2 hét 1088 £-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam Londonban

Angliai nyelvtanulás szempontjából London klasszikusnak számít. Nem kérdés, hogy ez a világváros mindenki számára tartogat valamit. Tanulj angolul Londonban és fedezd fel a tipikus brit nagyvárost!

Egy biztos: Londonban nem lehet unatkozni! Ez a város az kiváló angol nyelvtanfolyamok mellett kulturális programok százezreit kínálja. London nem csak a színházba járók paradicsoma, a táncoslábúak is megtalálhatják a nekik való klubot. Múzeumok sokasága várja a kultúrára éhezőket, aki pedig valódi ínyencségre vágyik, a világ bármely tájának étlapjába belekóstolhat London éttermeiben. A nyári hónapokban diákjaink a helyi parkokban tölthetik szabadidejüket, ahol  sétálni, kerékpározni, focizni és teniszezni is lehet. A Sprachcaffe londoni nyelviskolája az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokkal is várja diákjait, melyek során az iskolán kívül a hétköznapokban tovább gyakorolhatják a nyelvet.

Előnyös elhelyezkedés

Kultúra, történelem, világhírű látványosságok és mozgalmas nagyárosi élet egy helyen

Nemzetközi környezet

Ismerj meg új embereket a világ minden tájáról és szerezz új barátokat!

Kikapcsolódás

Városnézés, múzeumlátogatás, ételkóstolás, shopping és sok egyéb lehetőség vár

 

Változatos kínálat

A nyelvi tábor kapuja kezdő és haladó nyelvtanulók előtt egyaránt nyitva áll

Bárhol sétálsz Londonban, szebbnél szebb látnivalók tárulnak eléd. A város szívében, a parlament tetején megcsodálhatod a híres Big Ben-t, megnézheted, hogy nyílik ketté és emelkedik fel magasabb hajók számára a Tower hídja. Nem hagyhatod ki a Buckingham palota előtti őrségváltás ceremóniáját sem, mely néhány percre régi idők hangulatát varázsolja eléd. A London Eye-ról csodálatos kilátás tárul a városra, és - ha már itt vagy, nincs messze Shakespeare Globe színháza sem. Az angol nyelvtanfolyam mellett lehetőséged lesz bennfentesként felfedezni ezt a világváros.

Napjainkban az angol nyelvtudás mindenki számára elengedhetetlen. Londoni angol nyelvtanfolyamaink közül mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelőt. Az általános angol nyelvtanfolyam mellett elég szabadidőd marad felfedezni a város. A délutáni angol nyelvtanfolyam költségkímélő kurzus nem csak későn kelőknek. Az intenzív angol nyelvtanfolyam ideális azoknak, akik minden idejüket angol nyelvtudásuk fejlesztésére fordítanák. Az egyéni angol nyelvtanfolyam a leghatékonyabb megoldás. Hosszútávú angol nyelvtanfolyam és nyelvvizsga előkészítő angol nyelvtanfolyam vár azokra akiknek speciális céljaik vannak a külföldi nyelvtanulással. Londoni nyelviskolánk a British Council és az Education UK által akkreditált intézmény.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Londonba?
Az angol kurzus Londonban különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Az tanítás anyanyelvi oktatók vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre, továbbá az itt töltött idő alatt felfedezhetik Európa egyik legizgalmasabb metropoliszát. Csodáld meg London látnivalóit a London Eye-t vagy a Towert. Az angliai nyelvtanfolyam életre szóló befektetés, miközben lehetőséged nyílik arra is, hogy megismerj egy egyedülálló várost és új barátokat szerezz. Ugorj be egy helyi bodegába és kóstold meg a híres fish 'n' chips-et mielőtt ellátogatnál a London Aquariumba vagy a Madame Tussauds Múzeumba. Utazz velünk még idén!

Londoni nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

London felnőtteknek

Londoni nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

London fiataloknak


Angol nyelviskola Londonban

Sprachcaffe londoni angol nyelviskola

Az angol nyelviskola Londonban
 kilenc tágas és jól felszerelt tanteremmel várja a diákokat. Szabadidejüket a társalkodóban tölthetik, ahol kávéautomata is található. Londoni nyelviskolánkban diákjaink mind cambridge-i ,mind egyéb szakmai nemzetközi nyelvvizsgákra is felkészülhetnek.

