Mennyire tudsz angolul?

Az angol már régóta az első számú nemzetközi nyelv - többé-kevésbé a világ minden táján beszélik. A nagy kérdés ezért nem is az, hogy beszélsz-e angolul, hanem, hogy mennyire jól tudsz valójában?
Az angolt ma szerte a világon használják, minden kontinensen, minden országban és minden régióban akadnak olyanok, akik ismerik. A ma beszélt nyelv sokat fejlődött kialakulása óta és számtalan dialektusa alakult ki olyan országokban, mint Pakisztán, Nigéria, Dél-Afrika, a Karib-térség, Európa egyes részei és természetesen Észak-Amerika, valamint Ausztrália. Ha Shakespeare élne, kétségtelenül meglepődne azon, hogy ilyen sokféle angol akcentus létezik ma. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen nyelvi szinten vannak angolból. Egyesek jól értik a beszélt nyelvet anélkül, hogy helyesen tudnának írni, míg mások kívülről tudják a nyelvtani szabályokat, anélkül, hogy képesek lennének mondatalkotásra. Nehéz tudatosítani azt, hogy milyen szinten állunk, de ez sokat segíthet a fejlődésünk mérésében.
A Sprachcaffe online magazin ezzel az online angol teszttel segít neked nyelvtudásod felmérésében. Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy írásbeli angol teszt, a beszédkészséget tehát nem méri.