2 hét 3570 CAD-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Vesd bele magad a nyárba és takaríts meg most: Nyári kedvezmények! 🏖️🌊

Exkluzív nyári kedvezmények várnak ✈️. Pörgesd fel az idei nyarad Brighton -ban ☀️ Tekintsd meg kedvező ajánlatunkat

Biztosítsd be a helyed most!

Angol nyelvtanfolyam Vancouverben

Angol nyelvtanfolyam Kanadában - feledhetetlen kirándulás és hatékony nyelvtanulás egyszerre! a Sprachcaffe nyelviskola Vancouverben előnyös elhelyezkedésének köszönhetően igen népszerű úti cél nyelvtanulóink számára: csak pár percre található az ismert bevásárló utcától, a a Robson Street-től és a közelben található a Stanley Park is. A helyiek is szívesen útba igazítanak, ha a város felfedezésére indulnál, legyen szó egy kiadós sétáról, biciklizésről vagy hajókázásról.

Az iskola pontosan a West Pender és a Bute kereszteződésében található. A környéken számos kávézó, étterem, söröző, bár, bank és üzlet sorakozik. Mi másra lehet szükséged a mindennapi kényelemhez? Ha meguntad a nyüzsgő várost egy fáradt nap után érdemes kikapcsolódni a Stanley Parkban, amely gyönyörű természettel és csodaszép kilátással várja a diákokat. Vancouverben végtelen szabadidős programkínálatból választhatsz. A Sprachcaffe vancouveri nyelviskolája az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokat is szervez, így az órák után is gyakorolhatod a nyelvet, szórakozás közben.

Multikulturális

Vancouver Kanada egyik legszebb városa, sok kultúra kölcsönhatása során nyerte el mai formáját

Központi elhelyezkedés

Iskolánk a belvárosban található, innen egyenesen indulhatsz a látványosságok felfedezésére

Látnivalók

Stanley Park, Vancouver Aquarium, Science World, Botanical Gardens, English Bay és a lista folytatódik

Ismerkedés

Szerezz új ismerősöket, barátokat a tanfolyam résztvevői közül és a szabadidőd sem kell egyedül töltened!

A kanadai angol nyelvtanfolyam alatt mindenképpen érdemes felfedezni Vancouvert, mert a város mindenkinek tartogat érdekességeket. Imádod a természetet? Tegyél egy kihívást jelentő sétát a Capilano függőhídon vagy a Vancouver Aquariumban. Ha inkább a kultúra és a művészetek iránt érdeklődsz, különböző múzeumok és galériák közül választhatsz.

Foglalj angol nyelvtanfolyamot és tapasztald meg a 2010-es Téli Olimpia és paralimpia fogadóvárosának egyedülálló hangulatát. Vancouver a harmadik legnagyobb város Kanadában és itt él a legtöbb ember az ország nyugati régiójában. A városban sokféle nemzetiség keveredik, ez biztosítja a multikulturális közeget. Mindez ideális helyszínné teszi a várost a külföldi angol nyelvtanfolyam résztvevői számára.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Vancouverbe?

Az itt töltött idő alatt megismerheted a világ legélhetőbb városát és angol nyelvtudásod napról-napra javulni fog anyanyelvi oktatóinknak köszönhetően. 

Ha eleged van a betondzsungelből, pár perc alatt elmenekülhetsz a természetbe, sétálhatsz egyet valamelyik parkban vagy hegyi túrára mehetsz a környéken. Az angol nyelvtanfolyam Vancouverben életre szóló befektetést jelent, hiszen nem csak nyelvet tanulsz, hanem megismered Kanadát és új kapcsolatokat szerzel.

Fedezd fel a vancouveri angol nyelvtanfolyam számtalan előnyét és izgalmát!

Vancouveri nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Vancouver felnőtteknek

Vancouveri nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Vancouver fiataloknak


Angol nyelviskola Vancouverben

Sprachcaffe Vancouver - a nyelviskola

Az angol nyelviskola Vancouverben modern és jól felszerelt tantermekkel vár. Az iskola a következő szolgáltatásokat nyújtja a diákoknak:

  • 10 kényelmes és légkondicionált tanterem
  • Ebédlő konyhával
  • Számítógépterem, internettel és WIFI-vel
  • Tanulószoba tananyagokkal a diákok rendelkezésére áll

A Sprachcaffe vancouveri angol nyelviskola többféle angol nyelvtanfolyamot indít. A maximális csoportlétszám 14 fő, mely hozzájárul a hatékony nyelvi fejlődéshez.

Angol nyelviskolánk elhelyezkedése Vancouverben

Az iskola Vancouver belvárosában található. A legközelebbi buszmegálló csak pár lépés és 5 perc a Sky Train megálló. A Stanley Park és a város fő látnivalói is elérhetők pár perc alatt busszal. A Robson Street Vancouver legnépszerűbb bevásárló utcája csak pár sarokra van. A diákok a tantermek ablakából láthatják az óceánt és a környező hegyeket.

Vancouver majdnem összes látnivalója sétálva vagy tömegközlekedéssel megközelíthető.

Szabadidő Vancouverben

Vancouver számtalan szabadidős programot kínál a látogatóknak. A programok sora szinte végtelen.