Az angol nyelviskola Londonban az alábbi szolgáltatásokat nyújtja diákjainknak:

  • Recepció
  • Belső kert a pihenni vágyók számára
  • Számítógépterem ingyenes internethasználati lehetőséggel
  • Közösségi terem angol nyelvtanuláshoz vagy pihenéshez
  • Könyvtár ill. tanulószoba

Londoni angol nyelviskolánkban nyelvtanfolyamok széles választékát kínáljuk. A maximális csoportlétszám 15 fő.

Londoni nyelviskola elhelyezkedése

Londoni angol nyelviskolánk Ealing nyugati részén helyezkedik el. Innen 5 perc alatt elsétálhatunk az Ealing Broadway nevű metrómegállóhoz. Az angol nyelviskola közelében több üzlet, étterem, pub és bevásárlóközpont található. A Sprachcaffe angol nyelviskola Londonban is tipikusnak mondható viktoriánus épületben kapott otthon és 10 tanteremmel várja a diákokat.

A Sprachcaffe londoni nyelviskola közelében egy park terül el. Nem véletlen, hogy Ealing-et London zöld oázisaként tartják számon. Ebben a csodálatos zöld parkban diákjaink a nyelvórák után kellemesen tölthetik szabadidejüket, kikapcsolódhatnak.

Az apartmanok az londoni nyelviskolától 15-20 perc sétányira vannak (autóval 5-10 perc). Mind a városközpont mind a Heathrow repülőtér tömegközlekedéssel 20 perc alatt elérhető.

Szabadidő Londonban

Egy biztos: Londonban, Anglia leghíresebb városában nem lehet unatkozni! Elmehetsz várost nézni London egyedi piros buszain, belekóstolhatsz a város nemzetközi ízeibe, vagy akár kereshetsz egy óriási angol parkot ahol órákat tölthetsz sétálással és az ott élő növények, állatok megfigyelésével.
A londoni angol nyelviskolában dolgozó kollégáink szívesen segítenek a programszervezésben és az iskola kínálatában is szerepelnek különböző szabadidős lehetőségek.

Nem érdemes kihagyni a Madame Tussaud's múzeumot, a National Gallery-t, a Big Ben-t és a Trafalgat Square-t. Londonban végtelen lehetőség vár!

A divat kedvelői számára London, a divat valódi fővárosa, a legjobb célpont. A King's Road, az Oxford Street és a Soho vagány negyede kimeríthetetlen forrásokkal várja azokat, akik ruhatárukat szeretnék felfrissíteni.

A sport fanatikusainak talán szerencséjük lesz, és megnézhetik a Premier Ligát a világhírű Wembley Stadionban.

Esténként pedig London legmenőbb klubjai és bárjai közül mindenki kiválaszthatja azt, mely ízlésének leginkább megfelel.

A londoni nyelviskola kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a belváros különböző helyszíneit gyorsan és könnyedén elérhetik, mégis nyugodt környezetben fejleszthetik nyelvtudásukat.


Angol nyelvtanfolyamok Londonban

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így megspórolható a helyszínen ezzel eltöltendő idő.

Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap, amely tanúsítja a kurzuson való részvételt.

Annette kellemes tapasztalatokkal gazdagodott és rengeteget fejlődött. Nagyon kedvesnek találta diáktársait, a tanárokat és vendéglátóit is.

>> Olvasd el az élménybeszámolót

Guiherme londoni iskolánkban tanult, nagyon jól szórakozott az órákon, és egy nagy család tagjának érezte magát.

>> Olvasd el az élménybeszámolót

Federica azért utazott Londonba, hogy fejlessze angoltudását. Két különböző tanfolyamra iratkozott be és mindegyikkel elégedett volt.

