2 hét 875 $-tól

Amit tartalmaz: általános tanfolyam, szállás, szintfelmérő teszt és oklevél

Lásd az összes ajánlatot »

Angol nyelvtanfolyam Los Angelesben

A külföldi angol nyelvtanfolyam Los Angelesben a tengerentúlra utazók egyik legideálisabb választása lehet. Itt mindent megkapsz, amire csak vágysz: élénk kulturális élet, turisztikai látnivalók, éttermek, bevásárlóközpontok, és fantasztikus idő egész évben. A város több ezer embert vonz évente, olyan világhírű látványosságokkal, mint Hollywood, Beverly Hills, Hermosa Beach, Laguna Beach, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Dodger Stadium, Disneyland Santa Monica, LA Stadium, Malibu, és a Universal Studios. A Sprachcaffe Los Angeles-i nyelviskola az angol nyelvtanfolyamok mellett szabadidős programokkal is várja diákjait, melyek során az iskolán kívül a hétköznapokban tovább gyakorolhatják a nyelvet.

Los Angeles különlegessége, hogy bármikor összefuthatsz híres emberekkel az utcán. Sokak szerint nincs ehhez fogható hely a világon: pár nap alatt felfedezed a várost és úgy fog tűnni, mintha mindig is itt éltél volna. L.A. nyitott minden nemzetiségre és kultúrára, így vált igazán multikulturális várossá. Ha hiányzik valami otthonról, itt biztosan megtalálod. Az angol nyelvtanfolyam ilyen csodás környezetben igazán eredményes és izgalmas lehet, ha Sprachcaffe-t választod!

Látnivalók

L.A.-ben sosem unatkozol! Vár rád Santa Monica, Hollywood, Venice Beach és Beverly Hills!

Strandidő

Szinte egész évben kellemes idő van, így bármikor napozhatsz L.A. legmenőbb strandján, Santa Monica Beachen

Hollywood

Az amerikai filmipar legendás központja kihagyhatatlan élmény! Még pár hírességgel is összefuthatsz!

Központi elhelyezkedés

Iskolánk a város központjában található, innen minden fontos turisztikai célpont könnyen megközelíthető

Foglalj angol nyelvtanfolyamot Los Angelesben, fedezd fel a város kultúráját, a filmcsillagok és az amerikai álom beteljesülésének otthonát. L.A. és környéke végtelen lehetőséget kínál az utazóknak ezért tökéletes helyszíne az angol nyelvtanfolyamnak.

Nyelviskolánk Los Angelesben minden nyelvi szinten kínál nyelvtanfolyamokat. A vakációs nyelvtanfolyam mellett biztosan kipihenheted magad. Az általános angol nyelvtanfolyam ideális azoknak, akik délutánjaikat az amerikai életstílus felfedezésére fordítanák. Azoknak, akik minden idejüket az nyelvtudásuk fejlesztésére szánjákk, az intenzív angol nyelvtanfolyam a megfelelő választás. Az angol nyelvtanfolyammal egybekötött nyaralás feledhetetlen lesz!

Miért érdemes angol nyelvtanfolyamra jönni Los Angelesbe?

Az angol nyelvtanfolyam Los Angelesben igazán különleges élményeket tartogat a résztvevők számára. A nyelvet anyanyelvi környezetben érdemes a leginkább tanulni. Az anyanyelvi tanárok segítenek a gyors fejlődésben, emellett pedig felfedezheted Kalifornia legismertebb vidékét. Fürdőzz a kimeríthetetlen lehetőségekben: életstílus, kultúra, sportok, lenyűgöző természet, kalandok és kihívások minden nap! Az angol nyelvtanfolyam ideje alatt arra is lehetőséged nyílik, hogy bepillantást nyerj a hétköznapokba, új barátokat szerezz és megismerd az amerikai kultúrát.

Los Angelesi nyelvtanfolyamok felnőtteknek

Tanulj nyelvet élményszerűen anyanyelvi beszélők között, találkozz hasonló gondolkodású emberekkel a világ minden tájáról. A Sprachcaffeval a tanulás is élmény.

