2 hét 1068 £-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam Brightonban

Külföldi angol nyelvtanfolyam szempontjából a legideálisabb választás nem lehet más, mint Brighton. A dél-angliai tengerparti nyaralóváros a legelegánsabb helyek egyike, nem véletlenül érdemelte ki a tengerparti London becenevet. Brightonban mindenki megtalálhatja a kedvére való programot: sportesemények, neves éttermek, mólók és promenádok várják az ide látogatókat.

A Sprachcaffe nyelviskolájában végzett angol nyelvtanfolyam mellett a város építészete, pálmafái és parkjai is lenyűgözőek. A királyi család nyári rezidenciája, kihagyhatatlan látvány. A Palace Pier-en (Palota móló) ételes bódék, tenyérjósok, klubok, árkádok és pubok várják az arra látogatókat. Brighton eredetileg halászfalu volt. A kacskaringós sikátorok, melyek egykor a halászok kunyhóinak adtak helyet, mára The Lanes néven a város egyik legnagyobb látványosságává váltak. Itt hangulatos pubok, régiségboltok, könyvesboltok és kávézók bújnak meg.

Brighton városa az évszázadok alatt rengeteget fejlődött, mégis fiatal és népszerű egyetemváros maradt. Ennek egyik oka lehet, hogy kb. 45 perc alatt el lehet érni Londonba vonattal. Ilyen vonzó feltételek mellett az angol nyelvtanfolyam csak eredményesen sikerülhet. Próbáld ki te is!

Népszerű strand

Brighton a világ egyik legkedveltebb tengerparti üdülővárosa

Izgalmas programok

Nyaralók, modern városnegyedek, számtalan kikapcsolódási lehetőség

London közelében

Brighton csak 45 km-re van Londondtól, így szinte bármikor átutazhatsz

Tengerparti iskola

Az iskola a tengerparton van, így órák után azonnal a strandra mehetsz

Brighton körülbelül 160.000 lakosú egyetemváros, melyet multikulturálissá tesz a világ minden tájáról érkező diáksereg. Az itt élő fiatalok nagyvilági, vonzó hangulattal töltik meg a város, ahol nem lehet unatkozni főleg nyaranta, amikor éjjel-nappal történik valami. Ez a tengerparti, divatos város ideális helyszín egy angol nyelvtanfolyamhoz! Az angol nyelvtanfolyam ideje alatt lehetőséged nyílik megismerni ezen a csodálatos vidéken élő embereket, velük társalogva fejlesztheted angol nyelvtudásodat.

Az angol nyelvtanfolyam Brightonban mindenki számára olyan képzést kínál, amely céljainak a legjobban megfelel. Kínálatunkban szerepel általános angol nyelvtanfolyam, intenzív angol nyelvtanfolyam, üzleti angol nyelvtanfolyam, hosszútávú vagy akár többhetes nyelvvizsga előkészítő angol nyelvtanfolyam is. Bármilyen nyelvi képzésre vágysz, Brightonban jó helyen jársz.

A British Council által akkreditált és az Education UK által hivatalosan elismert brightoni nyelviskolánk egyet jelent a minőséggel

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Brightonba?

Egy angol nyelvtanfolyam Angliában igazán nagy élmény több szempontból is. Egyrészt az angol nyelvtanfolyamok anyanyelvi tanárok irányításával folynak, nemzetközi csoportban és ez elősegíti a nyelvtudás gyors fejlődését. Másrészt az angliai nyelvi utazás során felfedezheted a britek legkedveltebb üdülőhelyét és kipihenheted az éves fáradalmakat. A Golf áramlatnak köszönhetően a vidék kellemes klímával rendelkezik, ami egész évben vonzza a látogatókat. Tudtad, hogy pálmafák Angliában is nőnek? Ha nem, győződj meg róla magad Brightonban!

