olvasztótégely, ahol több mint 100 nemzetiség 5 millió képviselője él együtt. Ez a hegyek és vizek között fekvő sokszínű metropolisz Észak- Amerika legtisztább és legbiztonságosabb városa. Fedezd fel Toronto városát a diákoknak szóló angol nyelvi tábor keretében!

Látnivalók

edezd fel ezt a lenyűgöző kanadai várost szabadidős programjaink keretén belül. Vár a CN Tower!

Metropolisz

5 milliós lakosságával Torontó valódi világváros, ahol sosem unatkozhatsz: városnézés és hegymászás akár minden nap!

Felügyelet

Csapatvezetőink ügyelnek biztonságodra, programokat szerveznek Neked és megmutatják a várost

Biztonságos utazás

Akár reptéri felügyeletet is biztosítunk igény esetén és a transzfer miatt sem kell aggódnod

Toronto olyan város, ahol minden vágyad teljesülhet és ahol minden nap valami újdonságot fedezhetsz fel. Érdemes meglátogatni a hatalmas parkokat, ahol kedvedre pihenhetsz szabadidődben. A város tele van látnivalókkal, színházak, galériák, múzeumok, mozik, koncertek és kulturális események várják a látogatókat. Toronto és a Sprachcaffe angol tábora egész biztos, hogy téged is rövid idő alatt levesz a lábadról!

A külföldi angol nyelvtanfolyamon sok fiatallal találkozhatsz, akik a világ legkülönbözőbb tájairól azért utaznak a kanadai nagyvárosba, hogy együtt tanuljanak angolul.

Miért érdemes Torontóban angol nyelvtanfolyamra járni?

Az angol nyelvi tábor Torontóban életre szóló élményt nyújt: anyanyelvi tanáraink segítségével hamar megtanulsz angolul és ezzel egy időben felfedezheted Torontót, a világ egyik legizgalmasabb városát is. Tapasztald meg a sok nemzet együttélésének harmóniáját Kanadában és ismerd meg a helyiek mindennapjait! Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam Torontóban lehetőséget nyújt arra, hogy számtalan élményt és sok új barátot szerezz. Utazás és angol tanulás - ez a legjobb vakáció!


Torontói angol nyelviskola

A Sprachcaffe angol nyelviskola Toronto óvárosában található, csak pár percre a Yonge Street-től, amelyet a Guiness Rekordok könyvében a világ leghosszabb utcájaként tartanak számon. Az iskola épületétől a város számos látnivalója - CN torony, a Sportcsarnok, a kikötő - is könnyen elérhető.

A környező kávézók, éttermek, és boltok rövid sétával megközelíthetők és más érdekes helyekre is gyorsan eljuthatsz busszal vagy metróval a belvárosból.

A nyelvórákat a hatékony angol nyelvtanulás érdekében szakképzett, anyanyelvi tanárok oktatnak, maximum 15 fős csoportokban. A tananyagot is biztosítjuk az angol nyelvtanfolyam idejére.


Angol nyelvtanfolyam Torontóban fiataloknak

A Sprachcaffe lehetővé teszi számodra, hogy angol nyelvtudásodat külföldi angol nyelvtanfolyam keretében fejleszd, a gyönyörű Torontóban. Az általános angol nyelvtanfolyam heti 20 tanórából áll, mely napi 4 tanórát jelent, míg az intenzív tanfolyam heti 30 tanóra, mely napi 6 órát tartalmaz. Így, amellett, hogy nyelvtudásod garantáltan gyorsan fejlődik, bőven marad időd a városnézésre is.

Az ifjúsági angol nyelvtanfolyam hatékonysága kiváló nyelvtanárainknak köszönhető. Az angol nyelvtanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod az angol nyelvtanfolyamon kívül is, gyorsan magabiztossá válsz a beszédben.

Angol nyelvtanfolyamok diákoknak

Torontóban az ifjúsági nyelvtanfolyamra jelentkezve többféle nyelvtanfolyamon fejlesztheted angol nyelvtudásokat. Választhatsz általános tanfolyamot vagy intenzív tanfolyamot, ha több órában szeretnéd az osztályteremben gyakorolni az angolt.

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

Workshopok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Üzleti angol, kommunikációs készségfejlesztő, álláskérelem és interjú, nyilvános beszéd és prezentáció

Részletek

Mivel egész nap angol nyelvi környezetben vagy, és diáktársaiddal is az angol a közös nyelv, mind a nyelvórán, mind a nyelvórán kívül rengeteg alkalmad van gyakorolni és tanulni. Meglátod, néhány nap alatt magabiztosan fogod használni az angolt és gond nélkül elcsevegsz a helybeliekkel vagy újdonsült barátaiddal!

Annak érdekében, hogy tudásodnak megfelelő nyelvi csoportba kerülj, az első napon szintfelmérő tesztet kell kitöltened. A nyelvi szinted pontos felmérése lehetővé teszi, hogy hozzád hasonló angoltudású tanulók közé kerülj és együtt gyorsan fejlődjetek. Az angol nyelvtanfolyam végén okleveletadunk, amely tanusítja, hogy sikeresen elvégezted a Sprachcaffe torontói angol nyelvtanfolyamát.


Szállás Torontóban fiataloknak

Bár Torontó soha nem alszik, neked azért biztosan jól esik a pihenés egy hosszú és tartalmas nap. Torontói nyelviskolánk kollégiumi elhelyezést biztosít diákjainak, ennek köszönhetően kezdettől fogva jól érezheted magad a többi diák társaságában és együtt tölthetitek szabadidőtöket. Választhatsz vendéglátó családot is, amelynek az az előnye, hogy megismerheted a kanadai emberek hétköznapjait.