Los Angeles felnőtteknek

Los Angelesi nyelvi táborok fiataloknak, felügyelettel

Nyelvi tábor 14 és 21 év közötti diákok számára, életkoruknak megfelelő felügyelettel. A Sprachcaffe nyelvi táborainak segítségével nyaralás közben válhatsz felszabadult, magabiztos beszélővé.

Los Angeles fiataloknak


Angol nyelviskola Los Angelesben

Sprachcaffe Los Angeles: a nyelviskola

Angol nyelviskolánk Los Angelesben az alábbi szolgáltatásokat nyújtja diákjainknak:

  • Recepció és terasz
  • 11 tágas tanterem
  • Számítógépterem, internettel
  • Konyha (mikro, hütő)
  • Tanulószoba

Angol nyelviskolánk elhelyezkedése Los Angelesben

A Sprachcaffe Los Angeles-i nyelviskolája a város legbiztonságosabb területén fekszik kb. fél órára a belvárostól. Az iskola közelében számos híres látnivaló található, például: Hollywood, Beverly Hills, Hermosa Beach, Laguna Beach, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Dodger Stadium, Disneyland, Santa Monica, LA Stadium, Malibu, és a Universal Studios.


Angol nyelvtanfolyamok Los Angelesben

Az angol nyelvtanfolyam első napján szintfelmérő tesztet töltesz ki. Ez alapján megállapítjuk, milyen nyelvi szinten állsz és a számodra leginkább megfelelő nyelvi csoportba helyezünk. A nyelvi teszt indulás előtt online is kitölthető.

Az angol nyelvtanfolyam hétfőtől péntekig tart. A kurzus végén minden tanulónk oklevelet kap.

Seda eleinte kissé tartott Los Angelestől, de mindenki segítőkész és kedves volt vele, ezért hamar feloldódott. A vendéglátó családot is a szívébe zárta

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sami szeretett sokat beszélni az emberekkel. Beszélt szövegértése sokat javult a Los Angeles-i nyelviskolában és magával ragadta a város sokszínűsége

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Quynhnek az egyetemi tanulmányokhoz volt szükséges angol tanulnia. Sok új barátot szerzett különböző országokból és a tanárokkal is jó viszonyban volt

>> Olvasd el az élménybeszámolót!

Sprachcaffe nyelvtanfolyamok Los Angelesben

Los Angeles-i iskolánkban minden szinten kínálunk angol nyelvtanfolyamokat a kezdőtől a haladóig.

Az angol nyelvtanfolyam hosszát tanulóink határozzák meg. Naponta 2, 4 vagy 6 tanórában diákjaink gyorsan és hatékonyan elsajátíthatják az angol nyelvet. Nyelvtudásukat az órán kívül is fejleszthetik és próbára tehetik a csoporttársakkal vagy a helybeliekkel folytatott beszélgetések során. Ha szeretnéd, heteket vagy akár hónapokat is tölthesz nálunk.

Los Angelesi iskolánk az alábbi angol nyelvtanfolyamokat kínálja:

Általános tanfolyam

✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Részidős tanfolyam

✓ Heti 10 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

 

Nyelvvizsga előkészítő

✓ IELTS és TOEFL
✓ Heti 20 tanóra (1 tanóra=45 perc)
✓ Minimális időtartam: 9 - 12 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

Egyéni tanfolyam

✓ Napi 2 tanóra (igény szerint 4 vagy 6)
✓ Heti 5 nap tanítás
✓ Online/a csoportos tanfolyam után is igényelhető

Részletek

Fakultatív tanfolyamok

✓ +10 tanóra hetente
✓ Külöböző témák
✓ Minimális időtartam: 1 hét
✓ Csoportlétszám: max 14

Részletek

*A minimális életkor 18 év. 16-17 éves érdeklődők esetén külön kérésre, szülői engedéllyel tudjuk biztosítani a részvételt.