Az angol nyelvtanfolyam egy életre szóló befektetés! Arra is lehetőséged nyílik, hogy helyi lakosként kóstolj bele a britek életébe, megismerj egy egyedülálló várost és új barátokat szerezz. A városi hangulaton kívül Brighton és környéke számos természeti látnivalót is kínál, melyeket séták, kirándulások alkalmával ismerhetsz meg. A brightoni angol nyelvtanfolyam a Sprachcaffe-val igazi felejthetetlen élmény lesz! Válassz kínálatunkból!

Brightoni nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Brighton felnőtteknek

Brightoni nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Brighton fiataloknak


Angol nyelviskola Brighton városában

"Sprachcaffe Brighton" a nyelviskola

A Sprachcaffe egyik legnépszerűbb helyszíne a tengerparti város, Brighton, melyet az elmúlt években nem csak turisták, de nyelvtanulók is megszerettek. Az angol nyelviskola Brightonban egy nagyszerű épületben található központi helyen. A nyelviskola mellett a Sprachcaffe saját kollégiumot is üzemeltet, mely kiváló minőségű szállást biztosít a diákoknak az iskola közelében. Angol nyelviskolánk Brightonban az alábbi szolgáltatásokat nyújtja diákjainknak:

 • Nagy közösségi terem, italautomatákkal, zenelejátszókkal, televízióval

 • Szép hátsó udvar asztalokkal és padokkal, ahol diákjaink a tanórák után kellemesen tölthetik szabadidejüket

Brightoni angol nyelviskolánkban tanfolyamok széles választékát kínáljuk. A maximális csoportlétszám 12 fő.

No map available.

Felszereltség

Nyelvi programjaink a Brightoni Egyetem tágas Moulsecoomb campusán zajlanak. Moulsecoomb két mérföldre északra található Brighton városközpontjától. A campus kapcsolódással rendelkezik a szomszédos Moulsecoomb vasútállomással, gyakori buszjáratokkal és kerékpársávokkal.

• 5 tanterem
• Maximum 15 fős tanulócsoportok
Létesítmények: Recepció, diáktársalgó, kert, szabadtéri udvar, étterem és kávézók
• Távolság a városközponttól: 25 perc busszal

Sprachaffe Brighton angol nyelviskola elhelyezkedése

Brightoni angol nyelviskolánk a legjobb helyen, a tengerparton helyezkedik el. A közelben található a Brighton-Pier (Brighton-móló), a Churchill Square bevásárlóközpont, a Royal Pavilion Palace (Királyi Palota) és természetesen a strand. Ezenkívül a kollégium is csak néhány percnyi sétára van a Sprachcaffe iskolájától.

Az angol nyelviskola egy hátsó udvarral rendelkező elegáns épületben található. A nyelvórák előtt és után diákjaink a számukra rendelkezésre álló közösségi teremben tölthetik idejüket. Brightoni iskolánkban ezenkívül ingyenes internethasználatot biztosítunk diákjaink számára. Végül, de nem utolsó sorban délutáni és hétvégi programokat is szervezünk a nyelvtanfolyamok résztvevőinek.

Szabadidő Brightonban

Brightonban nagyon sok szabadidős lehetőség vár. Érdemes városnézéssel kezdeni, ennek során felfedezheted a város történelmi emlékeit. Tekintsd meg a Royal Pavilion-t vagy kószálj a városközpontban és kukkants be a kis utcácskákban megbúvó üzletekbe. Brighton rengeteg lehetőséget kínál: itt mindenki kedvére strandolhat, röplabdázhat vagy megkóstolhatja a frissen grillezett finomságokat.

