2 hét 1168 £-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél.

Felnőtteknek | Fiataloknak

Angol nyelvtanfolyam London Ealing-ben felnőtteknek

London egy igazán dinamikus főváros amely a történelmi mélységek és a villódzó modernitás között vibrál. Ez egy olyan gigantikus metropolisz amelyben a világ minden tájáról érkezett emberek élnek, így nem csak a brit hagyományokkal és gyökerekkel találkozhatsz, de számos más kultúra képviselőjével is. London divatteremtő, a főbb irányzatok, trendek szülő és nevelőotthona, divatos üzletek, klubok, kulturális, zenés, művészeti események sokasága vár.

Iskolánk Ealingben, London nyugati részén található, egy békés lakónegyedben. Autentikus London élmény vár, rengeteg látnivalóval: múzeumok, kiállítások, kultikus építészeti érdekességek, koncertek, színház, a művészetek összes ága, kulturális események, és az emberi tevékenységi területek mindegyikét megtalálod. Az ikonikus emeletes buszok, piros telefonfülkék, és számtalan olyan látnivaló amelyet egy életben legalább egyszer mindenkinek látnia kell.

Remek elhelyezkedés

Nyugat-London egyik kiváló a 'Queen of Suburbs'-ként (Külvárosok királynője) ismert lakónegyedében. Remek megközelíthetőséggel a Heathrow repülőtérről és London központjából. A városközpont metróval érhető el.

Multikulturalitás

Légy részese olyan nemzetközi összetételű nyelvtanuló csoportoknak amelyeknek tagjai a világ minden részéről érkeztek. A tapasztalt oktatók, a multikulturalitás és a kommunikáció egyvelege, hatékony nyelvtanulási módszert hoz létre.

Tanítás

Az órákon nyelvtan, fonológia, szókincs gyakorlás, kulturális és társadalmi témák is várnak, a hangsúly pedig a kommunikáció alapú tanuláson lesz. A beszéd centrikus, élmény alapú oktatási módszer sokkal hatékonyabb a klasszikus nyelvtanuláshoz képest.

Tanfolyam kínálat

Lehetsz teljesen kezdő, vagy haladó, minden nyelvi szinten vannak nyelvtanfolyamjaink. Fedezd fel a tudásodhoz, személyedhez leginkább illeszkedő nyelvtanfolyamot. Arra az esetre is létezik megoldás, ha gyorsan van szükséged nyelvtudásra.


Mi teszi London Ealing helyszínünket különlegessé?

Iskolánk Ealing szívében, egy történelmi viktoriánusépületben található, éttermekkel, üzletekkel körülvéve. Ealinget gyakran jellemzik a 'Queen of suburbs' vagyis "külvárosok királynője", kifejezéssel,
annyira kellemes és élhető városrész.

A csendes lakónegyedben található iskola 30 perces metróútra van a Heathrow repülőtértől, a városközpont pedig sétálva is megközelíthető ahol már a maximális fordulatszámú város, esszenciája vár.

A tanórák kommunikáció alapúak, tartalmaznak csapatmunkát és interkulturális tevékenységeket is. A létesítményekben 10 tanterem, barátságos recepció szolgáltatás, szabadtéri ülőhelyek, társalgó és számítógépes sarok is található. A kis létszámú, maximum 15 fős csoportlétszám biztosítja a személyre szabott figyelmet. Az 1990-ben alapított iskola a British Council által is akkreditált.

A városközpont 40 perces sétával is megközelíthető, illetve metróval is. Iskolánk minden nyelvi szinten álló tanulni vágyót szeretettel vár.

1990-ben alapított intézményünk, a British Council akkreditációjával rendelkezik, amely garantálja az angol nyelv példaértékű oktatását.

Kezdődjék a kaland


Angol nyelvtanfolyam London Ealing-ben

London Ealingben többféle nyelvtanfolyam típus is vár, intenzitástól és létszámtól is függően. Bármelyikre is jelentkezz, garantált a gyors fejlődés és a sikerélmény. Napi 4, illetve 6 tanóra elősegíti, hogy rövid időn belül folyékonyan használd a nyelvet, és mind társaiddal, mind a helybeliekkel gond nélkül elbeszélgess angolul. Nyelvtanfolyamaink hatékonysága motivált nyelvtanárainknak köszönhető. Az angol nyelvtanfolyam során a szövegértésre, a nyelvtanra és természetesen a szóbeli készségek fejlesztésére helyezik a hangsúlyt. Mivel a nyelvet rendszeresen és folyamatosan használod, gyorsan magabiztossá válsz.

Angol nyelvtanfolyamok minden igény kielégítésére

Minden nyelvi szinten várnak nyelvtanfolyamjaink, különféle igények kielégítésére.

Hatékony nyelvtanulás kisebb csoportokban

A világ minden tájáról érkező emberek közösen tanulnak angolul.

