2 hét 1168 £-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, étkezés (ha igényelték), szintfelmérő teszt és oklevél

Felnőtteknek | Fiataloknak

Angol nyelvtanfolyam London Central-ban felnőtteknek

Ahol a könnyedség és a kulturális bőség találkozik

Ha igazán magával ragadó londoni élményeket keresel, akkor London kellős közepén, a lehető legjobb jó helyen jársz. A helyszín ahol az könnyedség zavartalanul egyesül, London változatos kínálatának határtalanságával.

Könnyedén barangolhatsz a Kings Cross történelmi varázsában, sütkérezhetsz a Hyde Park nyugalmában, és elmerülhetsz Nyugat-London kávézóinak, múzeumainak nyüzsgő fergetegében - mindezek egy kellemes sétányira találhatóak tőlünk.

Ezen helyszínünk, a kényelem és a kultúra metszéspontjában található, ahol minden ikonikus londoni nevezetesség és báj, karnyújtásnyira helyezkedik. A Sprachcaffé-val való utazás garantálja az időtlen látnivalók és a divatos látványosságok keveredését. Ezen helyszínünk London szívében található, a nagyvárosi vibrációk kellős közepén. London Central helyszínünk, az intenzív, autentikus, központi londoni élményre vágyók tökéletes választása.

London szívében

A London Central helyszínen a történelem és a modernitás keveredik

Nyelvtanfolyamok

Személyre szabott angol nyelvtanfolyamok, minden nyelvi szinten, mindenkinek

Multikulturalitás

Nemzetközi résztvevők, a világ minden részéről, akiket egyetlen cél egyesít: az angol nyelvtanulás.

Látványosságok

Rengeteg felfedezésre váró kulturális, történelmi és modern látnivaló vár

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni London Central helyszínre?

Központi elhelyezkedés : London szívében

A Tavistock téren található helyszínünk, tökéletes központi elhelyezkedéssel és páratlan kényelemmel várja a nyelvtanulókat.

A küszöböd előtt hever a város

Ez a helyszín minden igényt kielégít, légy a kultúra, a nagyvárosok, vagy a természet szerelmese, itt mindent megtalálható. Például a Kings Cross, a Hyde park, illetve számos hangulatos, nyugat-londoni kávézó és lenyűgöző múzeum is, mind mind séta távolságra találhatóak az általunk kínált szálláshelytől.

Kényelmes élet a London Central Residence-en

A London Central Residence egyágyas szobákat és közös fürdőszobákat kínál, biztonságos és kényelmes lakókörnyezetben. Tökéletes környezet tanulóink számára, hogy kapcsolatba léphessenek a világ minden tájáról érkező tanuló társaikkal.

Kiemelkedő felszereltség

A hét minden napján, 24 órában nyitva tartó recepció várja a nyelvtanulókat, egy közös tér, pingpong, biliárd és csocsóasztalokkal, étkezési lehetőségekkel, békés udvari kerttel, zeneszobával és külön tanulóterekkel. Nyelvtanulóink mindezek mellett, számos további kényelmi szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek.

Vonzerő

Központi fekvése, valamint saját udvara és jól felszerelt játékszobája tovább emeli a helyszín vonzerejét, a tökéletes választás azoknak akik intenzív, londoni élményeket keresnek, olyan helyen ahol a kultúra, történelem, nagyvárosi forgatag és a kényelem, felejthetetlen nyelvi kalanddá ötvöződik.


Angol nyelviskola Londonban

A London Central nyelvtanfolyamainkon lehetőség nyílik a világ minden tájáról érkező résztvevőkkel való interakcióra. A kozmopolita légkör segíti az angol nyelvtanulást, gyorsan észlelni fogod majd a fejlődését. Elkötelezett és tapasztalt oktatóink, mind megfelelnek a British Council által, az angol idegen nyelvként való tanítására vonatkozó szigorú kritériumoknak. Oktatóink, lelkesen, minden tapasztalatukat beleadva azon dolgoznak, hogy tanulóink hatékonyan tanulhassák az angol nyelvet.

Angol nyelvtanfolyamok különféle igények kielégítésére

Válaszd az igényeidhez legközelebb álló tanfolyam típust

Hatékony nyelvtanulás kisebb csoportokban

A világ minden tájáról érkező emberek közösen tanulnak angolul.

A tanfolyam elvégzését okirat is igazolja

A Sprachcaffe tanfolyam elvégzéséről, okiratot is kapsz.

London Central iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

Az általános tanfolyam heti 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »

Egyéni tanfolyam

Az egyéni tanfolyam esetén magad választhatod ki a téged érdeklő témaköröket, heti 10 vagy 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz. A minimális időtartama 1 hét. Opcionálisan egy másik személy is részt vehet.

Részletek »

Maxi csoportos délutáni/reggeli tanfolyam

A maxi csoportos délutáni/reggeli tanfolyam heti 20, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 18 fős csoportokban.

Részletek »

Intenzív tanfolyam

Az intenzív tanfolyam, heti 30, egyenként 45 perces tanórát tartalmaz, maximum 12 fős csoportokban. A minimális időtartama 1 hét.