A Sprachcaffe brightoni angol nyelviskolája változatos programokat szervez diákjai számára: kirándulásokat, ismerkedő-, és búcsúbulikat, tematikus esteket, kocsmatúrákat, tengerparti bulit, sportolási lehetőségeket. Iskolánk kulturális programokról is gondoskodik: a színház-, és mozilátogatásokon kívül a Royal Pavilion-t vagy a Brighton Museum-ot is megtekinthetik diákjaink. Nyelviskolánk ezenkívül a következőket ajánlja:

Egész napos kirándulások az alábbi helyekre:

 • London
 • Oxford
 • Cambridge
 • Bath
 • Stonehenge
 • Leeds Castle
 • Canterbury
 • Shakespeare Stradfor - ja
 • Wight szigete
 • Windsor Kastély
 • Hampton Court (VIII. Henrik palotája)

Félnapos kirándulások az alábbi helyszínekre:

 • Musical előadások a londoni west End-en (pl.: Az Oroszlánkirály, A nyomorultak, stb.)
 • Lewes (old English kisváros, dombján egy norman kastély)
 • Alfriston
 • Rottingdean (hagyományos angol falu)
 • a Cuckmere völgy
 • Beachy Head és Seven Sisters (csodálatos tengerparti látképek)

Angol nyelvtanfolyam Brightonban

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így megspórolható a helyszínen ezzel eltöltendő idő.

Az angol kurzus hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja, hogy elvégezte az angol nyelvtanfolyamot .

Esther és Rachele testvérpár, akik Brightont választották úti céljuknak. A világ különböző tájairól szereztek barátokat és sokat fejlődött angoltudásuk is. Örülnek, hogy a Sprachcaffét választották.

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Jeanette azért jött Brightonba, hogy továbbfejlessze angoltudását és igencsak meglepte a Sprachcaffe csapatának felkészültsége és az órák minősége. A tanárok szerinte mindent megtettek, hogy jól érezze magát.

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Gizem Brightonban töltött kirándulása minden elvárását felülmúlta. Egy percig sem volt oka aggodalomra és elmondása szerint minden tökéletes volt a Sprachcaffe brightoni nyelviskolájában.

>>Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Brightonban

Brightoni iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk angol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. Az angol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását te határozod meg. A Sprachcaffe brightoni tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Brightoni iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk a brightoni angol nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak a nyelvtanulással.

Nálunk a gyorsan és hatékonyan sajátítod el a nyelvet annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva angolul kommunikálsz és órák után is anyanyelvi környezetben tartózkodsz. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és elmélyül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek diákjainknak.


Szállás Brightonban

Brightonban különböző szálláslehetőségeket kínálunk diákjainknak. Mindenki kiválaszthatja azt, ami igényeinek leginkább megfelel. Célunk, hogy Brightonban mindenki otthon érezze magát!

Bármelyik típusú szállást választod, mindenhol megvan a lehetőséged arra, hogy kapcsolatba kerülj másokkal és használd a nyelvet. A helybeli és külföldi csoporttársakkal folytatott beszélgetések során a nyelvórákon tanultakat rögtön gyakorlatban is alkalmazhatod, ezért különleges a Sprachcaffe.

Brightonban az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Egyetemi kollégium

✔ A kampusz területén
✔ Teljes ellátás
✔ Saját fürdőszoba
✔ Wi-Fi

Részletek

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 45 perc gyalog vagy busszal

Részletek

Az apartman annak megfelelő, aki a lehető legolcsóbb megoldást keresi és szívesen osztozik a szobán más diákokkal. Az apartmanok különböző helyeken találhatók a városban.

A Sprachcaffe brightoni kollégiumának egy gyönyörű, Viktória-korabeli épület ad otthont, nagyméretű belső kerttel és tágas társalkodóval. Ez az épület a legendás West Pier-rel szemben helyezkedik el. Az épület központi fekvésének köszönhetően a tengerpart, a városközpont és a fontosabb látványosságok könnyen, gyalog elérhetők. Az épületben étterem (erről bővebben itt) és pub található. A több mint 40 felszerelt szobával rendelkező kollégiumban minden ízlés számára megfelelő szállást kínálunk.