>>Olvasd el az élménybeszámolót

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Londonban

Londoni iskolánkban minden nyelvi szinten indítunk angol nyelvtanfolyamokat a teljesen kezdőtől a haladóig. Az angol nyelvtanfolyam hosszát és intenzitását tanulóink határozzák meg. A Sprachcaffe londoni tanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Londoni iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Maxi Csoportos Esti/Reggeli tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 18

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ FCE, CAE vagy IELTS
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 15

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe egy igen hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki. Stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtjuk diákjainknak a londoni angol nyelvtanfolyamon. Emellett változatos és naprakész tananyagokat bocsátunk minden tanulónk rendelkezésére, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak és fejlesszék nyelvtudásukat.

Annak köszönhetően, hogy tanulóink kezdettől fogva angol nyelven kommunikálnak és a kurzuson kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodnak, gyorsan és hatékonyan sajátítják el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők és munkájukat hivatásnak tekintő tanárok. A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal a szabadidő megtervezésében is szívesen segítenek diákjainknak.


Szállás Londonban

A nyelvi utazás során a szállás is fontos része a csomagnak. Szükség van egy helyre, ahol diákjaink kipihenhetik magukat egy hosszú, élményekkel teli nap után, átgondolhatnak mindent, amit tanultak és tapasztaltak.

Célunk, hogy Londonban mindenki jól érezze magát. Mind az apartmanban, mind vendéglátó családnál lehetőséged nyílik arra, hogy a helybeliekkel és a többi tanulóval angolul kommunikálhass és gyakorlatba ültesd az órán szerzett ismereteket.

Londonban az alábbi szálláslehetőségeket ajánljuk:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: 20-35 perc gyalog vagy busszal

Részletek

Vendéglátó család

Vendéglátó családoknál lakva a tanulóink megtapasztalhatják az angliai családok életet és gyakorolhatják a nyelvet is. A tanulóknak egy vagy kétágyas szobájában íróasztal valamint szekrény is található.

Munkatársaink minden egyes családot meglátogattak, minden egyes család biztonságos, kellemes környéken él.

A lakás felszereltsége:

• Egy vagy kétágyas
• Közös fürdőszoba
• Közös konyha
• Távolság az iskolától: 20-35 perc gyalog vagy tömegközlekedéssel
• Távolság a városközponttól: 30 perc tömegközlekedéssel
• Ingyenes Wifi

Érkezés a szállásra: vasárnap 9:00 és 20:00 óra között
Távozás a szállásról: szombat 6:30 és 13:00 óra között
Ellátás: opcionális

Kérjük ügyeljenek a bejelentkezési időpontokra:

Vendéglátó család: 9:00 - 22:00


Szabadidő Londonban

Szabadidős programok

A Temze-parti világváros számtalan látnivalóval vár. Londonban a modern stílus és az antik időkig visszanyúló történelmi múlt alkotásai jól megférnek egymás mellett - ennek is köszönheti sajátos hangulatát.

Látogass el a Buckingham palotához, ahol a királyi család lakik, barangolj a Hyde Parkban és nézd meg a Big Ben-t, mielőtt felülnél egy körre a London Eye-ra. Ne hagyd ki a világhírű Madame Tussauds múzeumot sem és Notting Hill-be is érdemes ellátogatnod.

Kezdd a vásárlást a Piccadilly Circus-on és szórakozz este a számtalan pub valamelyikében. London éjszakai élete végtelen lehetőségeket tartogat: fesztiválok, színház, klubok stb.

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a Harry Potter Stúdió kirándulásunk alkalmával, Londonban.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

  • Utószezon: 27/03/2024 és 16/10/2024
  • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.


Árak és szolgáltatások

A Sprachcaffe csomagárai tartalmazzák a tökéletes nyelvi utazáshoz szükséges szolgáltatásokat. Nem kell kalkulálni, minden ár egy helyen. Azt ellátást és az indulási időpontot is rád bízzuk.

Foglalj hamar online, nehogy lemaradj!

Döntsd el mikor utaznál, milyen tanfolyamtípus felel meg igényeidnek és válaszd ki a kedvedre való elhelyezést. Online foglalási rendszerünkkel bármikor leadhatod igénylésed.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!