Részletek »


Angol nyelviskola London Central-ban

London Central helyszínünket a Connaught Hall hangulatos légköre jellemzi. A Connaught Hall, a Londoni Egyetem tulajdonában lévő, magasan felszerelt lakócsarnok. A recepción 24/7dolgoznak, így folyamatosan biztosítva van egy kapcsolattartó személy, aki a segítségedre lesz. A szálláshelyen található egy közösségi tér is, ahol beszélgetni, olvasgatni játszani lehet. A nyelvi szint szerint is osztályozott olvasókönyvek, változatos gyűjteménye vár, amelyek ingyenesen kölcsönözhetőek. Az udvaron békés kertet is találsz, tökéletes környezetet biztosítva a többi tanulóval való ismerkedéshez, beszélgetéshez, összejövetelekhez

A Sprachcaffe London Central helyszínen üzemelő nyelviskolája, a nyelvtanfolyamok széles skáláját kínálja. A 12 főre korlátozott csoportlétszámmal, a hangsúly a tanulóközpontú tanuláson van, amelyet hozzáértő és elhivatott angol nyelvoktatók segítenek elő.

Elhelyezkedés

A nyugat-londoni régióban

Elhivatottság

Magasan képzett, elhivatott oktatók várnak.

Felszereltség

Optimális környezet az angol tanuláshoz, ingyenes internet-hozzáféréssel.

Látványosságok

Bőséges szabadidős és városnézési lehetőség

1990-ben alapított intézményünk, a British Council akkreditációjával rendelkezik, amely garantálja az angol nyelv példaértékű oktatását.

Kezdődjék a kaland


Szállás London Central helyszínen

A nyelvtanfolyam hatékonyságának és a kikapcsolódás maximalizálásának érdekében, a megfelelő szállás biztosítása is kulcsfontosságú. A szállása menedékként is szolgál, ahol az ember pihenhet, tanulhat, tervezgethet, feltöltődhet.

A London Central rezidenciánk arra is lehetőséget kínál, hogy sokszínű emberekkel találkozz, akikkel beszélgetve gyakorolhatod a nyelvet. A párbeszéd, a kommunikáció fontos részét képezi a nyelvtanulásnak.

 London Central Residence

Egyágyas szoba, közös fürdőszoba

Felszereltség és szolgáltatások

Szolgáltatásaink és felszereltségeink a nyelvi utazás élményét hivatottak fokozni:

 • 24/7 recepció
 • A közös helyiségben ping-pong, biliárd és csocsóasztal is található
 • Étkezési lehetőség
 • Nyugodt udvari kert
 • Kényelmes mosoda
 • Zeneszoba
 • Dedikált csendes hely
 • TV szoba
 • Választható reggeli vagy teljes ellátás
 • A közelben, sétatávolságra található a Kings Cross, a Hyde Park, valamint számtalan nyugat-londoni kávézó és múzeum

A London Central Residence kiemelt különlegességei

★ Központi elhelyezkedés ★ Saját udvar kerttel ★ Felszerelt játékterem

Szabadidő London Central

London az Egyesült Királyság dinamikus, trendeket meghatározó, folyamatosan fejlődő fővárosa. Nemcsak kulcsfontosságú globális üzleti és pénzügyi csomópont, de a világ egyik legkiterjedtebb közlekedési hálózatával is büszkélkedhet, ennek köszönhetően könnyedén el is juthatsz a kiszemelt érdekességhez. ​London a pénzügyek, művészetek, történelem, kultúra, technológia csúcsvárosa, bármilyen érdeklődési körrel is bírsz, itt találsz a hivatásodhoz, hobbidhoz illő tevékenységeket Ez a metropolisz a páratlan sokszínűségéről is híres, London a bolygó egyik legkozmopolitább városa. A teljesség igénye nélkül, olyan ikonikus látványosságokat tartogat, mint a London Eye, a Big Ben és a Tower of London.

Látnivalók

The London Eye, Buckingham palota, The British Museum, Big Ben és Trafalgar Square.

Tevékenységek

Éttermek, parkok, üzletek, múzeumok, éjszakai élet és mindezek felejthetetlen fúziója vár.

Környék

Cross, Hyde Park, éttermek, kávézok és minden mi szem-szájnak ingere.

Harry Potter stúdiólátogató kirándulás

Merülj el a varázslatok világában a londoni Harry Potter Stúdió kirándulásunkkal!
Csatlakozz ezen a varázslatos utazáshoz, amely a fő szezonban és azon kívül is elérhető.

Kedvenc varázslóid és boszorkányaid nyomdokaiban járhatsz, miközben felfedezed a kultikus Harry Potter-filmsorozat ikonikus díszleteit, jelmezeit és kellékeit. Várnak a stúdió titkok amelyek a J.K. Rowling varázslóvilágát keltették életre.

A Stúdió kirándulás a délelőtti és délutáni órákban is zajlik, biztosítva az oktatás és a szórakozás zökkenőmentes elegyét. Tökéletes lehetőség a nyelvtanuló rajongóknak, hogy betekintést kapjanak Roxfort magával ragadó birodalmának kulisszái mögé.

