2 hét 1360 C $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Victoriában

A külföldi angol nyelvtanfolyam Kanadában az utazók egyik nagyszerű választása. Victoria városa Nyugat-Kanada legrégibb települése 1843-ban alapították. A város eredetileg Viktória királynőről kapta a nevét és a Hudson Bay Társaság postai küldeményeket továbbító központja volt. 15 évvel később 1858-ban az aranyláznak köszönhetően gyors fejlődésnek indult. Victoria közvetítő szerepet látott el a Vancouver sziget és Brit Kolumbia között. 1871-ben, amikor a kanadai kolóniák egyesültek Victoria lett a tartomány fővárosa.

Idővel Victoria híres lett jól működő kormányzatáról és turisztikai látnivalóiról. A lakosság többsége hajók építésével és javításával valamint fakitermeléssel foglalkozik. Ezen kívül a város ad otthont a kanadai tengerészeti bázisnak is. A többféle tevékenységnek köszönhetően a város a térség tengerészeti, fakitermelési és mezőgazdasági központja. A Sprachcaffe victoriai nyelviskolája az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokat is szervez, melyek során az iskolán kívül a hétköznapokban tovább gyakorolhatják a nyelvet.

Kanada legöregebb városa

Victoria alapítási ideje 1843. Fedezd fel a történelmi épületek utcasorát és ismerd meg a város sajátos hangulatát

Központi elhelyezkedés

Iskolánk a belvárosban található, innen egyenesen indulhatsz a látványosságok felfedezésére

Természet

Victoria ideális hely a kikapcsolódáshoz: nem csak a városban szórakozhatsz, hanem a környező festői tájakat is felfedezheted

Látnivalók

A Butchart Garden, a gyarmatosítás korabeli épületek és a Craigdarroch Castle csupán néhány a rengeteg látványosság közül

A külföldi angol nyelvtanfolyam alatt mindenképpen érdemes felfedezni Victoriát és  környéket. Közvetlenül a város határában terül el az óceán, köröskörül csodaszép hegyek, és mesébe illő kilátás várja a látogatókat. Ha inkább a kultúra és a művészetek iránt érdeklődsz, különböző múzeumok és galériák közül választhatsz.

A victoriai nyelviskolánkban gyorsan és eredményesen fejlesztheti nyelvtudását. Változatos angol nyelvtanfolyamokat biztosítunk diákjainknak, annak érdekében, hogy megfeleljünk a különböző elvárásoknak. Vakációs angol nyelvtanfolyamot vagy általános angol nyelvtanfolyamot ajánlunk azoknak, akik az angol nyelvtanulás mellett szeretnének a pihenésre és a helyi kultúra megismerésére is időt szánni. Az intenzív angol nyelvtanfolyam és a szuper intenzív angol nyelvtanfolyam azoknak ajánlott, akik minden idejüket a tanulásra fordítanák.

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Victoriába?

Az angol nyelvtanfolyam Victoriában igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. Egyrészt az angol nyelvtanfolyam anyanyelvi tanárok vezetésével folyik, ami garancia a gyors fejlődésre. Másrészt az itt töltött idő alatt megismerheted a világ egyik legkülönlegesebb városát. Az angol nyelvtanfolyam egy életre szóló befektetés! Fedezd fel a victoriai angol nyelvtanfolyam rengeteg előnyét!

Nyelvtanfolyamok Victoriaban felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.


Victoria felnőtteknek


Angol nyelviskola Victoriában

Sprachcaffe Victoria - a nyelviskola

Angol nyelviskolánk Victoriában modern és felszerelt. Az iskola a következő szolgáltatásokat nyújtja a diákoknak:

  • 12 kényelmes és légkondicionált tanterem
  • Ebédlő konyhával
  • Számítógépes terem, internettel és WIFI-vel
  • Tananyagok állnak a diákok rendelkezésére
  • Tanulószoba

A Sprachcaffe victoriai angol nyelviskola többféle angol nyelvtanfolyamot indít. A maximális csoportlétszám 14 fő.

Angol nyelviskolánk elhelyezkedése Victoriában

Az iskola Victoria belvárosában kapott helyet egy történeti épületben. Innen gyorsan bejárható a városközpont, ahol számtalan menő étterem és pub található. Öt perc sétával elérheted a kikötőt, Victoria egyik fő látványosságát. Itt utcai színészeket és zenészeket láthatsz, valamint boltokkal és kávézókkal van tele. Victoriában minden nap új kaland vár.

Szabadidő Victoriában

Victoria számtalan szabadidős programot kínál a látogatóknak. A programok sora szinte végtelen.

Kollégáink készséggel állnak a diákok rendelkezésére, hogy segítsenek a szabadidő megszervezésében. Az angol nyelviskola is szervez különböző programokat, például városnézés, múzeumlátogatás, színház, filmes est, stb. Rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy nemzetközi diákokkal találkozz és új barátságokat köss.


Angol nyelvtanfolyamok Victoriában

Az angol nyelvtanfolyam első napján szintfelmérő tesztet kell kitöltened. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állnak az új diákok, és a számukra leginkább megfelelő nyelvi csoportba osztjuk be őket. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető. Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap.

Eunhye álmai valóra váltak: új barátokat szerzett a világ minden tájáról és angoltudása is sokat gyarapodott

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Wendy önbizalma sokat nőtt a Sprachcaffe tanfolyamának köszönhetően és életre szóló barátságokat kötött

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Telmisa élete legjobb nyelvtanfolyamának tartja a Sprachcaffe victoriai angol kurzust, nyelvtudása nagyon gyorsan javult.