A tanfolyam elvégzését okirat is igazolja

A Sprachcaffe tanfolyam elvégzéséről, okiratot is kapsz.

Angol nyelvtanfolyamok

Általános tanfolyam

Az általános tanfolyam heti 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Intenzív tanfolyam

Az intenzív tanfolyam, heti 30, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Egyéni tanfolyam

Az egyéni tanfolyam heti 10 vagy 20 darab, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, amelyeketn csak te és a tanár lesz jelen. A minimális időtartama 1 hét. Opcionálisan még egy harmadik személy is részt vehet.

Részletek »

Maxi csoportos Déltuáni/Reggeli tanfolyam

A macsi csoportos tanfolyam heti 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 18 fős csoportokban.

Részletek »

Nyelvtanfolyamaink témák átfogó skáláját fedik le, beleértve a nyelvtant, a fonológiát, a szókincset, a hangsúly pedig a kommunikatív tanulási módszereken van. Az iskolában kölcsönözhető tananyagok gazdag és változatos oktatási élményt biztosítanak. Kurzusaink az A1-től, a C1-ig minden nyelvi szintre kiterjednek. Minden oktatónk magasan képzett, elhivatott és tapasztalt. A nálunk tanító tanárok gondos válogatási folyamaton estek át, ezért minden tanárunk nagyon lelkes, készséges, mindig készek válaszolni minden kérdésére. A környezet és a felszereltség is optimális a nyelvtanuláshoz, minden segítséget megkapsz majd, mind emberileg, mind a szükséges eszközök tekintetében.

További információk a tanfolyamokról »

Első nap az iskolában

Érkezés

Az első napon kérünk reggel 9:00-ig érkezz meg az iskolába. Délutáni foglalkozások esetén, 12:45-re várunk, hogy ne maradj le semmi fontosról.

Nyelvi szintfelmérés

A tanfolyam megkezdése előtt, minden tanulónak el kell végeznie egy nyelvi szintfelmérő tesztet. Ez történhet online formában is, még otthon.

Első napi eligazítás

Az első tanítási napon értesülsz, hogy mely csoporthoz tartozol, és kezdődik is a tanítás.

Tanuló kártyák

A tanulók igazolványt kapnak, amelyhez kérjük hozzanak magukkal útlevél méretű kis képet.

Különleges tanfolyamok

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamaink félintenzív megközelítést kínálnak, a konkrét vizsgára való felkészülést célozva. Ideális azok számára, akik alapos, átfogó nyelvtanfolyamra vágynak, amely minden téren segíti a nyelvvizsgára való felkészülést.

B2: Ezen a szinten magabiztosan kezeled a különféle kommunikációs helyzeteket, széles szókincset vonultatsz fel, és képes vagy érvelni is különféle helyzetekben.

C1: Haladó vizsga a legtöbb célra alkalmas angol nyelvtudással rendelkezők számára. A siker azt jelzi, hogy hatékonyan használod az angol nyelvet társadalmi, szakmai és tudományos környezetben egyaránt.

Órarend: 09:00 - 10:30, 11:00 - 12:30 & 13:00 - 14:30.

Tanórák:

 • 6 tanóra naponta.
 • 30 tanóra hetente.
 • 5 nap hetente (Hétfőtől, Péntekig).
 • 1 tanóra= 45 perc.

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamaink félintenzív megközelítést kínálnak, a konkrét vizsgára való felkészülést célozva. Ideális azok számára, akik alapos, átfogó nyelvtanfolyamra vágynak, amely minden téren segíti a nyelvvizsgára való felkészülést.

Kifejezetten az "International English Language Testing System" (IELTS)-re való felkészítés, amely nyelvvizsgát világszerte több mint 6000 intézmény és egyetem ismeri el. A teszt az angol nyelvtudás igazolására szolgál munkához, tanuláshoz vagy utazáshoz.

Órarend: 09:00 - 12.15 15 perc szünet, vagy 15 - 18.15, 15 perc szünet.

Tanórák:

 • 6 tanóra naponta.
 • 30 tanóra hetente.
 • 5 nap hetente (Hétfőtől, Péntekig).
 • 1 tanóra= 45 perc.

A témák között szerepel az IELTS vizsga szerkezetének és tartalmának megismerése, amely kiterjed a beszéd, olvasás, írás és hallás utáni értés nyelvi készségekre. A tankönyvek biztosítottak.

Kezdési dátumokJan 04Feb 22Ápr 26Aug 23Szept 20
Vizsga dátumokA vizsgaközponttól függ

A Sprachcaffe segítségével a hallgatók megszerezhetik a kívánt egyetemi felvételihez szükséges nyelvtudást. Az egyetemi felkészítő tanfolyam, a közép- és haladó nyelvi szinten álló tanulókat célozza, akik angol nyelvű egyetemre készülnek az Egyesült Királyság valemyel főiskoláján vagy egyetememén. A tanfolyam nemcsak az általános nyelvi készségeket fejleszti, hanem olyan speciális akadémiai képességekre is összpontosít, mint a jegyzetelés, a tudományos írás, olvasás és az egyéni prezentációk.