Kollégáink az angol nyelviskolában készséggel állnak a diákok rendelkezésére, hogy segítsenek a szabadidő megszervezésében. Az angol nyelviskola is szervez különböző programokat a városnézéstől a múzeumlátogatáson, színházon át a film estig. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy nemzetközi diákokkal találkozz és új barátokra lelj.


Angol nyelvtanfolyam Vancouverben

Az angol nyelvtanfolyam első napján tanulóink szintfelmérő tesztet töltenek ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket.

A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető, így időt spórolhatsz. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap.

Ana véletlenül fedezte fel a Sprachcaffét, nagyon tetszett neki a nyelviskola épülete és be is iratkozott hozzánk

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Silvana nagyon megkedvelte a tanárokat és tanulótársait is, feledhetetlen élményben volt része Vancouverben

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Wissarut angoltudásán akart csiszolni Vancouverben és annyira szerette az órákat, hogy minden nap ezeket várta a legjobban 

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Vancouverben

Vancouveri iskolánkban minden nyelvi szinten kínálunk angol nyelvtanfolyamokat, így teljesen kezdők és profik is jelentkezhetnek.

Az angol nyelvtanfolyam hosszát tanulóink határozzák meg. Naponta 2, 4, 6 vagy 8 tanórában diákjaink gyorsan és hatékonyan elsajátíthatják az angol nyelvet. Nyelvtudásukat az órán kívül is fejleszthetik és próbára tehetik a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe vancouveri angol nyelvtanfolyamain diákjaink több héten vagy akár több hónapon át is részt vehetnek!

Vancouveri iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív angol tanfolyam tanulmányi célokra

✓ 30 tanóra hetente (1 tanóra = 45 perc)
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk a részvételt biztosítani.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe olyan hatékony nyelvtanítási módszert dolgozott ki, amely során a tanulás könnyed és spontán módon következik be. A vancouveri angol nyelvtanfolyamon változatos tananyaggal, kreatív feladatokkal és sok vidám órával várunk. 

Kezdettől fogva angol nyelven kommunikálsz majd és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz, így biztos lehetsz benne, hogy gyorsan megtanulod a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerülnek.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült anyanyelvi tanárok dolgoznak.  A nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és naprakész információkkal látnak el minden témában.


Szállás Vancouverben

Ahhoz, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam sikeres legyen, szükség van megfelelő szállásra, ahol diákok kipihenhetik a nap fáradalmait és nyugodt környezetben feldolgozhatják az élményeket. Vancouverben többféle szálláslehetőség várja a diákokat, melyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Választhatnak vendéglátó családos vagy kollégiumi elhelyezés között.

Bármelyik elhelyezést választod, számtalan alkalmad lesz arra, hogy a tanórán kívül is gyakorold az angol nyelvet és elmélyítsd az angol nyelvtanfolyamon tanultakat. Miközben nyelvtudásod fejlődik, új emberekkel is megismerkedhetsz a világ minden tájáról.

Bővebb információ az egyes szállástípusokról alább:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 30-90 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Önellátás
✔ Fürdőszoba és kis konyha, tv
✔ Távolság az iskolától: max 30 perc tömegközlekedéssel

Részletek


Szabadidő Vancouverben

Szabadidő

Az észak Hollywoodja sokféle programmal várja a nyelvi utazókat! Váráslás, éjszakai élet, városnézés vagy sport: Vancouver mindenkinek nyújt megfelelő programot.

Az egyik legkedveltebb kirándulóhely és a környék legfontosabb látnivalója a North Shore Mountains. Itt tulajdonképpen egész évben lehet síelni. Ezen kívül túrázhatsz is a lélegzetelállító természeti környezetben, csodálatos hegyek között. Minden perc feltölt és pihentet!

Vancouver belvárosában is különféle programok csábítják a látogatókat. Az Aquarium a maga 400 állatfajával a legnagyobb akvárium Kanadában. A Vancouver Lookout 130 méter magas tornyából csodás kilátás nyílik a városra. A Capilano Suspension Bridge 70 méter magasan szeli át a Capilano folyót és szintén kiváló turisztikai célpont.  Ha szívesen vonulsz vissza a városból a természetbe, a Stanley Park ideális választás, ha pedig a nyüzsgő belvárosra vágysz, azt is megkaphatod Vancouver központjában.

A vásárlás kedvelőinek a Robson Streetet ajánljuk, ahol szó szerint minden kapható. Számtalan üzlet, és bevásárlóközpont vár, különböző árfekvésekkel.

A vancouveri éjszakai életet is érdemes kipróbálnod: az iskola közelében sokféle bár, étterem, kávézó és pub található.


Árak és szolgáltatások

Gondosan összeállított csomagáraink már tartalmazzák a legalapvetőbb szolgáltatásokat. Válaszd ki táblázatunkból a neked megfelelő nyelvtanfolyamot, az időtartamot, a legszimpatikusabb szálláslehetőséget (vendéglátó család vagy kollégium) és máris láthatod a nyelvi utazás költségeit.

Foglalj egyszerűen online!

Az árak nem tartalmazzák a tankönyveket. Ezeket a helyszínen az iskolában tudod majd beszerezni.

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!