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szobák
✔ Teljes ellátás
✔ Közös fürdőszoba és konyha
✔ Távolság az iskolától: 25 perc

Részletek

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Teljes ellátás
✔ A felszereltség családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 30-45 perc tömegközlekedéssel

Részletek

A kollégiumban egy- vagy kétágyas szobákban kínálunk szállást, így angol tudásodat rögtön kipróbálhatod, és rövid időn belül új barátokat is szerezhetsz. A kollégium 15 perc sétára található a nyelviskolától. A vendéglátó családoknál szintén egy- vagy kétágyas szoba vár. A családok kb. 45 perc utazásra laknak az iskolától tömegközlekedéssel.

Az angol nyelvi tábor Kanadában valódi kaland. Az angol nyelvtanfolyam mellett folyamatosan szervezünk szabadidős programokat is, amelyeknek köszönhetően megismerheted Kanada kultúráját. A nyelvi tábor idején teljes ellátást biztosítunk, hogy bőven legyen energiád: a reggelit és a meleg vacsorát a választott szálláson fogyasztod el, ebédre pedig csomagolt élelmet kapsz.

Transzfer

Érkezés / távozás Toronto Pearson International (YYZ) reptérre 09:00-21:00 között. Más időpont csak külön kérésre.

Közlekedés

Tömegközlekedési bérletre lehet szükség, ennek költsége 15-35 EUR/GBP/USD/CAD között mozog.


Szabadidős programok Torontóban

Torontó mindenki számára tartogat valamit! Szereted a természetet? Látogass el az Ontario-tóhoz vagy a világhírű állatkertbe. Ha a művészet és a kultúra érdekel, végigjárhatod a múzeumokat, az Ontario Galériát vagy a Fort York-ot. Buli is akad bőven - iskolánk nemzetközi összejöveteleket szervez diákok számára a világ minden tájáról.

Hétvégente izgalmas kirándulásokon ismerheted meg jobban a környéken. Rengeteg látnivaló van, köztük a torontói állatkert, a CH torony és a híres Niagara vízesés.

Torontóban számos vásárlási lehetőség is van. Ha jó vásárt szeretnél csinálni, vagy divatholmit vennél, Torontó bevásárlóutcáin a legjobb helyen jársz! A rengeteg kisebb és nagyobb üzlet mellett a népszerű Eatoon Center -be is érdemes ellátogatni.

Minta órarend szabadidős programokkal:

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Orientáció és körbevezetés az iskolában

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt
Tanítás

Délután:
Ripley's Aquarium*

Este:
Film est

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Canadian National Tower

Este:
Szabad program

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Kenuzás a Toronto szigetén*

Este:
Harbourfront Center

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Strandolás, játékok és sport

Este:
Búcsúbuli

Szombat

Kirándulás a Niagara-vízeséshez vagy Wonderlandbe*

Vasárnap

Szabad program

*Intenzív szabadidős program

Még több szórakozás 150 CAD felár ellenében (pl Ripley's Aquarium vagy kajakozás)!

Számtalan kikapcsolódási lehetőség vár rád Torontóban és környékén. Ismerd meg jobban az Kanadát, tekintsd át kanadai útikönyvünket!

2 hetes csomag esetén Kirándulás a Niagara-vízeséshez

A 18-21 év közötti diákok a Sprachcaffe csapatának teljes támogatását fogják élvezni, azonban számukra nem kötelező részt venni a szervezett szabadidős programokon. Azokon a programokon vesznek részt, melyek érdeklik őket. A 17 éves és ennél fiatalabb diákoknak a Sprachcaffe szabadidős programokon a részvétel és a takarodó betartása kötelező. 

Transzfer: érkezés / távozás Toronto Pearson International (YYZ) reptérre 09:00-21:00 között. Más idopont csak külön kérésre.


Angol nyelvi tábor Torontóban – Árak és szolgáltatások

Szeretnéd, hogy a következő nyári szünetet izgalmasabb legyen, mint az eddigiek? Ha igen, akkor a torontói nyelvi tábort neked találták ki. A program során magasan képzett, anyanyelvi tanároktól tanulhatsz és az angol nyelvtanfolyam mellett számos alkalmad lesz megismerni a kanadai kultúrát és életmódot.

A tanórák után sem fogsz unatkozni, mert érdekes szabadidős programokat szervezünk neked. Ideális alkalom, hogy még többet megtapasztalj a fogadó ország mindennapjaiból és megismerd diáktársaidat.

Torontóban vendéglátó családnál vagy kollégiumban szállhatsz meg. Mindkét szállás esetén teljes ellátást biztosítunk számodra.

Ezen az oldalon megtalálod a U20 nyári angol táborokhoz tartozó árakat és az indulási időpontokat is.

Jelentkezz és tölts el velünk pár feledhetetlen hetet Kanadában!

Transzfer:

Reptéri transzfert a Torontó repülőtérre (YYZ) érkezéskor (vasárnap) és hazautazáskor (szombaton) 9.00.- 19.00 óra között tudunk biztosítani. Külön kérésre egyéb időpont is megoldható.

Fontos: csak abban az esetben biztosítunk kiskorú kísérő szolgáltatást, ha a légitársaság kéri.

Biztosítás:
Javasoljuk utasbiztosítást. Magad is megkötheted, de erre lesz lehetőséged első nap az iskolában is.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!