Órarend: 09:00 - 10:30, 11:00 - 12:30, illetve 13:00 - 14:30.

Tanórák:

 • 6 tanóra naponta.
 • 30 tanóra hetente.
 • 5 nap hetente (Hétfőtől, Péntekig).
 • 1 tanóra= 45 perc.

A témák magukban foglalják a nyelvtant, a fonológiát, a szókincs fejlesztést, nagy hangsúlyt fektetve a kommunikáció alapú tanulási módszerekre, valamint a kulturális és társadalmi témákra.


Szállás London Ealing-ben

A nyelvtanfolyam hatékonyságának és a kikapcsolódás maximalizálásának érdekében, a megfelelő szállás biztosítása is kulcsfontosságú. A szállás menedékként is szolgál, ahol az ember pihenhet, tanulhat, tervezgethet, feltöltődhet.

London Ealing-ben vendégcsaládoknál leszel elszálásolva, egy vagy kétágyas szobákban. Vendéglátó családoknál lakva, bepillantást lelhetsz egy londoni család mindennapjaiba, autentikus életstílusába, miközben velük beszélgetve, a nyelvet is gyakorolhatod.

Egy vagy kétágyas szoba

Merülj el a brit kultúrában, és lakj angol nyelvű vendéglátó családoknál. A szobádhoz tartozik egy ágy, egy íróasztal, illetve egy szekrény. Munkatársaink minden egyes vendéglátó családod meglátogattak, és akiket jóváhagytak, azok mind biztonságos, kényelmes környéken laknak, az iskola közelében. Maguk a családok is barátságosak és örömmel fogadnak lakókat.

A szállás felszereltsége:

 • Egy vagy kétágyas szoba
 • Közös fürdőszoba
 • Közös konyha

Távolság:

 • Az iskolától: 20-35 percre gyalog vagy tömegközlekedéssel
 • A városközponttól: 30 percre tömegközlekedéssel

Szolgáltatások:

 • Internet: Ingyenes Wifi
 • Érkezés a vendéglátó családhoz: Vasárnap 09:00 és 20:00 között
 • Távozás a vendéglátó családtól: Szombat 6:30 és 13:00 között
 • Ellátás: igénylés esetén

Látnivalók London Ealing környékén

London egy az irányzatokat, divatot, trendeket meghatározó világváros, amely maga is folyamatosan változik, így unatkozni benne lehetetlen. A pénzügyek, művészetek, történelem, kultúra, technológia csúcsvárosa, bármilyen érdeklődési körrel is bírsz, itt találsz a hivatásodhoz, hobbidhoz illő tevékenységeket. Illetve a kihagyhatatlan látványosságokat felejtsük mint a London Eye, a Big Ben, Tower of London, emeletes buszok, piros telefonfülkék és a hamisíthatatlan, sajátos londoni hangulat és vibrálás.

Látnivalók

London Eye, Buckingham palota, Tower Bridge, The British Museum, Big Ben, Trafalgar Square

Kikapcsolódás

Legendás éttermek, parkok, üzletek, múzeumok és éjszakai élet kultikus egyvelege vár.

Környék

Cambridge, Oxford, Gymbox Ealing, Gunnersbury Park Museum, Pitzhanger Manor

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a londoni Harry Potter Stúdió kirándulásunkkal!
Csatlakozz ezen a varázslatos utazáshoz, amely a fő szezonban és azon kívül is elérhető.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

 • Főszezonon kívül: 27/03/2024 és 16/10/2024
 • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.

London legfőbb látnivalói

London Eye

A London Eye135 méter magasra repít. Európa egyik legmagasabb óriáskereke kihagyhatatlan, feltétlenül szerepelnie kell a listádon, a látvány innen lélegzetelállító.

Tower Bridge

A Tower Bridge kétségtelenül a világ egyik legikonikusabb hídja, amely a Temze fölött, London északi és déli részét köti össze. A kilátás innen is magáért beszél majd.

Big Ben

London egyik leghíresebb nevezetessége a Big Ben, ahogy a Parlament és az Elizabeth Tower is.


Árak és szolgáltatások London Ealing

Szolgáltatások amelyeket tartalmaz az ár

Csomagáraink minden nélkülözhetetlen elemet tartalmaznak a nyelvi utazáshoz. Alapjáraton az ár tartalmazza a szállást, nyelvtanfolyamot, szintfelmérő online nyelvi tesztet, és a tanfolyam elvégzését igazoló okiratot.

Tananyag, tanuláshoz szükséges eszközök

A tananyag heti 9,00 GBP díj ellenében kölcsönözheti az iskolában + 35,00 GBP kauciós díj (amelyet a tanfolyam végén visszakapsz), vagy akár meg is vásárolhatod a tankönyveket.