Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanulás Angliában

Az angol nyelvtanulás legautentikusabb helyszíne mellett döntenek azok, akik az angliai nyelvtanulást választják. Az angol nyelvtanulás Angliában egyszerű és hatékony, mert a nyelvtudást szinte a levegővel egyszerre szívhatod magadba. A nyári vakáció és tanfolyam kombinációja összeköti a kellemes a hasznossal. 

Az angol tanulás Angliában segíthet azoknak,  akik még csak ismerkednek a nyelvvel, ugyanakkor azok számára is előnyös, akik meglévő nyelvtudásuk elmélyítésére törekednek. Az angol nyelvtanfolyam igen, népszerű, mivel ma már több száz millió ember beszéli nyelvet és jelentősége a szakmai- és magánéletben egyaránt kétségtelen.

Az angol nyelvi utazás iránt érdeklődők több angliai nyelviskola közül választhatnak. Két városban tanulhatsz: angol nyelvtanfolyam a nyüzsgő Londonban és a tengerparti Brightonban. Nálunk mindenki megtalálja azt a helyet, ami a számára leginkább megfelelő külföldi angol nyelvtanuláshoz szükséges. Programjaink keretében az angol nyelvtanulás mellett másra is lehetőség nyílik: megismerheted az ország történelmét, bepillanthatsz változatos kultúrájába, hódolhatsz a művészeteknek, vagy belevetheted magad az éjszakai életbe.

Nyelviskoláink Angliában

Tanulj Angliában! A Egyesült Királyság a kellemesen csengő brit angol szülőhazája, és az általánosan elfogadott kiejtés otthona. A nyelvtanulás Angliában sokkal hatékonyabb, mintha otthon görnyednél a könyvek felett. Az angol nyelvi utazás azért különleges, mert a nyelviskola mellett fantasztikus kirándulási lehetőséget is kínál- Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz, belekóstolhatsz a brit kultúrába és megismerheted az ország hagyományait.

Valósítsd meg álmaid a divat és a kultúra metropoliszában, Londonban, vagy a lazulj a délnyugati fürdővárosban, Brightonban. Ilyen csodálatos környezetben észrevétlenül megtanulod a nyelvet! Ezenkívül számos lehetőséged nyílik arra, hogy kirándulásokat tegyél a környező városokba, és megismerd Anglia különleges látnivalóit, történelmi emlékeit.

Általános információk Angliáról

  • Neve: Egyesült Királyság
  • Terület: 244.820 km²
  • Népesség: 61.000 millió lakos
  • Főváros: London
  • Államforma: Alkotmányos Monarchia
  • Hivatalos nyelv: Angol, skót, walesi, ír
  • Valutaneme: Angol font
  • Vallás: Keresztény (70%), muszlim (3%), hindu (1%)

Miért érdemes angol nyelvtanulás céljából Angliát választani?

Az angol nyelvtanulás Angliában nem csupán egy nyelvtanfolyamot jelent, hanem lehetőséget biztosít egy csodálatos ország felfedezésére is. Válaszd a pezsgő és változatos fővárost, Londont, vagy a népszerű tengerparti várost, Brightont. Bármelyik mellett döntesz is, élményekkel teli nyelvi utazásra számíthatsz! Az angliai nyelvtanfolyam ideje alatt többet megtudhatsz a brit kultúráról, szokásokról és megismerkedhetsz az emberekkel. Kívülről - belülről megismerheted a "pubok" és a fish'n' chips országát, az angol humor és a piros telefonfülke földjét.

Lapozd át legújabb katalógusainkat

✔ a legjobb ajánlatok ✔ árak és időpontok ✔ Vonzó úti célok INGYENES online katalógus