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyam Victoriában

Victoriai iskolánkba kezdők és haladók is jelentkezhetnek. A Sprachcaffe különböző nyelvi szinteken kínálja tanfolyamait.

Az angol nyelvtanfolyam hosszát tanulóink határozzák meg. Naponta 2, 4, 6 vagy 8 tanórában gyorsan és hatékonyan elsajátíthatják az angol nyelvet. Nyelvtudásukat az órán kívül is fejleszthetik és próbára tehetik a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. A Sprachcaffe victoriai angol nyelvtanfolyamain több héten vagy akár több hónapon keresztül is tanulhatsz!

Victoriai iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Általános tanfolyam Plusz

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc) + 4 workshop
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Intenzív tanfolyam

✓ Heti 30 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Szuper intenzív tanfolyam

✓ Heti 40 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Tanulmányi szabadságként elismert
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

 

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

**A következő kiegészítő tanfolyamok közül választhatsz: álláskérelem és állásinterjú, üzleti tárgyalás, sales és marketing, retorika és prezentáció.

Tanítási módszerünk

A Sprachcaffe olyan siker nyelvtanítási módszert dolgozott ki, amely a stresszes, kudarcokkal teli tanulási folyamat helyett az angol nyelvtanulás spontán és kreatív élményét nyújtja diákjainak. Emellett a victoriai angol tanfolyamon változatos és naprakész tananyagokkal látjuk el diákjainkat, mely hozzájárul ahhoz, hogy rövid időn belül nagy lépésekben haladjanak.

Annak köszönhetően, hogy kezdettől fogva angol nyelven kommunikálsz és az angol nyelvtanfolyamon kívül is anyanyelvi környezetben tartózkodsz, gyorsan és nagyobb erőfeszítés nélkül sajátítod el a nyelvet. A viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön rögzül.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült, angol anyanyelvű tanárok dolgoznak. A nyelvórák után is örömmel segítik a diákokat nyelvi nehézségek esetén és a szabadidő megtervezésében is adhatnak pár hasznos tanácsot.


Szállás Victoriában

Jól tudjuk, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam sikerességéhez a megfelelő szállás is hozzájárul. Itt a tanulók kipihenhetik a nap fáradalmait és feldolgozhatják a sok új élményt. Victoriai családjaink mind nyugodt környezetet biztosítanak számodra. Válaszd kedves vendéglátóink egyikét és lehetőséged lesz gyakorolni a nyelvet, ismerkedhetsz és új barátaiddal felfedezheted a várost.

Bővebb információ a alábbi táblázatban:

Vendégcsalád

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós vagy teljes ellátás
✔ Felszereltség: családonként változó
✔ Távolság az iskolától: max 30 perc tömegközlekedéssel

Részletek

Kollégium

✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Félpanziós ellátás
✔ Közös fürdőszoba és konyha
✔ Távolság az iskolától: max 5 perc

Részletek


Szabadidő Victoriában

Szabadidő

Brit Kolumbia fővárosa magán hordozza a viktoriánus történelmi múlt jegyeit, melyek sajátos hangulatot adnak a városnak.

Különösen a kultúra iránt fogékonyak fogják otthon érezni magukat Victoriában: rengeteg építészeti műremekben gyönyörködhetnek, ezen kívül múzeumok és galériák várják művészetek kedvelőit.

Azok se fognak unatkozni, akik szeretnek az utcákon barangolni és vásárolgatni. Rengeteg apróbb és nagyobb bolt található városszerte. Számos szimpatikus boltocska és piac vár, ahol kézműves, egyedi termékeket, régiségeket és ékszereket árulnak. Ezen kívül természetesen a legújabb divatos darabok is megtalálhatók.

A mozgás elkötelezett híveit a túrázás mellett sokféle sportlétesítmény várja. A nyüzsgő éjszakai életben is elmerülhet az, aki új barátaival sörözgetne egy pubban vagy szívesen táncolna valamelyik klubban.

Külföldi nyelvtanulás és programok Victoriában - példahét

A példahéten keresztül bemutatjuk hogy néz ki egy nyelvi hét Victoriában, általános nyelvtanfolyammal. A programok nem kötelezők.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a Kínai negyedbe

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Játék est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Piaclátogatás

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Victoria éjszakai életének felfedezése

Szombat

Egynapos biciklitúra Victoriában

Vasárnap

Kenuzás az Elk tavon

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára 10-50 CAD között változik.


Árak és szolgáltatások

Részletes információk:
  • Szolgáltatásaink oldalon megtalálod a csomagok részletes leírását
  • Victoria Kanada ékszerdoboza, csodás városi és természeti környezettel.
  • Áraink nem tartalmazzák a beiratkozási díjat: 120 CAD, a szállás regisztrációs díjat: 200 CAD (mindkét díj vissza nem térítendő) és a tankönyvek árát.

 

Victoriára érvényes csomagárainkat az alábbi táblázatban találod. A csomagárak tartalmazzák a legfontosabb szolgáltatásokat. Ezek a következők: az angol nyelvtanfolyam, a szintfelmérő, a szállás és az ellátás (ha igényled).

Victoriában a tananyagokat felár ellenében biztosítjuk, melyet az iskolában kell befizetni érkezés után.

 

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!