**12 hét felett minden intenzív tanfolyamhoz tanulóvízum szükséges az Egyesült Államokba.

Tanítási módszerünk

Hatékony nyelvtanítási módszerünknek köszönhetően nagy lépésekben haladhatsz. Felejtsd el az unalmas iskolai órákat, az angol tanulás Los Angelesben életed egyik legjobb élménye lesz! Anyanyelvi környezetben csak úgy ragadnak rád  az új szavak, ennek köszönhetően gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a nyelvet.

Az órákon zajló viták, körkérdések és szituációs gyakorlatok segítségével a megtanult szókincs rögtön gyakorlati használatba kerül és rögzül. Órák után pedig diáktársaiddal és új barátaiddal gyakorolhatsz tovább.

Képzett nyelvtanárok

A Sprachcaffe Languages Plus nyelviskoláiban kizárólag magasan képzett, jól felkészült nyelvtanárok dolgoznak. Mindannyian anyanyelvi beszélők a nyelvórák után is készségesen segítik a diákokat. Mindenkire odafigyelnek és próbálnak személyre szabott módszerekkel segíteni a nyelvtanulásban.


Szállás Los Angelesben

Ahhoz, hogy a külföldi angol nyelvtanfolyam sikeres legyen, szükség van megfelelő szállásra, ahol kipihenheted a nap fáradalmait. Los Angelesben kényelmes egy és kétágyas kollégiumi szobák várnak.

Kollégium

✔ Önellátás
✔ Egy- vagy kétágyas szoba
✔ Ágynemű, takaró és törölköző biztosított

Részletek


Szabadidő Los Angelesben

Szabadidő

A Sprachcaffe Los Angeles-i nyelvi útja sokféle kalandot és látnivalót tartogat a résztvevők számára. Los Angeles a filmek és a sztárok városa: engedd, hogy ez a hétköznapitól teljesen eltérő világ elvarázsoljon. A sokféle látnivaló és szabadidős programjaink feledhetetlen élménnyé teszik ezt az utazást.

Az ismerkedést kezdheted egy kirándulással a közeli tengerparti gyöngyszemek egyikéhez. Mártózz meg a habokban a Laguna Beachen vagy szórakozz Disneylandben és Hollywoodban. Többféle múzeumba is ellátogathatsz és komolyzenei koncetre is mehetsz a Los Angelesi Filharmonikusok előadására.

Természetesen Los Angeles híres éjszakai életéről is. Bárok és klubok sokasága várja a szórakozni vágyókat. Ne hagyd ki ezt az élményt!

Ha vásárlásról van szó, vágyaidnak csak a pénztárcád szabhat határt. Itt megtalálhatod az összes vezető divattervező boltját; a leghíresebb bevásárlóközpontok a Hollywood & Highland Mall, a Grove és a Beverly Center.

Nyelvtanulás külföldön - példaprogram

A lenti táblázat szemlélteti, hogyan nézi ki a nyelvi utazás egy hete Los Angelesben, általános nyelvtanfolyammal. A részvétel természetesen szabadon választható.

Hétfő

Délelőtt:
Szintfelmérő és tanórák

Délután:
Ismerkedés

Este:
Welcome party

Kedd

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás a LACMA-ba

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Szerda

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Egyéni kikapcsolódás

Este:
Társasjáték est

Csütörtök

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Laguna Beach látogatása

Este:
Egyéni kikapcsolódás

Péntek

Délelőtt:
Tanítás

Délután:
Látogatás Laguna Beach-re

Este:
L.A. éjszakai életének felfedezése

Szombat

Kirándulás Disneylandbe

Vasárnap

Kirándulás Hollywoodba

Megjegyzés

Az órarend mintában található programok csak javaslatként szolgálnak és a helyszínen igényelhetők.

A programok ára változó.


Árak és szolgáltatások

Válaszd ki a tanfolyamtípust, a szállást és az időtartamot és azonnal láthatod a csomagárakat.

A csomagok tartalmazzák a külföldi nyelvtanfolyamhoz tartozó legfontosabb szolgáltatásokat: a tanfolyamot, a szállást, az ellátást és a szintfelmérést. A tankönyveket az iskolában veheted meg csekély díj ellenében.

Jelentkezz online gyorsan és egyszerűen!

Kérdéseid vannak?

Kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk vagy hívj minket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!