Az élmény bebiztosításáért foglalj helyet időben a közelgő időpontok valamelyikére, legyen az főszezonban vagy azon kívül:

 • Főszezonon kívül: 27/03/2024 és 16/10/2024
 • Főszezon: 26/07/2024, 02/08/2024, illetve 09/08/2024

A felejthetetlen kaland ára 180 GBP.

Vásárlás, éjszakai élet és kultúra Anglia fővárosában

London, Európa egyik legnépszerűbb utazási célpontja, sokrétű érdekességekkel, kulturális, történelmi és egyéb látványosságokkal csábítva a látogatókat. London csodálatos harmóniával ötvözi a hagyományt, a modernséggel. Ennek keveredéséből egy igazi világváros keletkezik, ahol sokféle hatás és kultúra érvényesül.

Fedezd fel a Buckingham-palotát, a királyi család kultikus rezidenciáját, vagy sétálj a Hyde Parkban, látogasd meg a Big Ben-t, majd emelkedj London fölé a London Eye-on, és élvezd egy világváros panorámáját. Vár a Madame Tussau a hírességeivel, de kirándulhatsz a nyüzsgő Notting Hillbe is, a lehetőségek tárháza, itt szinte végtelen.

A művészet szerelmeseit várja a Trafalgar Square kulturális epicentrumában található Nemzeti Galéria. London, az életmód és az avantgárd trendek bástyája ennek megfelelően nehéz lesz majd ellenállnod a Piccadilly Circus kínálatának, aki itt nem vásárol ezt-azt, az valóban komoly önuralommal rendelkezik. A város éjszakai élete kiemelkedő, tele fesztiválokkal, stand-up klubokkal, táncos zenés helyekkel, a szórakozási lehetőségek. Amit itt nem találsz meg, az nem is létezik.

Ismerd meg az esszenciális London élményt és életérzést, miközben az angol nyelvtudásod is fejleszted.

London legfőbb látnivalói

London Eye

A London Eye135 méter magasra repít. Európa egyik legmagasabb óriáskereke kihagyhatatlan, feltétlenül szerepelnie kell a listádon, a látvány innen lélegzetelállító.

Tower Bridge

A Tower Bridge kétségtelenül a világ egyik legikonikusabb hídja, amely a Temze fölött, London északi és déli részét köti össze. A kilátás innen is magáért beszél majd.

Big Ben

London egyik leghíresebb nevezetessége a Big Ben, ahogy a Parlament és az Elizabeth Tower is.

Utikalauz Anglián át

Fedezd fel Anglia összes érdekeségét útikönyvünkben!

Angliai utikönyvünk angol nyelven »

Helyi események

Az alábbiakban röviden bemutatjuk az éves londoni rendezvényeket, fesztiválokat, amelyekre érdemes lehet ellátogatni. Ha utazásod időtartama alatt ezek egyike sem zajlik épp, akkor se aggódj, London folyamatosan ontja magából a jobbnál jobb eseményeket, garantáltan találsz valami számodra tetszőt.

A Greenwich+Docklands International Festival: (június - július): Szabadtéri színházzal, tánccal, cirkusszal, különféle művészeti ágakkal és zenével vár majd. Ez London egyik legnagyobb összművészeti fesztiválja, amely a Royal Greenwich és East London kerületekben zajlik.

A Notting Hill Carnival: (augusztus) Több mint 1 millió látogatóval ez Európa legnagyobb utcabálja és a világ egyik legnagyobb karneválja! Ha vidámságra, nyüzsgésre vágysz, nagyon fogod élvezni.

London Design Festival: (szeptember) Fedezd fel a vizuális esztétika színes világát, a London Design Fesztiválon. Egy héten keresztül London különböző helyszínein, a világ minden tájáról érkező tervezőművészek, kiemelkedő alkotásait láthatod.

Chocolate Show: (Október) Minden csokoládékedvelőnek kötelező a csokoládé show, amely a létező összes típusú csokoládéval vár. Az édesség imádok leghatalmasabb ünnepe ez.

Winter Wonderland: (November-Január) A Hyde Park ad otthont a téli csodaországnak, amely korcsolyával, élőzenével, cirkuszi performanszokkal vár, illetve hullámvasúttal, óriáskerékkel, jégszobrászati alkotásokkal, sőt jégszobor faragást is tanulhatsz. Ha a téli időszakban látogatsz Londonba, ez egy kifogyhatatlan esemény.


Árak és szolgáltatások

Szolgáltatások amelyeket tartalmaz az ár

Csomagáraink minden nélkülözhetetlen elemet tartalmaznak a nyelvi utazáshoz. Nem kell számolgatnod. Alapjáraton az ár tartalmazza a szállást, nyelvtanfolyamot, szintfelmérő online nyelvi tesztet, okiratot.

Tananyag, tanuláshoz szükséges eszközök

A tananyag heti 9,00 GBP díj ellenében kölcsönözheti az iskolában + 35,00 GBP kauciós díj (amelyet a tanfolyam végén visszakapsz), vagy akár meg is vásárolhatod a tankönyveket.