Bejelentkezés: 17:00 -tól
Kijelentkezés: 09:00 -tól


Szabadidő Brightonban

Szabadidős programok

Brighton kisváros Anglia déli tengerpartján. Sokféle szabadidős tevékenységet biztosít a látogatóknak. Az egykori halászfalu híres fesztiváljairól, élénk közösségi életéről, a Brighton Pier-ről, szóval itt biztosan nem fogsz unatkozni.

Tengerparti fekvésének köszönhetően többféle sportolási lehetőség közül választhatsz, szárazföldön és vízen egyaránt, például kocogás a csodaszép parti sétányon vagy biciklitúrák a városban és környékén.

Kirándulásaink alkalmával megismerheted Anglia másik oldalát. Ellátogathatsz Windsorba vagy akár Cambridge-be is. Az estéket érdemes a mólón tölteni, ahol mindig zajlik az élet. Számos étterem, bár és kávézó található itt. Kipihenheted a nap fáradalmait és cseveghetsz újdonsült ismerőseiddel. Nemzetközi turistákkal és helyiekkel is lehetőséged lesz találkozni itt.

Látványosságok Brightonban

The Royal Pavilion: Fedezd fel az egykori királyi rezidenciát, amely jellegzetes indiai ihletésű építészetéről és pazar belső tereiről ismert. A Royal Pavilion látogatása bepillantást enged Brighton királyi történelmébe és építészeti nagyszerűségébe.

Brightoni tengerpart: Pihenj, napozz, lazulj a Brighton Beach kavicsos partjain. Kellemes séta vár az ikonikus tengerparti sétányon, kávézókkal, bárokkal és üzletekkel vegyesen, vagy ússz egy kicsit a La Manche csatorna csillogó vizében.

Brightoni móló: tapasztald meg a Brighton Pier élénk hangulatát, amely számos szórakozási lehetőséget tartogat, játéktermeket és hullámvasútnak is otthont ad. A Brighton Pier a klasszikus vásári attrakcióktól kezdve, az izgalmas panoráma kilátásig, számos szórakoztató tevékenységgel is vár.

The Lanes: Sétálj Brighton történelmi negyedének keskeny utcáin, amely üzletek, butikok és kávézók eklektikus keverékéről ismert. Merülj el a bájos kirakatokkal, kézműves üzletekkel és nyüzsgő utcai művészettel szegélyezett kanyargós utcák labirintusában.

Brightoni kikötő: Fedezd fel a nyüzsgő kikötőkomplexumot, ahol számos szabadidős tevékenységet próbálhatsz ki, legyen az vásárlás, vagy vízi sportok. Tégy egy festői hajótúrát a tengerparton, vagy étkezz a szabadban az egyik vízparti étteremben, ahonnan panorámás kilátás nyílik a kikötőre.

Brighton Fesztivál: Merülj el a város művészeti és kulturális életében a híres, éves Brighton Fesztiválon. A zenét, színházat, táncot és vizuális művészeteket is magában foglaló változatos rendezvényprogramot kínáló fesztiválon megtapasztalhatod Brighton pezsgő kulturális, művészeti, közösségi életét.

Brighton ételei: Vesd bele az ízlelőbimbóid Brighton virágzó kulináris életébe is, itt ugyanis rengeteg étterem, kávézó, bisztró kínál változatos konyhát a világ minden tájáról. Az ínyenc tenger gyümölcseit kínáló éttermektől a különleges villásreggeli-helyekig és a hangulatos gasztropub-okig Brighton minden ízlést kielégít.


Árak és szolgáltatások

Csomagáraink minden nélkülözhetetlen elemet tartalmaznak a nyelvi utazáshoz. Nem kell számolgatnod. Az árakat megtalálod a táblázatban. Plusz kiadást az indulási időpontjától függő szezonális felárak jelentkezhetnek.

Jelentkezz oldalunkon keresztül!

A külföldi nyelvtanfolyam árának meghatározáshoz válassz kurzust, elhelyezést és kezdési dátumot. Ezután máris láthatod a választott csomag árát.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel válaszolunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!